شنبه, 1 اردیبهشت 1403 2024,April

چرا پرداخت یارانه‌های نقدی عقب افتاد؟

19 بهمن 1402
چرا پرداخت یارانه‌های نقدی عقب افتاد؟

سخنگوی ستاد هدفمندی یارانه، گفت: حذف یارانه برمبنای دهک‌بندی وزارت رفاه صورت می‌گیرد و خبری که روز گذشته مبنی بر تغییر زمان واریز یارانه نقدی در رسانه‌ها منتشر شد، هیچ ارتباطی به این موضوع ندارد.

به گزارش بانک اول، سخنگوی ستاد هدفمندی یارانه اظهار داشت: تغییر زمان بندی واریز یارانه برای نظم بخشی بهتر انجام شده و هیچ ارتباطی به قطع یارانه نقدی یارانه بگیران ندارد.

 طیبه حسینی گفت: بنابر برنامه ریزی صورت گرفته، مستمری افراد کمیته امداد و بهزیستی که از محل هدفمندی یارانه‌ها پرداخت می‌شود، بیستم هرماه به حساب افراد واریز می‌شود.

به گفته او، طبق جدول ۲۵ هرماه دهک‌های اول تا سوم و ۳۰ هرماه دهک‌های چهارم تا نهم یارانه نقدی خود را دریافت می‌کنند. گفتنی است دهک‌های اول تا سوم مشمول یارانه ۴۰۰ هزارتومان و دهک‌های چهارم تا نهم یارانه ۳۰۰ هزارتومانی هستند.

حسینی ادامه داد: تغییر زمان بندی واریز یارانه هیچ ارتباطی به قطع یارانه ندارد و علت این کار تنها برای نظم بخشی بهتر است.

سخنگوی ستاد هدفمندی یارانه افزود: حذف یارانه برمبنای دهک‌بندی وزارت رفاه صورت می‌گیرد و خبری که روز گذشته مبنی بر تغییر زمان واریز یارانه نقدی در رسانه‌ها منتشر شد، هیچ ارتباطی به این موضوع ندارد.

به گفته او، وزارت رفاه رقم تشویقی فجرانه به مناسبت دهه فجر در قالب کالابرگ‌برای دهک‌های اول تا هفتم در نظر گرفته است.

حسینی گفت: همه یارانه بگیران قبل از واریز یارانه می‌توانند زودتر از موعد در قالب کالابرگ تمام یا قسمتی از یارانه خود را خرید کنند.

اخبار مرتبط
شهروندان پیامک‌های جعلی با عناوین مشابه میزان یارانه معیشتی، ثبت نام و دریافت کالابرگ الکترونیک را نادیده بگیرند و هرگز بر روی لینک‌های آنها کلیک نکنند و در صورت دریافت پیامک حاوی لینک کالابرگ الکترونیکی و یا بسته معیشتی از طرف دوستان و افراد مورد اعتماد، بدانید که این پیامک نشان دهنده هک شدن و آلوده بودن تلفن همراه آنها به بدافزار بوده و دلیلی بر اصالت و تایید پیامک و لینک نیست.
طرح پرداخت یارانه معیشتی به مادران دارای فرزند شیرخوار (یسنا) که تاکنون فقط برای دهک اول درآمدی در ۸ استان اجرا می‌شد، از دیروز به‌صورت کشوری اجرا شده و حالا تمام مادران واجد شرایط این طرح در همه استان‌ها و در سه دهک کم‌درآمد، این اعتبار را دریافت می‌کنند.
این هفته وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی از استقبال بالای ۹۰ درصدی دهک‌های اول تا سوم کم درآمدی در طرح کالابرگ الکترونیک خبرداد و گفت: بر اساس پیش‌بینی انجام شده در مرحله سوم اجرای این طرح، مشارکت به ۹۵ درصد می‌رسد. وی این را گفت که تداوم طرح کالابرگ الکترونیکی نیازمند بررسی مجدد است و این موضوع در دولت مطرح و مقرر شد معاون اول ریاست جمهوری آن را پیگیری کند اما تاکنون تصمیم قطعی برای تداوم آن گرفته نشده است.
سیدصولت مرتضوی خاطرنشان کرد: این طرح با نام «یسنا» در سال گذشته و از محل مسوولیت‌های اجتماعی شرکت‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همکاری بنیاد کرامت آستان قدس رضوی، برای حدود ۲۴هزار مادر دارای فرزند شیرخوار (مادران دارای فرزند زیر ۲سال) در دهک اول درآمدی در ۸ استان کم‌برخوردار از جمله کهگیلویه و بویر احمد، لرستان، ایلام، گلستان، فارس، خراسان‌جنوبی، خراسان‌شمالی و هرمزگان اجرایی شد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها