شنبه, 8 اردیبهشت 1403 2024,April

۴ نکته مهم درباره واکسن آنفولانزا که باید بدانید

24 خرداد 1401
۴ نکته مهم درباره واکسن آنفولانزا که باید بدانید

به گزارش بانک اول همزمانی آنفولانزا با کرونا باعث شده است که علائم مشترک این دو بیماری در افراد موجب نگرانی زیاد شود و بسیاری که به آنفلوآنزا مبتلا شدند گمان کنند کرونا گرفتند.

 

برخی افراد از واکسن های آنفولانزا برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری استفاده می‌کنند اما باید در کنار استفاده از این واکسن به ۴ نکته مهم پیرامون آن توجه کنید.

واکسن باعث ایجاد بیماری آنفولانزا در شما نمی‌شود

واکسن شامل نسخه غیر فعال از ویروس آنفولانزا است. اگر بلافاصله پس از زدن واکسن به این بیماری مبتلا شدید، نشان می دهد که در معرض این ویروس بوده‌اید چرا که واکسن آنفولانزا دو هفته بعد از تزریق ایمنی ایجاد می‌کند.

 

آنفولانزا از کرونا خطرناک تر نیست

بسیاری از علایم این بیماری به یکدیگر شباهت دارند اما احتمال مرگ در اثر آنفولانزا کمتر از کرونا است. کرونا می‌تواند باعث عوارضی در ریه شود که معمولاً در آنفولانزا وجود ندارد.

 

هر سال باید واکسن آنفولانزا بزنید

ویروس آنفولانزا طی سالهای مختلف دچار تغییراتی می‌شود و همین مسئله باعث می‌شود که برای ایمن ماندن در برابر این ویروس باید هر سال واکسن آن را بزنید.

 

برای واکسن زدن دیر نشده است

اگر تاکنون واکسن زده اید و شرایط بیماری های پیش زمینه ای و مشابه آن داری هنوز برای زدن واکسن آنفولانزا دیر نشده است می‌توانید برای ایمنی در برابر این بیماری به تزریق این واکسن اقدام کنید.

اخبار مرتبط
ویتامین D به بدن شما کمک می‌کند تا کلسیم غذای مصرفی را جذب کند. در واقع این یکی از مهمترین نقش‌های آن است. با این حال، اگر مصرف ویتامین D شما بیش از حد باشد، می‌تواند موجب بروز مشکلاتی در سلامت شما شود
همه می‌دانیم که شکر چقدر برای ما ضرر دارد. اما اعتیاد به آن طوری است که به سختی می‌توانیم ترکش کنیم. به‌نظر می‌رسد به‌جای ترک شکر، باید جایگزین‌هایی برای آن پیدا کنیم. اما چه جایگزین‌هایی؟
بر اساس این گزارش که در مجله Journal of Neuroscience منتشر و رسانه‌های عربی هم آن را بازنشر داده‌اند: محققان بعد از بررسی و تحلیل توانمندی‌های فکر ۷۵۱ شهروند سوئیسی که سن آنها بین ۵۰ تا ۹۱ سال بود و با در نظر گرفتن سطح علمی آنها و اینکه آیا در طول زندگی به بیماری‌های قلبی و عروقی، افسردی، نگرانی مبتلا بوده یا مواد مخدر مصرف کرده‌اند آن را با نتایج سیتی‌اسکن‌های آنها مطابقت دادند.
اگر در طول خواب با مشکلاتی مانند تعریق شبانه، سردرد، تلاش زیاد برای به خواب رفتن و دندان قروچه مواجه هستید به‌احتمال زیاد دچار بیماری‌ای هستید که تاکنون تشخیص داده نشده یا نسبت به درمان آن اقدام نکرده‌اید.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها