جمعه, 20 مهر 1403 2024,October

این ارزهای دیجیتال را ترید نکنید!

19 شهریور 1403
این ارزهای دیجیتال را ترید نکنید!

بازار ارزهای دیجیتال طی روزهای اخیر در فاز اصلاحی قرار دارند و فرصت‌های سرمایه‌گذاری مناسبی برای برخی از دارایی‌های دیجیتال به وجود آمده است.

به گزارش بانک اول، با این حال، این استراتژی برای همه دارایی‌ها کاربرد ندارد، زیرا برخی از ارزهای دیجیتال ممکن است در هفته آینده با نوسانات شدیدتر و افت قیمت بیشتر و پایدارتری مواجه شوند.

برخی از پروژه‌های ارزهای دیجیتال برای آزادسازی یا همان آنلاک قابل توجه توکن‌ها آماده می‌شوند که به طور تاریخی بر پویایی قیمت‌ها تأثیر می‌گذارد.

به طور کلی، آزادسازی توکن‌ها عرضه در گردش را افزایش می‌دهد و می‌تواند منجر به فشار نزولی بر قیمت شود.

در نتیجه، وب‌سایت فین بولد (Finbold) در مطلب جدید خود سه توکن زیر را برای اجتناب از معامله در روزهای آینده شناسایی کرده است:

آپتوس (Aptos)

شبکه آپتوس قرار است در تاریخ ۱۲ سپتامبر (۲۲ شهریور) مرحله آزادسازی خود را انجام دهد که ۱۱.۳۱ میلیون توکن را وارد بازار می‌کند.

این تعداد توکن مجموعاً با ارزش بازاری ۶۷.۶۳ میلیون دلاری ۲.۳ درصد از ارزش بازار کلی ۲.۹۳ میلیارد دلاری این توکن را نشان می‌دهد.

در حال حاضر، حدود ۳۴.۶ درصد از کل عرضه، یعنی ۳۸۵.۵۵ میلیون APT آزاد شده است؛ در حالی که ۵۵.۱ درصد کل عرضه این توکن همچنان قفل شده باقی مانده است.

لازم به ذکر است که تغییرات قیمتی آپتوس علی‌رغم تحولات قابل توجه اخیر، کم بوده است.

به عنوان مثال، در جریان رویداد تجربه آپتوس در هفته بلاک چین کره، این پلتفرم با آرکولوس (Arculus)، یک پلتفرم امنیت دیجیتال همکاری کرد تا یک کارت آپتوس ایجاد کند که قابلیت پرداخت از طریق لمس کردن را فراهم می‌کند و چنین اقدامی می‌تواند کاربرد توکن را افزایش دهد، اما اثر چندانی بر قیمت آن نداشت.

گفتنی است که در زمان نگارش این مطلب، قیمت آپتوس به ۵.۹۱ دلار رسیده که نشان‌دهنده رشد روزانه بیش از ۰.۵ درصدی است، در حالی که توکن APT در هفته گذشته بیش از ۵.۲ درصد کاهش یافته است.

کانفلاکس (Conflux)

اگرچه کانفلاکس به دلیل مشارکت‌های احتمالی برجسته در اخبار بوده است، اما این توکن همچنان در آستانه آزادسازی ۹ سپتامبر (۱۹ شهریور) مستعد نوسانات قیمت است.

در این رویداد، ۲.۰۱ درصد از ارزش بازار کل توکن آنلاک خواهد شد که معادل ۱۰.۹۵ میلیون دلار یا ۸۷.۴۹ میلیون توکن CFX است.

همچنین ۸۵.۵ درصد از کل عرضه ۴.۳۴ میلیارد توکنی CFX در حال گردش است، در حالی که ۴.۷۴ درصد  از آن، معادل ۲۶۲.۴۶ میلیون CFX همچنان قفل شده است.

این آزادسازی در حالی اتفاق می‌افتد که توکن CFX در حال اصلاح قیمت قابل توجهی است.

در بلندمدت، چشم‌انداز کانفلاکس همچنان صعودی باقی مانده است، به ویژه پس از آنکه این پلتفرم و علی بابا کلاود (Alibaba Cloud) برای پیشبرد راهکارهای وب ۳ در صنایعی مانند خرده فروشی، گردشگری، سرگرمی، هنر و آموزش با یکدیگر وارد همکاری شده‌اند.

در زمان تنظیم این گزارش، قیمت کانفلاکس در محدوده ۰.۱۲۸ دلاری معامله می‌شود که در یک ماه گذشته حدود ۷ درصد کاهش قیمت داشته است.

چیلی (Cheelee)

چیلی توکن دیگری است که در ماه‌های اخیر شاهد آزادسازی مداوم توکن‌های قفل شده خود بوده است.

این شبکه در حال آماده‌سازی برای آزادسازی دیگری در روز ۱۰ سپتامبر (۲۰ شهریور) است که حدود ۱۱.۶۶ میلیون واحد توکن CHEEL را وارد بازار خواهد کرد.

علاوه بر این، آنلاک شدن برنامه‌ریزی شده توکن همزمان با لحظه‌ای است که CHEEL در تلاش برای شکستن سطوح مقاومت کلیدی است.

نکته قابل توجه این است که این ارز دیجیتال در تلاش برای بازپس‌گیری قیمت ۲۰ دلاری گذشته خود است.

در صورت موفقیت، می‌تواند به یک شکست صعودی در قیمت این ارز دیجیتال منجر شود.

گفتنی است که در زمان تنظیم این گزارش، قیمت چیلی در محدوده ۱۸.۱۴ دلاری قرار گرفته است.

  • ارزهای دیجیتالی که به آنها اشاره شده است، خطرات فزاینده‌ای را برای سرمایه‌گذاران ایجاد می‌کنند.
  • به ویژه در زمانی که با آزادسازی توکن‌ها بازار می‌تواند شاهد خروج قابل توجهی سرمایه باشد.
  • بهتر است که طی روزهای آینده، سرمایه‌گذاران و تریدرهای ارزهای دیجیتال سراغ این توکن‌ها نروند.
اخبار مرتبط
به نظر می‌رسد که بزرگترین ارز دیجیتال موجود در بازار، در محدوده بین ۶۰ هزار تا ۶۲ هزار دلار گیر کرده است، با این حال، بسیاری از افراد همچنان انتظار شکست عظیم قیمت را دارند. ازجمله آنان می‌توان به معامله‌گر و تحلیلگر ارزهای دیجیتال معروف Jelle اشاره کرد.
سرهنگ داود معظمی گودرزی روز چهارشنبه تاکید کرد: اصل موضوع این بود که تلگرام از طریق این ربات دنبال جذب مخاطب بیشتری است و البته که هر شبکه‌ای اجتماعی ترفندی خاص برای جذب مشترک بیشتر دارد. وی ادامه داد: متاسفانه افرادی به صورت هیجانی و با سودای یک شبه پول دار شدن وقت خود را صرف این ربات کردند و دست آخرم هم بهای بسیار ناچیزی گیر افرادی که شبانه روز وقت خود را در اختیار این ربات گذاشته بودند، آمد.
سرهنگ داوود گودرزی رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در خصوص سرمایه‌گذاری در حوزه رمزارزها گفت: ریسک این سرمایه‌گذاری بسیار بالا است یعنی کسی که به این بحث ورود می‌کند باید بداند که ممکن است کل سرمایه‌اش به یغما برود.
سرمایه‌گذاران خرد باید توجه داشته باشند که فعالیت نهنگ‌ها لزوماً به معنای افزایش قطعی قیمت‌ها در کوتاه‌مدت نیست. همواره باید ریسک‌های موجود در بازار ارزهای دیجیتال را در نظر گرفت و با تحقیق کافی و متناسب با توان مالی خود اقدام به سرمایه‌گذاری کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها