پنجشنبه, 30 فروردین 1403 2024,April

نرخ سود جدید سپرده های ارزی بانک ملت +شرایط حسابهای کوتاه مدت و بلند مدت ارزی

24 خرداد 1401
نرخ سود جدید سپرده های ارزی بانک ملت +شرایط حسابهای کوتاه مدت و بلند مدت ارزی

به گزارش بانک اول بیشترین نرخ سود سپرده های ارزی , تغییرات حسابهای کوتاه مدت و بلند مدت ارزی و پرداخت نقدی سود سپردهای ارزی با منشاء اسکناس و حواله در شعب ارزی بانک ملت به روزرسانی شد.

بر این اساس بیسترین نرخ سود سالیانه سپردهای  ارزی یورویی با منشاء حواله و سرسید 12 ماهه 3.5 درصد و برای سپردهای ارزی دلاری با منشا حواله سالیانه 2.5 درصد است و برای سپرده های درهمی 1 درصد سود سالیانه پرداخت می شود.

برای سپرده های ارزی با منشاء اسکناس سود پرداختی کمتر است به این ترتیب که برای سپرده های یکساله با منشل اسکناس برای سپرده ای یورویی و دلاری هر کدام 1 درصد و برای سپرده ای درهمی با منشا اسکناس سودی پرداخت نمی شود.

جدول کامل پرداخت سود سپرده های ارزی بانک ملت 

جدول کامل پرداخت سود سپرده های ارزی بانک ملت 

شرایط افتتاح حساب سپردهای بلند مدت ارزی:

1- ارز ین ژاپن ٬ پوند انگلستان ٬ و فرانک سوییس ار ارزهای مجاز جهت افتتاح سپردهای بلند مدت ارزی حذف شده است و تمدید سپردهای مفتوحه قبلی امکان پذیر نمی باشد.

2- امکان افتتاح حساب سپرده (اعم از قرض الحسنه ٬ کوتاه مدت ٬ و بلند مدت ) از محل آورده نقدی مشتری (اسکناس) صرفا با ارزهای دلار و یورو مجاز است.

3- نرخ سود سپردهای بلند مدت ارزی کمتر از یکسال دلار و یورو با منشاء اسکناس صفر و میزان سود یکساله نیز کاهش یافته است.

4- افتتاح حساب سپردهای دلار و یورو با مشاء اسکناس صرفا بصورت یکساله امکان پذیر است و در صورت ابطال سپرده قبل از سررسید هیچ گونه سودی به سپرده شما تعلق نمی گیرد.

5- افتتاح سپرده های دلار و یورو با منشاء حواله صرفا به صورت سه ماهه ٬ شش ماهه٬ نه ماهه٬ و یک ساله امکان پذیر است.

6-امکان تمدید سپرده های مفتوحه قبلی با منشاء اسکناس سه ٬ شش و نه ماهه میسر نیست.

7-درصورت ابطال سپردهای دلار و یورو با منشاء حواله قبل از سه ماه هیچگونه سودی به سپرده تعلق نخواهد گرفت.

8- در صورت ابطال سپرده های دلار و یورو با منشاء حواله بعد از گذشت سه ماه و قبل از سر رسید 6٬9 و یکساله سود پرداختی متناسب با زمان سپرده منهای 0.25 درصد خواهد بود.

9- افتتاح حساب به ارز درهم لا منشا حواله خارجی صرفا به صورت 6 ماهه و یکساله است.

10-در صورت ابطال سپرده درهم با منشا ء حواله قبل از 6 ماه هیچگونه سودی به سپرده تعلق نمی گیرد.

11- افتتاح سپرده بلند مدت ارزی با منشا ء داخلی امکان پذیر نیست.

12- افتتاح حساب سپرده بلند مدت ارزی از محل حواله با منشاء بانک های چینی امکان پذیر نمی باشد .در خصوص حواله وارده یورویی دریافتی از منشاء بانک های چینی (کنلن بانک چین و...) صرفا امکان افتتاح حساب قرض الحسنه پس انداز مجاز می باشد.

شرایط افتتاح حساب کوتاه مدت ارزی :

1- سود سپرده های کوتاه مدت دلار که در حال حاضر با نرخ OVERNIGHT پرداخت می گردد به نرخ 0.02 درصد (به صورت ثابت ) کاهش یافته است.

2- سود سپرده های کوتاه مدت یورویی صفر است.

3- سود حساب های کوتاه مدت به ارز درهم صفر گردیده است و شعب صرفا مجاز به افتتاح حساب های قرض الحسنه پس انداز به ارز درهم از محل حواله با منشا خارجی هستند.

 

 

اخبار مرتبط
این نرخ در هفته پایانی اسفندماه سال 1402 به 23.66 درصد رسیده بود که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از آبان ماه به بعد محسوب می شود؛ بیشترین رکورد این نرخ در هفته نخست مهر 1402 ثبت شده است؛ نرخ بهره بین‌بانکی در پایان هفته منتهی به 5 مهر ماه سال 1402 با رکوردشکنی 10 سال به 23.80 درصد افزایش یافته بود.البته بعد از آن روند کاهشی نرخ سود بین بانکی آغاز شد و در هفته نخست آبان ماه به 23.71 درصد کاهش یافت و بعد ان آن وارد کانال‌های پایین‌تر شد.
حداکثر نرخ سود بانکی در سال ۱۴۰۲ هم ۲۲.۵ درصد باقی ماند؛ هرچند مقرر شد بانک‌ها برای تامین سرمایه در گردش طرح‌های با بازدهی، با انتشار اوراق سپرده گواهی خاص، سودهای ۳۰ درصدی هم ارائه دهند. سال ۱۴۰۱ بود که بانک مرکزی سقف نرخ سود سپرده بانکی را ۲۲.۵ درصد و سود تسهیلات را حداکثر ۲۳ درصد اعلام کرد و نرخ‌های بالاتر از آن تخلف اعلام شد. همچنین همان زمان مسئولان اقتصادی و بانکی کشور تاکید کردند که تصمیمی برای تغییر در نرخ سود بانکی ندارند.
نرخ سود معمولاً به توجه به شرایط بازار و تصمیمات بانک‌ها مشخص می‌شود. به همین دلیل، تعیین نرخ سود سپرده اهمیت زیادی در اقتصاد یک کشور دارد. همچنین بانک‌ها برای تامین سرمایه در گردش طرح‌های با بازدهی، با انتشار اوراق سپرده گواهی خاص، سودهای ۳۰ درصدی هم ارائه دهند.
آمارهای مربوط به پرداخت سود سپرده‌های بانکی در اسفند ماه منتشر نشده،در این گزارش آمارهای ۱۱ ماهه نخست سال ۱۴۰۲ مورد بررسی قرار می‌گیرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها