پنجشنبه, 6 اردیبهشت 1403 2024,April

پیشگیری از فیشینگ با ۱۰ روش ساده

10 اسفند 1402
پیشگیری از فیشینگ با ۱۰ روش ساده

حملات فیشینگ یکی از رایج‌ترین روش‌های کلاهبرداری آنلاین هستند که در آن، هکرها با جعل هویت افراد یا سازمان‌های معتبر، سعی در فریب کاربران و سرقت اطلاعات شخصی و مالی آنها دارند.

به گزارش بانک اول در این حملات، هکرها با ارسال ایمیل، پیامک، یا لینک‌های جعلی، کاربران را به صفحات وب تقلبی هدایت می‌کنند که شبیه به صفحات وب واقعی هستند. هنگامی که کاربران اطلاعات خود را در این صفحات وارد می‌کنند، هکرها به این اطلاعات دسترسی پیدا می‌کنند و می‌توانند از آنها برای سوء استفاده‌های مختلف استفاده کنند.

راه‌های پیشگیری از فیشینگ

۱. آموزش: اولین و مهم‌ترین قدم در پیشگیری از فیشینگ، آموزش است. کاربران باید با انواع حملات فیشینگ و روش‌های پیشگیری از آنها آشنا باشند.

۲. دقت: به آدرس فرستنده ایمیل یا پیامک دقت کنید. اگر آدرس فرستنده مشکوک بود، به هیچ عنوان بر روی لینک کلیک نکنید و پیوست را باز نکنید. این مورد در پیشگیری از فیشینگ بسیار موثر است.

۳. عدم کلیک بر روی لینک‌های جعلی: به هیچ عنوان بر روی لینک‌هایی که در ایمیل، پیامک، یا شبکه‌های اجتماعی دریافت می‌کنید، کلیک نکنید. اگر می‌خواهید به یک وب سایت خاص مراجعه کنید، آدرس آن وب سایت را به طور مستقیم در مرورگر خود تایپ کنید.

۴. عدم ورود اطلاعات شخصی و مالی در صفحات وب جعلی: به هیچ عنوان اطلاعات شخصی و مالی خود را در صفحات وب که به آنها اعتماد ندارید، وارد نکنید.

۵. استفاده از آنتی ویروس: از یک آنتی ویروس قوی و به روز استفاده کنید تا از رایانه شما در برابر بدافزارهای فیشینگ محافظت کند

۶. به روز نگه داشتن نرم‌افزارها: سیستم عامل و نرم‌افزارهای خود را به روز نگه دارید تا از آسیب‌پذیری‌های امنیتی که می‌توانند توسط هکرها مورد سوء استفاده قرار گیرند، محافظت کنید.

۷. احتیاط در شبکه‌های اجتماعی: در شبکه‌های اجتماعی مراقب باشید و اطلاعات شخصی خود را به طور عمومی به اشتراک نگذارید.

۸. استفاده از رمز عبور قوی: برای حساب‌های کاربری خود از رمز عبور قوی و منحصر به فرد استفاده کنید.

۹ .فعال کردن احراز هویت دو مرحله‌ای: احراز هویت دو مرحله‌ای را برای حساب‌های کاربری خود فعال کنید تا از دسترسی غیرمجاز به آنها جلوگیری کنید.

۱۰. گزارش فعالیت‌های مشکوک: در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک، بلافاصله آن را به مقامات مربوطه گزارش دهید.

نکات مهم برای پیشگیری از فیشینگ

  • هیچگاه اطلاعات شخصی و مالی خود را از طریق ایمیل، پیامک، یا تلفن به اشتراک نگذارید.
  • به هیچ عنوان بر روی لینک‌هایی که در ایمیل، پیامک، یا شبکه‌های اجتماعی دریافت می‌کنید، کلیک نکنید.
  • قبل از کلیک کردن بر روی هر لینک، ابتدا موس خود را بر روی آن نگه دارید تا آدرس واقعی آن لینک نمایش داده شود.
اخبار مرتبط
برای افرادی که گوشی هوشمند ندارند، امکان گرفتن رمز پویا از طریق پیامک وجود دارد. در واقع بانک ها و موسسات اعتباری، در راستای ارتقاء سطح امنیت تراکنش های اینترنتی از قبیل خرید و کارت به کارت، امکان گرفتن رمز دوم پویا یا رمز یکبار مصرف را فراهم کرده اند و با استفاده از این رمز، کلاهبرداران قادر به دریافت اطلاعات حساب بانکی افراد و خالی کردن آن نخواهند شد.
ا یک «امتیاز شادی» از ۱۰ را برای مقایسه میزان شادی کشورها استخراج کردند. بیش از یک دهه است که گزارش شادی جهانی ۲۰۲۴ ماموریت اندازه گیری و مقایسه رفاه را ادامه می دهد. آخرین یافته‌های آن نشان می دهد که چگونه کشورها در سال‌های اخیر شادتر شده‌اند. این یافته‌ها در اینفوگرافیک زیر به تصویر کشیده شده است و ۲۰ کشوری را که از سال ۲۰۱۰ تاکنون بیشترین رشد را داشته‌اند را نشان می دهد.
عضو کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس اظهار داشت: معاونان سازمان برنامه و بودجه که به عنوان نماینده دولت در کمیسیون حضور داشتند با این مصوبات مخالفتی نداشتند و همراه بودند لذا بررسی لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ نیز در کمیسیون تلفیق به پایان رسید.
اداره‌کل راه و شهرسازی استان تهران هشدار داد: متقاضیان باید از پاسخگویی به تلفن‌ها در این زمینه خودداری کرده و موارد هویتی یا سامانه ای و پروفایل خود را به شیادان اطلاع ندهند و در این زمینه مراقبت کنند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها