جمعه, 7 اردیبهشت 1403 2024,April

پس از حذف دفترچه بیمه، پزشک غیرطرف قرارداد چگونه نسخه می‌نویسد؟

24 خرداد 1401
پس از حذف دفترچه بیمه، پزشک غیرطرف قرارداد چگونه نسخه می‌نویسد؟

به گزارش بانک اول به نقل از ایسنا،دکتر شهرام غفاری، با اشاره به چگونگی عملکرد پزشکان غیرطرف قرارداد تامین اجتماعی پس از حذف دفترچه های بیمه درمانی کاغذی از ابتدای اسفندماه اظهار کرد: حتما تا کنون به پزشک غیرطرف قرارداد مراجعه کرده اید. اگر دفترچه داشته باشید برایتان در دفترچه دارو می نویسد، ولی پول ویزیت را با شما آزاد حساب می کند.

وی ادامه داد: اما از ابتدای اسفند به بعد که دفترچه کاغذی دیگر صادر نمی شود، پزشک غیرطرف قرارداد دارو را در سربرگ خودش می نویسد و نام و نام خانوادگی و کدملی بیمار را هم روی سرنسخه اش می نویسد. شما برگه را به داروخانه می برید و داروخانه با همان کدملی می تواند در سیستم ببیند که شما بیمه شده تامین اجتماعی هستید یا خیر و دارو را به شما تحویل دهد.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی درباره مشوق های درنظر گرفته شده برای پزشکان به منظور پیوستن به طرح نسخه الکترونیک نیز گفت: برای آنکه پزشکان به مردم کمک کنند، خواهش کردیم که بیایند و وارد طرح نسخه الکترونیک بشوند. با نسخه نویسی الکترونیک هم نسخه نویسی در برگه های دفترچه و هم نوشتن روی سرنسخه کاغذی دیگر ضرورتی ندارد.

غفاری افزود: در طرح  نسخه نویسی الکترونیک وقتی پزشک کدملی شما را به عنوان بیمار وارد سیستم می کند، سیستم نشان می دهد که آیا بیمار بیمه شده است یا خیر و همینطور پرونده سلامت بیمار قابل مشاهده است. ضمن آنکه ما هم حق الزحمه پزشک را تا آخر همان روز یا تا فردا صبح به حسابش واریز می کنیم و مانند این است که دارد پول نقد از بیمار می گیرد که هم برای بیمه شده خوب است و هم پزشک ظرف ۲۴ ساعت پول خودش را در حسابش خواهد داشت.

وی با بیان اینکه این مشوق اکنون برای پزشکان طرف قرارداد ما وجود دارد و آنهایی که طرف قرار نیستند نیز می توانند در سامانه ما ثبت نام کنند گفت: اگر پزشکی درخواست قرارداد کند بلافاصله قراردادش پذیرفته می شود و دیگر نیازی به مراجعه حضوری برای عقد قرارداد و یا تمدید قرارداد ندارد و همانطور که گفته شد پرداخت به موقع نیز برایش انجام می شود.

اخبار مرتبط
افرادی که دوره خدمت خود را تمام کرده‌اند، می‌توانند میزان دوره‌ای که به خدمت سربازی مشغول بوده‌اند را به سنوات سابقه بیمه خود اضافه کنند.
دانشجویان در تمام مقاطع دانشگاهی می‌توانند با پرداخت حق بیمه به صورت ماهیانه تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار بگیرند و از خدمات درمانی و بازنشستگی استفاده کنند.
در این اطلاعیه به افراد تحت پوشش خدمت بیمه تکمیلی درمان صندوق بازنشستگی کشوری توصیه شده است که با توجه به عدم ثبت مدارک در سامانه نرم افزاری بیمه، بیمه شدگان، اسناد ۱۴۰۳ را تا مشخص شدن شرکت بیمه برای سال ۱۴۰۳، نزد خود نگهداری کنند.
توانا با تاکید بر اینکه متقاضیان حداکثر تا ۳۰ فروردین ماه سال جاری فرصت دارند در این طرح ثبت نام کنند، بیان کرد: افراد واجد شرایط با مراجعه به دفاتر کارگزاری در سراسر استان یا از طریق آدرس صندوق www.roostaa.ir نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها