پنجشنبه, 30 فروردین 1403 2024,April

استعلام یارانه معیشتی با کد ملی + آموزش گام به گام

02 بهمن 1402
استعلام یارانه معیشتی با کد ملی + آموزش گام به گام

سخنگوی ستاد هدفمندی یارانه با بیان اینکه اختلالی در پرداخت یارانه رخ نداده است، افزود: تمامی سرپرستان خانوارهایی که یارانه دی ماه آنها واریز نشده است، برمبنای دهک بندی جدید پردرآمد شناخته شدند.

دلیل حذف یارانه نقدی

به گزارش بانک اول طیبه حسینی سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها، با اشاره به اینکه در مرحله ۱۵۵ واریز یارانه نقدی در دی‌ماه تعدادی از مردم از صف دریافت یارانه نقدی حذف شدند، گفت: در این مرحله اختلالی در واریز یارانه نقدی وجود نداشته است و پرداخت یارانه ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی از طریق سیستم بانکی مطابق فهرست‌های جدید انجام شده است.

دهک بندی جدید یارانه

به گفته او، طبق دهک بندی جدید یارانه تعدادی از یارانه بگیران حذف شده است، اما جزئیات و شاخص حذف دهک بندی را وزارت رفاه باید اعلام کند. هم اکنون سازمان هدفمندی آمار تقریبی از حذف یارانه بگیران دارد و تعداد دقیق آن را باید وزارت رفاه اعلام کند.

سخنگوی ستاد هدفمندی یارانه با بیان اینکه اختلالی در پرداخت یارانه رخ نداده است، افزود: تمامی سرپرستان خانوارهایی که یارانه دی ماه آنها واریز نشده است، برمبنای دهک بندی جدید پردرآمد شناخته شدند.

طبق قانون سازمان هدفمندی یارانه هرماه باید لیست کدملی سرپرستان خانوار را به وزارت رفاه اعلام کند، حال اینکه وزارت رفاه هرماه یا هرچند وقت یکبار دهک بندی را انجام می دهد، جزئیات دقیق را خود باید اعلام کند.

معیار درآمدی

در خبری معیارهای درآمدی برای حذف یارانه‌ها اعلام شد. در این معیارهای اعلامی اگر درآمد ماهانه شما بیش از ۳۵میلیون تومان باشد، شما جز صدک بالای جامعه محسوب می‌شوید و ۹۹درصد مردم درآمدی کمتر از شما دارند و اگر در سال درآمدی کمتر از سی میلیون تومان را داشته باشید در دهک اول درآمدی جای می‌گیرید.

البته مقامات رسمی هنوز مبنای درآمدی را برای حذف یارانه‌ها اعلام نکرده‌اند اما به نظر می‌رسد دولت خیزی برداشته است تا یارانه را به همان هفت دهک تحخصیص دهد و فعلا سه دهم را از فهرست یارانه‌گیران ایرانی خارج کند.

استعلام یارانه معیشتی با کد ملی

افراد معترض به یارانه معیشتی خود می‌توانند بر اساس گفته رییس ستاد هدفمندی یارانه‌ها به سایت وزارت کار و رفاه اجتماعی مراجعه کنند و اعتراض خود را ثبت کنند.

این سامانه در بستر درگاه ملی خدمات دولت قرار داد و افراد می‌توانند با ثبت شماره تلفن، کدملی و شماره شبا، ثبت نام خود را کامل کنند.

همانطور که گفته شد، اصلی‌ترین علت قطع یارانه معیشتی، قرار گرفتن فرد در دهک دهم درامدی است. پس اگر بعد از گذشت ۱۰ روز از ثبت اعتراض، افراد همچنان پاسخی مبنی بر خارج شدن آن‌ها از دهک دهم دریافت نکردند، می‌توانند دوباره وارد سایت شده و اطلاعات لازم را برای بررسی مجدد وارد کنند.

سایت اعتراض به یارانه با کدملی

سایت اعتراض به یارانه معیشتی که از سوی ستاد هدفمندی یارانه‌ها معرفی شده است همان سایت وزارت کار و رفاه اجتماعی است. افراد معترض به قطع یارانه معیشتی که از ابتدای ۱۴۰۱ یارانه دریافت نکردند یا در سالهای قبل یارانه‌شان به هردلیلی قطع و حذف شده است، حالا می‌توانند به سایت my.gov.ir مراجعه کرده و اقدام به ثبت‌نام کنند. همچنین استعلام یارانه معیشتی با کدملی نیز در همین سایت انجام میشود.

اما افرادی که بعد از مشخص شدن دهک درآمدی خود متوجه شدند جزو دهک دهم درآمدی هستند و نسبت به این دهک‌بندی اعتراض دارند، لازم است به سایت hemaya.tmcls.gov.ir مراجعه کرده و اعتراض خود را در این راستا اعلام کنند. لازم به ذکر است که برای استعلام یارانه معیشتی با کدملی هم نیاز به مراجعه به همین سایت میباشد.

بعد از ورود به سایت hemaya.tmcls.gov.ir با وارد کردن شماره تلفن و کدملی سرپرست خانوار در سامانه و زدن گزینه «درخواست بررسی» ، درخواست شما برای بررسی دهک درآمدی ارسال خواهد شد.

پیگیری اعتراض به دهک بندی یارانه

برای پیگیری اعتراض به دهک بندی یارانه ، خانواده هایی که به این نوع دهک بندی اعتراض داشته اند و یا هنوز نمی‌دانند جزو کدام دهک محسوب می‌شوند می‌توانند با استفاده از کد ملی، با شماره تلفن گویای ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ تماس بگیرند.

بعد از تماس با این شماره تلفن و وارد کردن کد ملی سرپرست خانوار، شما می‌توانید استعلام یارانه معیشتی با کدملی سرپرست خانوار خود را دریافت کنید. پس از این استعلام، شما می‌فهمید علت قطع یارانه معیشتی شما چیست .

استعلام یارانه معیشتی با کد ملی و کد دستوری

جواب اعتراض به یارانه

معمولا بعد از گذشت ۱۰ روز از ثبت اعتراض به یارانه معیشتی ، جواب اعتراض به شما اطلاع داده خواهد شد. اما اگر ده روز از ثبت اعتراض یارانه معیشتی شما گذشته بود و همچنان نه پاسخی برای شما آمد و نه یارانه‌ای دریافت کردید، لازم است دوباره به سامانه hemayat.mcls.gov.ir مراجعه کرده و اطلاعات خود را بار دیگر برای بررسی مجدد وارد کنند.

جزئیات بیشتر پیگیری یارانه معیشتی با کد ملی در سامانه اعتراض hemayat.mcls.gov.ir ذکر شده است. با مراجعه به این سامانه میتوانید استعلام یارانه معیشتی با کدملی سرپرست خانوار را مطلع شوید.

اطلاعات درآمدی این افراد از طریق بانک‌های اطلاعاتی دولت دریافت و مورد بررسی قرار گرفته است. سپس به ترتیب درآمد از کم‌تر به بیش‌تر در دهک‌های ۱ تا ۱۰ قرار داده شده اند.

در این قسمت، سامانه استعلام یارانه با کد ملی سرپرست را معرفی کرده. و روش ورود به آن را توضیح می‌دهیم. در ادامه هم به روش استفاده از این سامانه می‌پردازیم.

سامانه تعیین شده به نشانی تلفن گویا و کد دستوری مهم‌ترین روش‌های استعلام به شمار می‌آیند. در این میان، استفاده از سامانه اطلاعات و جزئیات بیش تری در اختیار شما قرار داده و می‌توانید از دهک بندی درآمدی خانوارتان هم مطلع شوید.

نحوه استعلام یارانه با کد ملی و سریال شناسنامه را از طریق هر یک از روش‌های مذکور به صورت کامل برای تان توضیح داده ایم.

استعلام یارانه با کد ملی امکان اطلاع از وضعیت دریافت یا عدم دریافت یارانه را برای افراد و خانوارهای مختلف کشور فراهم می‌سازد. طرح هدفمندسازی یارانه‌ها از چند سال قبل در کشور آغاز شده و تا اکنون ادامه دارد.

این طرح که ابتدا با هدف کمک اقتصادی به مردم و بهبود کیفیت زندگی آن‌ها در برابر افزایش قیمت‌ها اجرا شد، با رشد سریع تورم رفته رفته اثر خود را از دست داد.

دولت‌های مختلف هم تا همین سال گذشته نسبت به افزایش مبلغ یارانه نقدی اقدام نکردند. سرانجام در ابتدای کار دولت آقای رئیسی، میزان یارانه نقدی با سایر یارانه‌ها اعم از بنزین و معیشتی تجمیع شده و به ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومان برای گروه‌های مختلف رسید.

استعلام یارانه معیشتی با کد ملی به شما کمک می‌کند تا از گروه بندی خود در این زمینه مطلع شده و بدانید در کدام یک از این گروه‌های یارانه بگیر ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی قرار دارید

اجرای طرح جدید هدفمندسازی یارانه ها

البته پس از اجرای طرح جدید هدفمندسازی یارانه ها، یارانه بسیاری از افراد به طور کامل قطع گردیده و دیگر مبلغی با این عنوان با حساب شان واریز نمی‌شود. هم چنین برخی خانوارها در ماه اول یا دوم پس از اجرای طرح هم یارانه دریافت کرده و بعد از آن دیگر واریزی نداشته اند.

در همین راستا، امکان استعلام یارانه با کد ملی سرپرست فراهم شده است تا اقشار مختلف مردم امکان بررسی شرایط و اطلاع از وضعیت دریافت یارانه شان را داشته باشند. کسانی که پس از بررسی‌های لازم متوجه عدم قرار گیری نام شان در لیست یارانه بگیران می‌شوند، در صورت اعتراض می‌توانند نسبت به ثبت نام یارانه در سامانه مربوطه اقدام کرده تا درخواست شان مجددا مورد بررسی قرار بگیرد.

با توجه به اهمیت این موضوع برای بسیاری از خانوارهای ایرانی، در این مقاله به معرفی روش‌های مختلف استعلام یارانه با کد ملی و سریال شناسنامه پرداخته و نحوه انجام این کار را توضیح خواهیم داد؛ پس با ما همراه باشید.

در طرح جدید پرداخت یارانه‌های نقدی، تمام مردم کشور به ۱۰ قسمت تبدیل شده و هر قسمت به عنوان یک دهک شناخته می‌شوند. اطلاعات درآمدی این افراد از طریق بانک‌های اطلاعاتی دولت دریافت و مورد بررسی قرار گرفته است؛ سپس به ترتیب درآمد از کم‌تر به بیش‌تر در دهک‌های ۱ تا ۱۰ قرار داده شده اند.

استعلام یارانه با کد ملی تا حدودی امکان اطلاع شما از دهک درآمدی تان را فراهم می‌کند. به هر حال، در طرح جدید به افرادی که در دهک‌های ۱ تا ۳ قرار گرفته اند، ۴۰۰ هزار تومان و به افرادی که در دهک‌های ۴ تا ۹ قرار گرفته اند، ۳۰۰ هزار تومان یارانه تعلق می‌گیرد.

کسانی هم که در دهک آخر یعنی ۱۰ ام باشند، مشمول دریافت یارانه نخواهند شد. در این قسمت، سامانه استعلام یارانه با کد ملی سرپرست را معرفی کرده و روش ورود به آن را توضیح می‌دهیم. در ادامه هم به روش استفاده از این سامانه می‌پردازیم.

مراحل گام به گام استعلام

برای وارد شدن به سایت در نظر گرفته شده جهت استعلام وضعیت یارانه بگیران، کافی است یک سری مراحل را به صورت گام به گام پشت سر بگذارید که در این جا به آن‌ها پرداخته ایم. این مراحل لازم برای ورود به سامانه مذکور، عبارتند از:

۱-ابتدا باید آدرس اینترنتی آن یعنی hemayat.mcls.gov.ir را در مرورگر خود قرار داده و جست و جو کنید. برای ورود به این سایت و استفاده از آن جهت استعلام یارانه، می‌توانید از گوشی موبایل یا سیستم‌های کامپیوتری استفاده کنید.

۲-پس از این که نشانی سایت استعلام یارانه معیشتی با کد ملی را سرچ کردید، اولین گزینه بالا آمده در لیست نتایج با همین نشانی و عنوان «معیشتی – وزارت تعاون» را انتخاب کرده و بر روی آن کلیک نمایید.

۳-سپس به صفحه اصلی این سامانه وارد شده و تصوی زیر برای تان نمایش داده می‌شود. اکنون امکان استعلام وضعیت یارانه خانوارتان را داشته و می‌توانید از دهک درآمدی تان مطلع شوید.

با انجام این چند مرحله ساده، به سایت در نظر گرفته شده جهت استعلام وضعیت یارانه منتقل می‌شوید در ادامه، نحوه استعلام یارانه با کد ملی و سریال شناسنامه را هم برای تان توضیح می‌دهیم تا برای استفاده از این سامانه با مشکلی مواجه نشوید.

استعلام یارانه با کد ملی و سریال شناسنامه

اکنون که روش ورود به سایت استعلام یارانه را فرا گرفته اید، به سادگی می‌توانید در هر ساعتی از شبانه روز به آن وارد شده و از وضعیت یارانه خود یا سایر افراد مطلع شوید.

البته دقت داشته باشید که برای استعلام یارانه با کد ملی در این سامانه، باید به رقم سمت راست کد ملی تان توجه کنید؛ زیرا افرادی که رقم آخر یا سمت راست کد ملی شان زوج است، در روزهای زوج امکان وارد شدن به این سامانه و استفاده از آن را دارند.

اشخاصی هم که رقم سمت راست کد ملی شان فرد باشد، در روزهای فرد می‌توانند به این سامانه وارد شده و از آن جهت اطلاع از وضعیت یارانه شان استفاده کنند.

به هر حال، در این قسمت نحوه استعلام یارانه معیشتی با کد ملی را توضیح می‌دهیم تا از روش کلی آن مطلع شوید. به این ترتیب، با توجه به رقم آخر کد ملی تان می‌توانید در روزهای مربوطه وارد شده و از خدمات سامانه بهره‌مند شوید.

جهت استفاده از این سامانه برای بررسی وضعیت یارانه تان هم باید اقداماتی را انجام دهید که در ادامه آن‌ها را توضیح داده ایم. این اقدامات لازم به منظور استعلام یارانه در سامانه مذکور، به شرح ذیل می‌باشند:

۱- در اولین قدم باید به این سایت وارد شوید که در بخش قبل نحوه انجام این کار را بیان کرده ایم؛ پس جهت وارد شدن به سامانه استعلام یارانه با کد ملی سرپرست دچار مشکل نخواهید شد.

۲- بعد از این که به صفحه اصلی سایت استعلام وارد شدید، شکل زیر را مشاهده می‌کنید. در گوشه بالا و سمت چپ این صفحه گزینه «ورود / ثبت نام» قرار گرفته است. بر روی آن کلیک کرده تا وارد مراحل بعدی استعلام شوید.

۳- سپس پنجره‌ای به شکل زیر برای تان نمایش داده می‌شود که شامل گزینه‌های ورود و ثبت نام است. اگر قبلا در این سامانه ثبت نام کرده باشید، می‌توانید به راحتی وارد شوید؛ اما اگر تا کنون نام نویسی تان را در این سایت انجام نداده اید، برای استعلام یارانه با کد ملی و سریال شناسنامه ابتدا باید این فرایند را طی کنید.

جهت این امر کافی است شماره همراه، کد ملی و تاریخ تولدتان را در کادرهای مربوطه قرار داده و پس از تایید کد امنیتی، گزنیه «ارسال کد اعتبارسنجی» را بزنید.

به این ترتیب می‌توانید مراحل ثبت نام را طی کنید.

استعلام یارانه با کدملی سریع و فوری

۴- پس از تکمیل فرایند ثبت نام، می‌توانید به سایت مربوطه وارد شوید. اکنون باید گزینه «ورود» را از قسمت بالای پنجره انتخاب کنید؛ سپس شماره همراه تان را در جایگاه تعیین شده برای آن قرار داده و کد امنیتی را وارد کنید.

در نهایت هم گزینه «ارسال کد اعتبارسنجی» را بزنید تا این کد مورد نیاز جهت ورود به سامانه استعلام یارانه با کد ملی، بر روی گوشی تان ارسال شود.

این کد را دریافت کرده و در کادر مشخص شده برای آن قرار دهید؛ سپس گزینه «ورود» را بزنید تا به حساب کاربری خود در این سایت منتقل شوید.

۵- در صورتی که کد اعتبارسنجی ارسال شده را به درستی وارد کرده باشید، به صفحه زیر وارد می‌شوید. در این صفحه چند گزینه مختلف قرار گرفته اند که شامل «دهک»، «اطلاعات شناسه اقتصادی»، «وضعیت شما»، «اعضای خانوار» و «درخواست بررسی» می‌شوند.

نمایش وضعیت یارانه

اکنون استعلام یارانه معیشتی با کد ملی برای شما انجام گرفته و هر یک از این گزینه ها، برخی اطلاعات مربوط به وضعیت شما را نمایش می‌دهند. برای مثال، دهک و وضعیت شما به ترتیب دهک درآمدی و وضعیت دریافت یارانه را برای شما نمایش می‌دهند.

گزینه‌های اعضای خانوار و اطلاعات شناسه اقتصادی هم به ترتیب به وضعیت اقتصادی خانواده شما مربوط می‌شوند. گزینه «درخواست بررسی» هم که یکی از مهم‌ترین امکانات سایت استعلام یارانه با کد ملی سرپرست است، امکان ثبت اعتراض به دهک بندی و وضعیت یارانه را برای کاربران فراهم می‌کند؛ پس در صورتی که به هر یک از این اطلاعات اعتراض دارید، گزینه «درخواست بررسی» را بزنید تا اعتراض تان ثبت شود.

همان طور که مشاهده کردید، با انجام این اقدامات ساده، امکان استعلام یارانه با کد ملی و سریال شناسنامه از طریق سایت تعیین شده برای آن فراهم می‌گردد؛ از این رو می‌توانید وضعیت دهک بندی درآمدی، مشمول بودن یارانه و اطلاعات اقتصادی خانوارتان را بررسی کنید.

در صورتی هم که به این وضعیت اعتراض داشته باشید، با انتخاب گزینه «درخواست بررسی» امکان ثبت آن را خواهید داشت. دقت کنید که انجام اعتراض در این سامانه خود مراحل گوناگونی دارد که باید پس از انتخاب گزینه مربوطه، همه این مراحل را به صورت دقیق و گام به گام پشت سر بگذارید.

استعلام یارانه با تلفن گویا

در بخش قبل، نحوه استعلام یارانه با کد ملی از طریق سامانه‌ای که به همین منظور ایجاد شده است را بیان کردیم. این روش بهترین راه ممکن برای بررسی وضعیت یارانه بوده و اطلاعات جامعی را هم در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

با این حال، در صورتی که به اینترنت یا سامانه دسترسی نداشته باشید، راه‌های دیگری هم برای بررسی وضعیت یارانه وجود دارد. یکی از این روش ها، دریافت استعلام یارانه با تلفن گویا می‌باشد.

به این شکل که باید شماره تلفن ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ تماس گرفته و سپس کد ملی سرپرست خانواده را وارد کنید. این روش استعلام یارانه معیشتی با کد ملی، امکان آگاهی از مشمول بودن یا نبودن شما را فراهم می‌کند، اما اطلاعاتی در مورد دهک شما نمی‌دهد.

اگر مشمول دریافت یارانه نباشید، می‌توانید بفهمید که در دهک ۱۰ ام قرار گرفته اید؛ زیرا فقط همین دهک یارانه دریافت نمی‌کند. در غیر این صورت، در یکی از دهک‌های ۱ تا ۹ قرار گرفته اید.

استعلام یارانه با کد دستوری

در کنار سامانه و تلفن گویا، راه دیگری هم برای استعلام یارانه با کد ملی سرپرست وجود دارد. این راه هم استفاده از کد دستوری ایجاد شده به همین منظور است.

کسانی که به هر دلیل امکان استفاده از سامانه را نداشته باشند، می‌توانند از طریق کد دستوری وضعیت یارانه شان را بررسی کنند. این روش حتی برای گوشی‌های ساده و غیر هوشمند هم جواب می‌دهد. به هر حال، جهت این امر باید کد دستوری #کد ملی*۴۳۸۵۷*۴* را در تلفن خود شمار گیری نمایید.

بلافاصله پس از شماره گیری این کد، استعلام یارانه با کد ملی و سریال شناسنامه برای شما انجام گرفته و وضعیت دریافت یارانه تان مشخص می‌شود.

البته توجه داشته باشید که این روش هم تنها مشمول بودن یا نبودن خانواری که کد ملی سرپرست آن وارد شده برای دریافت یارانه را مشخص می‌کند؛ یعنی اطلاعات دیگری در مورد دهک بندی خانوار ارائه نمی‌دهد و امکان اعتراض به وضعیت یارانه از طریق این روش را هم نخواهید داشت.

برنامه استعلام یارانه با کد ملی سرپرست

از آن جایی که معمولا سامانه‌های مختلف دولتی دارای یک برنامه موبایلی می‌باشند، کاربران به دنبال برنامه استعلام یارانه با کد ملی هستند تا از این طریق وضعیت یارانه شان را پیگیری کنند. درای رابطه باید بگوییم که تا کنون برنامه‌ای با این هدف به صورت رسمی ایجاد نشده است؛ از این رو متقاضیان امکان نصب اپلیکیشن خاصی جهت استعلام یارانه شان را ندارند.

با این حال، در هر لحظه می‌توانید از طریق گوشی موبایل تان به سامانه تعیین شده جهت استعلام یارانه مراجعه نموده و اطلاعات مربوطه به یارانه خود یا سایر خانوارها را بررسی کنید؛ چرا که امکان ورود به این سامانه و استفاده از امکانات آن با گوشی موبایل هم در دسترس بوده و از این نظر محدودیتی ندارد.

البته ممکن است در ادامه برنامه استعلام یارانه معیشتی با کد ملی هم معرفی شده و در اختیار کاربران قرار گیرد؛ ولی تا این لحظه هنوز اپلیکیشن یا برنامه خاصی از طریق سامانه مربوطه معرفی نشده است.

دهک بندی یارانه با کد ملی

مرحله اول:

جهت استعلام از وضعیت دهک بندی یارانه با کد ملی تنها کافیست ابتدا به وارد سایت پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به نشانی sso.my.gov.ir/login بشین و اطلاعات خواسته شده را مطابق با آنچه در تصویر ذیل مشاهده می‌کنین وارد و در پایان بر روی دکمه ارسال رمز یکبار مصرف کلیک کنید.

مرحله دوم:

سپس یک کد برای شما ارسال می‌شود که باید آنرا وارد کنید.

مرحله سوم:

در این مرحله می‌بایست اطلاعات خواسته شده زیر را را وارد و در انتها بر روی دکمه تایید کنید.

شماره ملی سرپرست خانوار

شماره حساب واریز یارانه

مشخص کردن تعداد خانوار

شماره ملی یکی از اعضای خانوار تحت پوشش

مرحله چهارم:

و بالاخره در پایان نتیجه بررسی دهک بندی یارانه شما توسط دولت که با بررسی اطلاعات دارایی و مالی خانوار شماست، نمایش داده می‌شود.

استعلام دهک بندی یارانه با کد دستوری (دهک چندم هستم)

دومین روش استعلام دهک بندی یارانه از طریق کد دستوری (کد دستوری استعلام یارانه با کد ملی) می‌باشد که جهت انجام این کار می‌بایست در تلفن همراه خود #کدملی*۴۳۸۵۷*۴* (ستاره ۴ ستاره ۴۳۸۵۷ ستاره کد ملی مربع) را شماره‌گیری کنید.

این روش راحت‌ترین روش جهت مطلع شدن از اینکه در کدوم دهک هستید می‌باشد.

اطلاع از دهک بندی یارانه از طریق تلفن گویا

برای استعلام دهک بندی یارانه خودتون می‌تونین از طریق شماره تلفن گویای ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ اقدام کنین.

بدین شکل که بعد از تماس می‌بایست کد ملی سرپرست خانوار و همچنین شماره تلفن همراه سرپرست را وارد نمائید، سپس دهکی که در آن قرار دارید به شما اعلام می‌گردد.

روزهای زوج: سرپرست‌های خانواری که رقم سمت راست کد ملی آن‌ها زوج است.

روزهای فرد: سرپرست‌های خانواری که رقم سمت راست کد ملی آن‌ها فرد است.

اخبار مرتبط
سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها بهمن ماه ۱۴۰۲ در اطلاعیه‌ای با اشاره به تغییر در زمان واریز یارانه نقدی اعلام کرد که واریز یارانه‌های دهک‌های یک تا سه ۲۵ هرماه و دهک چهارم تا نهم ۳۰ هرماه واریز می‌شود.
خواندن این نوشته را برای دفع انواع و اقسام نگرانی مرتبط با موضوع یارانه نقدی فروردین، تاخیر در پرداخت یارانه نقدی فروردین و دلایل واریز نشدن یارانه نقدی فروردین توصیه می‌کنیم.
رئیس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاه ایرانیان با اشاره به ثبت آخرین به‌روزرسانی دهک‌بندی خانوارها، گفت: باتوجه به اینکه آخرین به‌روزرسانی دهک‌بندی‌ها در دی ماه سال گذشته انجام شده است، مرحله بعدی اوایل شهریورماه انجام می‌شود. علیرضا محمدی، اظهار کرد: مطابق قانون بودجه، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مکلف است نسبت به به‌روزرسانی داده‌های ثبتی، متقن و قابل اتکا دریافتی از دستگاه‌های مختلف برای دهک‌بندی و وسع‌سنجی خانوارها، ۲ بار در سال (هر ۶ ماه یکبار) اقدام کند.
یارانه کمک معیشتی مرحله ۱۵۸ مربوط به فروردین‌ماه ۱۴۰۳ به حساب تمام سرپرستان خانوار دهک‌های اول تا سوم در سراسر کشور واریز و از ساعت ۲۴ روز شنبه ۲۵ فروردین‌ماه قابل برداشت است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها