پنجشنبه, 6 اردیبهشت 1403 2024,April

نحوه دریافت وام 50 میلیون تومانی بانک آینده

24 خرداد 1401
نحوه دریافت وام 50 میلیون تومانی بانک آینده

به گزارش بانک اول  هدف بانک آینده از ارائه این طرح تسهیلاتی رونق تولید به علاوه پاسخگویی به نیازهای اساسی متقاضیان بوده است. در واقع وام گیرندگان با این مبلغ تسهیلات تنها امکان خرید کالاهای داخلی از فروشگاه‌های طرف قرارداد بانک آینده را دارند.

در صورت کفایت بودجه بانک، این مجموعه به تمامی مشتریان حقیقی و حقوقی خود تسهیلات مذکور را ارائه می‌دهد. ضمنا برای دریافت این تسهیلات نیازی به مراجعه حضوری متقاضیان نیست و امکان انجام کلیه اقدامات لازم درباره این طرح از طریق سامانه‌های مجاز بانک آینده وجود دارد. قبلا کف مبلغ وام 20 میلیون تومان و حداکثر آن 50 میلیون تومان اعلام شده بود.

سود این تسهیلات براساس دوره بازپرداخت متفاوت بوده و سقف آن 18 درصد است. طبق اطلاعات وبسایت بانک آینده، افراد به منظور دریافت این وام باید سپرده بلندمدت افتتاح کنند. ضمانت اصلی برای این نوع وام، مسدودی سپرده و ضامن رسمی بوده و حداکثر مدت زمان بازپرداخت آن 36 ماه اعلام شده است.

متقاضی برای دریافت این وام باید هزینه‌های جانبی تشکیل پرونده و اعتبارسنجی را هم بپردازد. افراد خواهان این تسهیلات به هیچ وجه نباید بدهی یا چک برگشتی در سیستم بانکی داشته باشند.

در صورتی که فردی حداکثر مبلغ تسهیلات را با سود 18 درصد دریافت کند، باید اقساط آن را طی 36 ماه بپردازد. طبق محاسبات انجام شده برای این شرایط، وام گیرنده باید هر ماه یک میلیون و 807 هزار و 620 تومان قسط به بانک پرداخت کند. کل سود این وام 15 میلیون و 74 هزار و 312 تومان و مجموع رقم وام و سود آن 50 میلیون و 58 هزار تومان است.

اخبار مرتبط
وام ازدواج از جمله تسهیلاتی است که دولت برای آغاز زندگی مشترک جوانان درنظر گرفته است و هرساله تعداد زیادی از زوجین، این وام را دریافت می‌کنند. اما چگونه وام ازدواج را زودتر بگیریم؟ کدام بانک برای دریافت وام ازدواج بهتر است؟
نداشتن بدهی معوق و چک برگشتی، عدم استفاده قبلی از وام کالا و خرج کردن این مبلغ در فروشگاه‌های طرف قرارداد بانک ملت از دیگر شروط استفاده از این وام محسوب می‌شود. این تسهیلات در قالب کارت اعتباری به متقاضیان واجد شرایط پرداخت شده و نرخ سود آن 23 درصد و مدت زمان بازپرداخت آن بین 12 تا 36 ماه متغیر است.
در حال حاضر بانک‌های ملت، ملی، مسکن، صادرات، بانک رفاه کارگران، سپه، تجارت، شهر، سامان، پاسارگاد، خاورمیانه، پارسیان، سینا، کارآفرین، آینده، گردشگری، اقتصاد نوین، ایران زمین، پست بانک و موسسه اعتباری ملل به عنوان بانک‌های عامل پرداخت وام ودیعه مسکن معرفی شده‌اند.
طبق ابلاغیه جدید، بانک‌های عامل، برای پرداخت این وام باید فقط یک ضامن رسمی از متقاضی بخواهند؛ اما این وام قرض‌الحسنه که به نام وام خرد و فوری هم معروف است، خیلی هم دریافتش فوری نیست!

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دیدگاه کاربران
امید ناصری جم
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 12 دی 1402

خوب

صعرا یعقوبی ایگانی
ارسال شده در : شنبه 21 آبان 1401

بسیار کار خوبی هستش من مایل هستم وام ۵۰ ملیونی با سود ۱۸ درصد

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها