پنجشنبه, 30 فروردین 1403 2024,April

چک بین بانکی و کارکرد آن

24 خرداد 1401
چک بین بانکی و کارکرد آن

به گزارش بانک اول، چک های موصوف صرفاً جهت واریز به حساب بنا به تقاضای مشتری یا متقاضی صادر می شود.

 

ویژگی‌های چک بین بانکی

۱- چک بانکی بنام کسی صادر می شود که متقاضی چک درخواست نماید و صدور این چک ها در وجه حامل ممنوع است.

۲- تمامی چک های بانکی باید دارای رمز با شماره امضاء‌ و مهر شعبه و مهر دارنده امضاء باشند.

۳- چک بین بانک ها در موارد واریز به حساب های قرض الحسنه جاری/ پس انداز و کوتاه مدت - واریز تعهدات و دیون - واریز به حساب های دولتی - صدور حواله به سایر شهرستان ها صادر می شود.

۴- مبلغ چک الزاماً باید به وسیله ماشین چک نویسی روی چک پرفراژ شود.

۵- پرداخت نقدی اینگونه چک ها مجاز نیست.

اخبار مرتبط
اسماعیل محمدجانی ضمن تشریح آخرین وضعیت عملیاتی‌سازی ابزارهای نوین تأمین مالی زنجیره تأمین مانند اوراق گام و فاکتورینگ از عملیاتی‌سازی ابزار «برات الکترونیکی» در آینده نزدیک و هم‌چنین اجرایی‌سازی ابزار جدید تأمین مالی با عنوان «کارت رفاهی متصل به اوراق گام» در سال جاری خبر داد.
در زمان دریافت هر فقره چک از شخص صادرکننده، باید در مورد نقد شدن آن کاملاً مطمئن شوید. همان‌طور که گفتیم، وضعیت نقدینگی چک صیادی برعکس چک‌های قدیمی قابل بررسی است. در واقع برخلاف گذشته، می‌توانید از خوش‌حسابی صاحب چک و وضعیت اعتباری او مطمئن شوید.
در ادامه هم سیاوش غیبی پور دیگر کارشناس اقتصادی به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: افزایش شفافیت در حوزه معاملاتی که با چک‌های الکترونیکی شکل می‌گیرد علاوه بر مزیت‌هایی که برای خود افراد دارد در بحث‌های مالیاتی و موارد اقتصادی هم به کمک دولت خواهد آمد. همچنین می‌تواند به رونق معاملات و حتی کاهش بار ترافیکی و صرفه جویی در زمان و هزینه‌ها نیز کمک شایانی کند.
رنگ ظاهری همه چک‌های صیادی جدید بنفش است، ولی رنگ‌بندی دیگری برای استعلام سابقه اعتباری صادرکنندگان چک صیادی وجود دارد. شما می‌توانید با استفاده از برنامه‌های پرداخت موبایل و سایت بانک مرکزی، وضعیت اعتباری صادرکننده چک را بررسی کنید.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها