ﺳﻪشنبه, 4 اردیبهشت 1403 2024,April

از آخرین وضعیت یارانه خود مطلع شوید

24 خرداد 1401
از آخرین وضعیت یارانه خود مطلع شوید

به گزارش بانک اول این روزها دریافت یا قطع یارانه به موضوع داغ محافل خانوادگی و اجتماعی تبدیل شده است. این موضوع برای برخی سرپرست های خانواده های ایرانی بسیار اهمیت دارد و می تواند میزان دخل و خرج خانواده را تعییر دهد.

چطور از قطع یارانه ی خود با خبر شویم؟ سوالی که این روزها در ذهن بسیاری از ایرانیان به خصوص سرپرست های خانواده ها شکل گرفته و آن را از دیگران می پرسند.

اما به واقع چطور می توانیم از واریز یا عدم واریز یارانه خود مطلع شویم؟ برای این کار باید به سامانه استعلام یارانه نقدی برویم که در ادامه این سامانه و نحوه ی کار با آن را معرفی می کنیم.

 

سامانه استعلام یارانه نقدی

سامانه استعلام یارانه نقدی زیر نظر کمیسیون ماده 10 قانون هدفمند کردن یارانه ها فعالیت می کند. برای ورود به این سامانه باید وارد سایت آن به آدرس http://www.yaraneh10.ir شد.

توجه کنید به دلیل دریافت اطلاعات حساب در کنار یارانه ممکن است سایت های فیشینگ یا تقلبی آن برای شما ایمیل شده یا در شبکه های اجتماعی به نمایش درآید. به همین خاطر بهتر است هنگام ورود به این سامانه حتماً به آدرس اینترنتی آن توجه کامل داشته باشید.

قبل از ورود به این سامانه باید دو شماره را در اختیار داشته باشید تا در زمان مراجعه به سامانه ی استعلام یارانه ی نقدی به مشکل نخورید.

 

این دو شماره عبارتند از :

1- شماره ی ملی سرپرست خانواده

2- شماره حسابی که برای دریافت یارانه معرفی کرده بودید

 

پس از ورود به سامانه ی استعلام یارانه ی نقدی صفحه ای به شکل زیر برای شما نمایش داده می شود.

 

 

 

استعلام یارانه با کد ملی و سریال شناسنامه

پس از ورود به این سایت باید شماره ملی سرپرست و شماره حساب را در کادرهای مخصوصشان وارد کنید.

 

 

نحوه استعلام یارانه با کد ملی و سریال شناسنامه

حالا باید دکمه «استعلام وضعیت» را کلیک کنید تا صفحه استعلام برای شما نمایش داده شود.

 

 

یا+رانه

 

چگونگی استعلام یارانه با کد ملی و سریال شناسنامه

همان طور که مشاهده می کنید در کادر سمت راست سایت در مستطیل نارنجی رنگ وضعیت استعلام یارانه شما نمایش داده می شود.

 

یارانه+

اخبار مرتبط
سخنگو سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها در این خصوص به مهر گفت: در خانوارهای دهک دهم افرادی هستند که به واسطه وجود یکی از فرزندان یا یکی از اعضای زیرمجموعه آنها باعث شده که آن خانواده جز دهک دهم باشند. به عنوان مثال فرزند بالای ۱۸ سال دارد که دارای درآمد بوده و حقوق بالاتر از سایر اعضای خانوار دارد و همین امر سبب می‌شود که خانوار در دهک دهم قرار گیرد.
حضور فرزندان خانوار بالای ۱۸ سال و شاغل در خانواده سطح درآمد پدر خانواده را به عنوان سرپرست خانوار افزایش می‌دهد. این امر خانوار را در دهک دهم قرار داده و یارانه نقدی ندارد. راه‌حل چیست؟
شهروندان پیامک‌های جعلی با عناوین مشابه میزان یارانه معیشتی، ثبت نام و دریافت کالابرگ الکترونیک را نادیده بگیرند و هرگز بر روی لینک‌های آنها کلیک نکنند و در صورت دریافت پیامک حاوی لینک کالابرگ الکترونیکی و یا بسته معیشتی از طرف دوستان و افراد مورد اعتماد، بدانید که این پیامک نشان دهنده هک شدن و آلوده بودن تلفن همراه آنها به بدافزار بوده و دلیلی بر اصالت و تایید پیامک و لینک نیست.
طرح پرداخت یارانه معیشتی به مادران دارای فرزند شیرخوار (یسنا) که تاکنون فقط برای دهک اول درآمدی در ۸ استان اجرا می‌شد، از دیروز به‌صورت کشوری اجرا شده و حالا تمام مادران واجد شرایط این طرح در همه استان‌ها و در سه دهک کم‌درآمد، این اعتبار را دریافت می‌کنند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دیدگاه کاربران
اسمعيل اسمعیلی ایوری
ارسال شده در : چهارشنبه 25 خرداد 1401

چرا ی خانواده 7 نفر را که ن بیمه دارد ن حقوق از هیچ جایی نمی گیرد ن درامد ی دارد با دو مرد بیکار و 5 بچه مدرسه ای ن بیمه ای ن سر وسامانی مریض قلبی سرپرست خانه یارانه ها اش را نمیدهیدشما؟ چرا؟

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها