جمعه, 31 فروردین 1403 2024,April

استفاده از ارزهای رمزنگار در صنعت بیمه

24 خرداد 1401
استفاده از ارزهای رمزنگار در صنعت بیمه

به گزارش بانک اول امیر صفری، رییس پژوهشکده بیمه، در نشست خبری خود با خبرنگاران با بیان اینکه چالش اصلی صنعت بیمه دنیا و ایران ظهور تکنولوژی های جدید است، گفت: روش های سنتی پاسخگوی نیاز مشتریان نیست و صاحبان ایده، روش های سنتی در صنعت بیمه را به چالش کشیده اند؛ اما اکنون تلاش شده تا به این موضوع هم کمک شود.

وی افزود: صنعت خدمات مالی و صنعت بیمه با حضور فناوری های جدید متحول شده و این امر روی کل زنجیره بیمه اثرگذار بوده است؛ به نحوی که هیچ بخشی از این زنجیره بی تاثیر از این فناوری ها نبوده است.

صفری با بیان اینکه همایش ملی بیمه و توسعه قرار است با محور صنعت بیمه، نوآوری و فناوری اطلاعات برگزار شود تا به این نیازها پاسخ دهد، تصریح کرد: فناوری اطلاعات و تکنولوژی ها می توانند بازیگران صنعت بیمه را غافلگیر کند؛ پس فعالان این صنعت باید خود را برای مواجهه با آنها آماده کنند.

او ادامه داد: ربات های مشاور از جمله تکنولوژی های اطلاعاتی اثرگذار در صنعت بیمه بوده که باید به آنها توجه شود.

صفری با بیان اینکه با استفاده از بیت کوین می توان خسارتهای دلاری را پرداخت کرد، گفت: حتی شرکت های بیمه می توانند رفتار راننده را با استفاده از ابزارهای تلماتیک ارزیابی کرده و وارد حوزه ارزیابی دقیق خسارت شوند.

 

ریسک سنجی مشتریان با استفاده از ابزارهای نوین

وی گفت: ابزارهای نوینی برای ارزیابی ریسک تک تک بیمه گذاران وجود دارد که شرکت های بیمه می توانند ریسک افراد را به صورت مجزا ارزیابی کرده و نسبت به میزان ریسک ارزیابی شده، اقدام به بیمه کردن و تعیین نرخ بیمه اقدام نمایند.

صفری تاکید کرد: تلاش داریم بدانیم صنعت بیمه چه وضعیتی برای رویارویی با تکنولوژی های جدید در صنعت بیمه دارند؛ ضمن اینکه می خواهیم بدانیم شرکتهای بیمه چه واکنشی نسبت به ورود تکنولوژی های جدید خواهند داشت؛ اما مهم آن است که بدانیم به کارگیری تکنولوژی یک اجبار در صنعت بیمه است و باید به آن توجه کنیم.

 

استفاده از ارزهای رمزنگار در بیمه اتکایی

رییس پژوهشکده بیمه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به احتمال استفاده از ارزهای دیجیتال در مراودات صنعت بیمه با دنیا خاطرنشان کرد: بانک مرکزی در صدد طراحی ارزهای دیجیتال ملی و به کارگیری آن است؛ بر این اساس در پژوهشکده بیمه مطالعه شد که آیا ایران در بیمه های اتکایی می تواند از ارزهای دیجیتال استفاده کند یا خیر. این در حالی است که بیش از ١٦٠٠ ارز دیجیتالی طراحی شده و مبادله می شود.

وی افزود: در حال حاضر امکان به کارگیری ارز دیجیتالی برای مبادلات بیمه ای نداریم ولی در حال مطالعه هستیم.

 

ضوابط فعالیت استارتاپ های بیمه ابلاغ شد

صفری با بیان اینکه بخشنامه ای برای ضوابط نحوه فعالیت استارتاپ های بیمه ای از سوی بیمه مرکزی ابلاغ شده است، گفت: این قرارداد چارچوب و ضوابط کار استارتاپ ها را در قالب بازاریابان برخط بیمه ای مشخص می کند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاران  مبنی بر موقعیت صنعت بیمه در دوران تحریم و بیمه های اتکایی گفت: طرح های مشخصی در حوزه مقابله صنعت بیمه با تحریم ها از سوی پژوهشکده بیمه تدوین شده که راه حل ها و راهکارهایی را برای شرکتهای بیمه تدوین کرده است تا بتوانند با تحریم ها مقابله کنند، این در حالی است که طرح دیگری نیز از سوی مرکز پژوهش های مجلس تهیه شده است.

وی افزود: از ظرفیت صندوق مقابله با تحریم نیز می توان استفاده کرد./مراقبت های بیمه 

اخبار مرتبط
بانک اول - بانک دی شرایطی را فراهم کرده که متقاضیان واجد شرایط بتوانند وام 200 میلیون تومانی طرح «فرزانه ارزش آفرین» را دریافت کنند. متقاضیان برای دریافت این وام باید در یکی از شعب بانک دی سپرده قرض الحسنه داشته باشند.
بانک اول - سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی اعلام‌ کرد: پنجمین مزایده سراسری املاک و مستغلات این سازمان در سال جاری از طریق سامانه مزایده الکترونیک دولت (ستاد)، از امروز برگزار می‌شود.
بانک اول - قیمت‌ دلار تا ظهر امروز شنبه ۸ مرداد ۱۴۰۱، روندی با ثبات و اندکی افزایشی داشت اما به تدریج به سمت کانال قیمتی بالاتر حرکت کرد. به نظر می‌رسد دلار منتظر اخبار برجامی است. البته اقدامات بازارساز هم می‌تواند در این میان اثرگذار باشد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات