پنجشنبه, 6 اردیبهشت 1403 2024,April

تسهیلات 50 میلیون تومانی برای نوسازی تاکسی‌های 4 کلانشهر

24 خرداد 1401
تسهیلات 50 میلیون تومانی برای نوسازی تاکسی‌های 4 کلانشهر

به گزارش بانک اول مرتضی ضامنی مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور با اشاره به آغاز طرح نوسازی ناوگان تاکسیرانی شهری اظهار کرد: سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور به طور مستمر پیگیر نوسازی تاکسی‌های فرسوده در همکاری با سایر دستگاه‌ها هستند.


وی افزود: به دنبال افزایش استاندارد یورو 4 به یورو 5 خودرو، فرآیند شماره‌گذاری تاکسی‌ها در طرح نوسازی ناوگان تاکسیرانی از ابتدای امسال متوقف شد، زیرا خودور‌های در نظر گرفته شده برای نوسازی تاکسی‌ها دارای استاندارد یورو 4 بودند و سازمان محیط زیست به آن ایراد گرفته بود.


ضامنی تصریح کرد: در همین راستا با مکاتبات صورت گرفته موافقت دولت با شماره‌گذاری تعدادی از تاکسی‌ها با استاندارد یورو 4 ابلاغ شد و قرار شد که 5 هزار دستگاه تاکسی در این قالب به متقاضیانی که از قبل ثبت نام کرده بودند و متقاضیان جدید تا 30 مهر ماه امسال شماره‌گذاری و تحویل داده شوند.
وی ادامه داد: بر این اساس از اوائل مرداد ماه، تعداد 1446 پیش فاکتور توسط خودروساز صادر شد که 726 دستگاه تاکسی جدید با استاندارد یورو 4 تحویل متقاضیان شد.
مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور درباره ارائه تسهیلات برای متقاضیان نوسازی ناوگان تاکسیرانی خاطرنشان کرد: مبلغ 50 میلیون تومان تسهیلات از سوی شهرداری‌های کلانشهر‌های تهران، مشهد، همدان و اصفهان فراهم شده و باقی هزینه و قیمت خودرو‌ها نیز شامل هزینه اسقاط و آورده متقاضیان است.
وی گفت: خودرو‌های در نظر گرفته شده برای نوسازی ناوگان تاکسیرانی، سمند و پژو 405 است و قیمت مصوب از سوی سازمان حمایت از مصرف کنندگان جهت پژو 405 در حدود 86 میلیون تومان و برای سمند EF 7 در حدود 94 میلیون تومان است که در شهر‌های مذکور 50 میلیون تومان به صورت وام پرداختی توسط شهرداری‌ها است و 7 میلیون تومان هم هزینه اسقاط و 33 میلیون تومان هم آورده متقاضی است.
ضامنی افزود: فرآیند نوسازی تاکسی‌ها کلید به کلید است و از زمانی که ثبت نام انجام و تکمیل مراحل انجام شود، برای تحویل کمتر از یک ماه طول می‌کشد، اما از زمانی که خودروی فرسوده تحویل داده شود، ظرف 48 ساعت متقاضی خودروی نو را دریافت خواهد کرد.


وی خاطر نشان کرد: با توجه به نوسان قیمت‌ها که هر سه ماه شاهد آن هستیم، بر این اساس هم مبنای ثابتی برای قیمت نداریم که بتوانیم برنامه ریزی برای تحویل تاکسی‌های نو داشته باشیم و این تغییرات برای ما مشکل ایجاد می‌کنند.

اخبار مرتبط
در حال حاضر بانک‌های ملت، ملی، مسکن، صادرات، بانک رفاه کارگران، سپه، تجارت، شهر، سامان، پاسارگاد، خاورمیانه، پارسیان، سینا، کارآفرین، آینده، گردشگری، اقتصاد نوین، ایران زمین، پست بانک و موسسه اعتباری ملل به عنوان بانک‌های عامل پرداخت وام ودیعه مسکن معرفی شده‌اند.
طبق ابلاغیه جدید، بانک‌های عامل، برای پرداخت این وام باید فقط یک ضامن رسمی از متقاضی بخواهند؛ اما این وام قرض‌الحسنه که به نام وام خرد و فوری هم معروف است، خیلی هم دریافتش فوری نیست!
موضوع وام با کارت یارانه از سال ۱۳۹۶ و با بخشنامه بانک مرکزی آغاز شد که در همان زمان بانک‌ها اعلام کردند منابع لازم برای پرداخت وام یارانه به مشمولان را ندارند و البته بانک مرکزی هم تکلیفی را بر دوش شبکه بانکی نگذاشت. دو سال بعد همزمان با شیوع ویروس کرونا در ایران، دولت دوازدهم وام‌های یک میلیون تومانی پرداخت کرد که اقساط آن هر ماه از حساب کارت یارانه متقاضیان کسر می‌شد.
بانک رفاه کارگران به منظور تداوم سیاست های حمایتی خود از جامعه مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی، کارکنان شرکت ها و سازمان های متعامل با بانک، در قالب “طرح امید رفاه”تسهیلات پرداخت می کند. تسهیلات طرح امید رفاه به مستمری بگیران ارجمند سازمان تامین اجتماعی که حقوق خود را از بانک رفاه دریافت می کنند و کارکنان محترم بازنشسته بانک رفاه، در قالب عقد قرض الحسنه به میزان بیست میلیون تا یکصد میلیون ریال با نرخ کارمزد سالانه ۴ درصد پرداخت می شود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دیدگاه کاربران
زینب کسمایی
ارسال شده در : چهارشنبه 25 خرداد 1401

این چه وضعشه اخه پدرمن مگه روزی چقدر درامدداره که۳۳میلیون بده به ایناواسه یه ماشین اشغالی!؟هم۵۰میلیون وام هم ماشینو ببرین هم۳۰میلیون تومن بدیم؟دیگه چی؟؟؟مااگر۳۳میلیون تومن داشتیم وضعمون این نبود!

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها