چهارشنبه, 21 آذر 1403 2024,December

۷ هشدار جدی پلیس فتا به سرمایه‌گذاران ارزهای دیجیتال

15 آبان 1403
۷ هشدار جدی پلیس فتا به سرمایه‌گذاران ارزهای دیجیتال

معاون اجتماعی پلیس فتا با اشاره به افزایش کلاهبرداری‌های حوزه ارزهای دیجیتال، هفت توصیه حیاتی برای حفظ امنیت سرمایه‌گذاران ارائه کرد.

به گزارش بانک اول در حالی که بازار ارزهای دیجیتال روز به روز محبوب‌تر می‌شود، گزارش‌های نگران‌کننده‌ای از افزایش کلاهبرداری‌ها در این حوزه به گوش می‌رسد. سرگرد جواد مختار رضایی، معاون اجتماعی پلیس فتا فراجا از قرار گرفتن جرائم حوزه ارزهای دیجیتال به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی این نهاد خبر داد و هشدارهای مهمی را برای فعالان و تریدرهای این بازار مطرح کرد.

ارزهای دیجیتال؛ جذاب اما پرخطر

معاون اجتماعی پلیس فتا فراجا هفت توصیه کلیدی برای افزایش امنیت سرمایه‌گذاران ارائه کرده است.

۷ توصیه طلایی پلیس فتا

معاون اجتماعی پلیس فتا فراجا هفت توصیه کلیدی برای افزایش امنیت سرمایه‌گذاران ارائه کرد که در ادامه همه موارد مدنظر این مقام مسئول و توصیه‌ها و هشدارهای او به سرمایه‌گذاران را بررسی می‌کنیم:

۱. انتخاب صرافی معتبر

از ثبت‌نام در صرافی‌های ناشناس جداً خودداری کنید. بسیاری از این پلتفرم‌ها صرفاً با هدف کلاهبرداری راه‌اندازی شده‌اند. به هیچ وجه از موتورهای جستجو برای یافتن صرافی استفاده نکنید، زیرا احتمال هدایت شدن به سایت‌های جعلی بسیار بالاست. همچنین مراقب سایت‌های جعلی که هویت صرافی‌های معتبر را جعل می‌کنند، باشید.

۲. محافظت از رمز کیف پول

رمز ۱۲ یا ۲۴ کلمه‌ای کیف پول ارز دیجیتال خود را هرگز در اختیار دیگران قرار ندهید. این رمز، تنها کلید دسترسی به دارایی‌های دیجیتال شماست و باید کاملاً محرمانه بماند.

۳. استفاده از کیف پول سخت‌افزاری

برای امنیت بیشتر، از کیف پول سخت‌افزاری استفاده کنید. این نوع کیف پول‌ها به دلیل عدم اتصال مستقیم به اینترنت، دسترسی هکرها را دشوارتر می‌کنند.

۴. بی‌اعتنایی به تبلیغات فریبنده

در این نوع بازارها تبلیغات گسترده‌ای انجام می‌شود. به تبلیغات و سیگنال‌دهی‌های مربوط به ارزهای دیجیتال در شبکه‌های اجتماعی اعتماد نکنید. بسیاری از این تبلیغات توسط افراد غیرحرفه‌ای یا کلاهبردار هدایت می‌شوند که ممکن است شما را به خرید ارزهای دیجیتال بی‌ارزش ترغیب کنند.

۵. پرهیز از طرح‌های هرمی

مراقب شرکت‌های هرمی که با وعده‌های دروغین سود بیشتر فعالیت می‌کنند، باشید. این طرح‌ها معمولاً پس از جمع‌آوری سرمایه کاربران، ناپدید می‌شوند.

۶. توجه به نوسانات بازار

قیمت ارزهای دیجیتال می‌تواند در کوتاه‌مدت تغییرات شدیدی داشته باشد. این ویژگی ذاتی، سرمایه‌گذاری در این حوزه را بسیار پرریسک می‌کند و افراد کم‌تجربه ممکن است متحمل ضررهای سنگینی شوند. به همین دلیل، کاربران باید به صورت لحظه‌ای و مستمر این تغییرات و نوسانات را زیر نظر داشته باشند.

۷. کسب دانش و آموزش

قبل از هرگونه فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، حتماً آموزش‌های لازم را کسب کنید و با اصول اولیه این بازار آشنا شوید.

ایسنا

اخبار مرتبط
تحلیلگران معتقدند که در پی این کاهش قیمت، برخی از معامله‌گران به دنبال فرصت‌های خرید هستند و به بازتنظیم موقعیت‌های معاملاتی خود اقدام کرده‌اند.
تتر (USDT) همچنان یکی از محبوب‌ترین استیبل‌کوین‌ها در بازار ارزهای دیجیتال است و به تأمین نقدینگی برای تراکنش‌هایی به ارزش میلیون‌ها دلار در هر روز کمک می‌کند. تتر باوجود جنجال‌ها و چالش‌های مختلف، به‌عنوان یک پناهگاه امن برای کاربران در یک بازار بسیار ناپایدار عمل می‌کند و به استفاده میلیون‌ها کاربر که به دنبال استفاده از سیستم مالی غیرمتمرکز هستند، ادامه می‌دهد.
عبدالناصر همتی، وزیر اقتصاد روز گذشته در نخستین رویداد ملی ارز دیجیتال گفت: دولت به دنبال بهره‌برداری بهینه از ارزهای دیجیتال است و اگر این ارزها بتوانند تحریم‌ها را خنثی کنند، از آنها باید استقبال کرد. همتی با تأکید بر اهمیت اقتصاد دیجیتال و چالش‌های ناشی از تحریم‌ها، افزود: اگرچه در اقتصاد دیجیتال بخوبی پیش می‌رفتیم، اما ضرر فیلترینگ به کسب ‌و کارها و گردش مالی این حوزه بسیار بالاست. همتی با انتقاد از ایجاد بازار سیاه فروش فیلترشکن‌ها بیان داشت: میزان درآمد این بازار با بخش رسمی درآمدهای ارتب
در این سند مصوب، ضمن تاکید بر هویت بخشی به موجودیت های کارگزار رمزپول و نهاد امین بعنوان اشخاص تحت نظارت بانک مرکزی، مسئولیت صدور مجوز اشخاص برشمرده با بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران بوده و تنظیم مقررات و نظارت موثر بر سلامت فعالیت درخصوص فعالین دارای مجوز توسط بانک مرکزی انجام خواهدشد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها