جمعه, 7 اردیبهشت 1403 2024,April

در طرح طلایی بانک کشاورزی کم کم پس انداز کنید و 3 تا 5 سود بیشتر از سایر بانک ها بگیرید

24 خرداد 1401
در طرح طلایی بانک کشاورزی کم کم پس انداز کنید و 3 تا 5  سود بیشتر از سایر بانک ها بگیرید

طرح آتیه طلایی بانک کشاورزی ٬ پرداخت 13 درصد سود به سپرده های کوتاه مدت

خدمت آتیه طلایی، شامل یک حساب کوتاه مدت عادی و یک حساب بلند مدت است که مشتری می تواند در دوره های مورد نظر خود، مبالغ ثابت یا متغیری را در این طرح سرمایه گذاری کند.

در این طرح، مشتری می تواند وجوه مازاد در اختیار خود را(به هر اندازه) در بازه های زمانی دلخواه، در سپرده کوتاه مدت آتیه طلایی سرمایه گذاری کند و از مزایای مدیریت مالی بانک برای این طرح در پایان دوره و سال های متوالی بهره مند شود.

به گزارش بانک اول مکانیزم سرمایه گذاری در این طرح به این صورت است که مشتری می تواند در هر زمان دلخواه هر مبلغی خواست را به حساب واریز کند  و بانک میانگین سود بیشتر از نرخ معمول بانک ها (حدود 13 درصد ) به سپرده کوتاه مدت مشتری اختصاص می دهد.

این خدمت برای گروه های مختلف مشتریان به ویژه خانواده ها(به منظور سرمایه گذاری برای فرزندان) ، مستمری بگیران، افرادی که خدمات بازنشستگی مناسبی ندارند، سازمان ها، نهادها و موسسات خیریه، کمیته امداد و بهزیستی مناسب است.

مزیت خدمت آتیه طلایی، فراهم آوردن امکان سرمایه گذاری مشتریان در دوره های کوتاه مدت  و بهره مندی از ارزش حداکثری ایجاد شده برای مشتری در پایان دوره (بر اساس قوانین جاری بانک مرکزی) است؛ به طوری که بازده متوسط حساب کوتاه مدت آتیه طلایی به صورت تقریبی 13 درصد است.

حداقل مبلغ مورد نیاز برای افتتاح حساب 500000 (پانصدهزار) ریال است.

سرمایه گذاری در طرح آتیه طلایی هم به صورت تدریجی و هم یک جا امکان پذیر است.

امکان تمدید دوره سرمایه گذاری پس از پایان سال اول، برای چندین دوره متوالی وجود دارد.

حساب آتیه طلایی بانک کشاورزی

اخبار مرتبط
گرفتن بهره پول جایز نیست. مرحوم حضرت آیت الله العظمی بهجت (ره): سود سپرده ربا و حرام است؛ مگر با معامله شرعیه در قبال سود معین.
این نرخ در هفته پایانی اسفندماه سال 1402 به 23.66 درصد رسیده بود که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از آبان ماه به بعد محسوب می شود؛ بیشترین رکورد این نرخ در هفته نخست مهر 1402 ثبت شده است؛ نرخ بهره بین‌بانکی در پایان هفته منتهی به 5 مهر ماه سال 1402 با رکوردشکنی 10 سال به 23.80 درصد افزایش یافته بود.البته بعد از آن روند کاهشی نرخ سود بین بانکی آغاز شد و در هفته نخست آبان ماه به 23.71 درصد کاهش یافت و بعد ان آن وارد کانال‌های پایین‌تر شد.
حداکثر نرخ سود بانکی در سال ۱۴۰۲ هم ۲۲.۵ درصد باقی ماند؛ هرچند مقرر شد بانک‌ها برای تامین سرمایه در گردش طرح‌های با بازدهی، با انتشار اوراق سپرده گواهی خاص، سودهای ۳۰ درصدی هم ارائه دهند. سال ۱۴۰۱ بود که بانک مرکزی سقف نرخ سود سپرده بانکی را ۲۲.۵ درصد و سود تسهیلات را حداکثر ۲۳ درصد اعلام کرد و نرخ‌های بالاتر از آن تخلف اعلام شد. همچنین همان زمان مسئولان اقتصادی و بانکی کشور تاکید کردند که تصمیمی برای تغییر در نرخ سود بانکی ندارند.
نرخ سود معمولاً به توجه به شرایط بازار و تصمیمات بانک‌ها مشخص می‌شود. به همین دلیل، تعیین نرخ سود سپرده اهمیت زیادی در اقتصاد یک کشور دارد. همچنین بانک‌ها برای تامین سرمایه در گردش طرح‌های با بازدهی، با انتشار اوراق سپرده گواهی خاص، سودهای ۳۰ درصدی هم ارائه دهند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها