پنجشنبه, 6 اردیبهشت 1403 2024,April

تمدید فرصت بخشودگی جرایم بدهکاران بانک مسکن

24 خرداد 1401
تمدید فرصت بخشودگی جرایم بدهکاران بانک مسکن

به گزارش بانک اول به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن– هیبنا، طرح میثاق در سال جاری با هدف مساعدت با مشتریان دارای بدهی غیرجاری در بازپرداخت مطالبات سررسید گذشته، معوق و مشکوک‌الوصول بانک مسکن طراحی شد. اجرای این طرح از ابتدای شهریور ماه در شعب بانک مسکن در سراسر کشور آغاز شده و تا پایان اسفند ماه ادامه دارد.

اجرای این طرح که با استقبال مشتریان بانک مواجه شده است با تسهیل در بازپرداخت مطالبات به بانک مسکن می‌تواند منابع لازم برای پرداخت تسهیلات جدید به متقاضیان را فراهم کند و از این منظر مشارکت مشتریان و تسهیلات‌گیرندگان بانک مسکن در تسویه مطالبات غیرجاری، نقش زیادی در تامین منابع برای تقویت جریان تسهیلات‌دهی به متقاضیان جدید دارد، به همین خاطر هیات مدیره بانک با تمدید آن به مدت ۴ ماه دیگر تا پایان اسفند ماه سالجاری موافقت کرد.

در قالب طرح میثاق، در صورت واریز نقدی هر میزان از مطالبات غیرجاری انواع تسهیلات پرداختی اعم از عقود مبادله‌ای، مشارکتی، تسهیلات قرض الحسنه و ... و همچنین مطالبات مربوط به ضمانت‌نامه‌های ضبط شده، خالص جرایم محاسبه شده بر اساس نوع قرارداد (حسب مورد ۶ تا ۱۴ درصد از نرخ وجه التزام) به نسبت واریزی بدهکاران مورد بخشودگی قرار ‌می‌گیرد.

در این طرح همچنین جرایم سازنده‌هایی که تسهیلات ساخت دریافت کرده بودند، در صورت تعیین تکلیف مطالبات تا پایان اسفند ماه بخشیده خواهد شد.

از دیگر مزایای این طرح که از ابتدای شهریور ماه سال جاری به کلیه شعب ابلاغ شده شامل مشوق‌هایی از جمله، تسهیل در ضوابط فروش تدریجی (اقساطی) در صورت تعیین تکلیف مطالبات غیر جاری تسهیلات مشارکت مدنی، تغییر نام مدیون یا به عبارت دیگر امکان انتقال مانده تسهیلات بدون واریز درصدی از مانده بدهی به خریدار جدید، سهولت در تعیین تکلیف مطالبات ناشی از تسهیلات مضاربه و اموال سرمایه‌ای، تمدید قراردادهای مشارکت مدنی مربوط به شهرهای آسیب دیده سیل‌های اخیر است.

به گزارش هیبنا، اداره کل پیگیری وصول مطالبات بانک مسکن ضمن دعوت از بدهکاران بانک مسکن برای استفاده از مهلت باقی‌مانده اجرای طرح میثاق، تاکید کرد : تمام بدهکاران تسهیلاتی با مراجعه به شعب در جریان جزییات و میزان بخشودگی جرایم در صورت پرداخت تمام یا بخشی از بدهی خود قرار گیرند و تا فرصت باقی است از این امکان استفاده کنند.

اخبار مرتبط
وام ازدواج از جمله تسهیلاتی است که دولت برای آغاز زندگی مشترک جوانان درنظر گرفته است و هرساله تعداد زیادی از زوجین، این وام را دریافت می‌کنند. اما چگونه وام ازدواج را زودتر بگیریم؟ کدام بانک برای دریافت وام ازدواج بهتر است؟
نداشتن بدهی معوق و چک برگشتی، عدم استفاده قبلی از وام کالا و خرج کردن این مبلغ در فروشگاه‌های طرف قرارداد بانک ملت از دیگر شروط استفاده از این وام محسوب می‌شود. این تسهیلات در قالب کارت اعتباری به متقاضیان واجد شرایط پرداخت شده و نرخ سود آن 23 درصد و مدت زمان بازپرداخت آن بین 12 تا 36 ماه متغیر است.
در حال حاضر بانک‌های ملت، ملی، مسکن، صادرات، بانک رفاه کارگران، سپه، تجارت، شهر، سامان، پاسارگاد، خاورمیانه، پارسیان، سینا، کارآفرین، آینده، گردشگری، اقتصاد نوین، ایران زمین، پست بانک و موسسه اعتباری ملل به عنوان بانک‌های عامل پرداخت وام ودیعه مسکن معرفی شده‌اند.
طبق ابلاغیه جدید، بانک‌های عامل، برای پرداخت این وام باید فقط یک ضامن رسمی از متقاضی بخواهند؛ اما این وام قرض‌الحسنه که به نام وام خرد و فوری هم معروف است، خیلی هم دریافتش فوری نیست!

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها