دوشنبه, 24 اردیبهشت 1403 2024,May

بیماران دیابتی واکسن کرونا دریافت می‌کنند + جزئیات

24 خرداد 1401
 بیماران دیابتی واکسن کرونا دریافت می‌کنند + جزئیات

به گزارش بانک اول، سعید نمکی وزیر بهداشت روز گذشته طی یک نامه به سخنگوی ستاد مقابله با کرونا ضمن قدردانی از زحمات کلیه همکاران و دستاندرکاران واکسیناسیون کووید – ۱۹ اعلام کرد: باتوجه به تأمین واکسن مورد نیاز از طریق واردات و تولید داخل، ضروریست تعداد افراد در گروه‌های زیر را سریعاً به اینجانب اعلام نمائید تا با طی مراحل لازم، واکسیناسیون این گروه آغاز گردد.

- کلیه بیماران دیابتی بالای ۱۸ سال به تفکیک استان‌ها (اخیراً سامانه ثبت بیماران دیابتی کشور با کدملی در معاونت محترم درمان راه‌اندازی و موارد را ثبت کرده که می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.)

آدرس سامانه ثبت نام بیماران دیابتی:rda.behdasht.gov.ir


- بیماران خاص دیگری که باید در اولویت قرار گیرند و تاکنون واکسینه نشده‌اند.


- رانندگان تاکسی و خدمات حمل و نقل عمومی از قبیل ریلی، هوایی، زمینی.


- آموزگاران مدارس ابتدایی و متوسطه به تفکیک


- اساتید دانشگاه‌ها


تسریع در اعلام آمار تفکیکی فوق جهت برنامه‌ریزی عاجل واکسیناسیون گروه‌های مذکور از اولویت ویژه برخوردار است.

بدیهی است از لیست افراد اعلام شده باید کسانی که در گروه‌های سنی قبلی واکسینه شده‌اند حذف گردد.

 

سامانه ثبت نام واکسیناسیون کرونا

به منظور زمان بندی و نوبت دهی تزریق واکسن کووید-۱۹ بر اساس سند ملی واکسیناسیون برای گروه های سنی اعلام شده، مقرر شده است فقط از طریق درگاه مذکور نسبت به ثبت نام و درج کد ملی، تاریخ تولد و شماره تلفن همراه متقاضیان اقدام شود.

 

لینک ثبت نام واکسن کرونا

سامانه واکسیناسیون کرونا در ایران به نشانی salamat.gov.ir آغاز به کار کرده و  در مرحله نخست متولدین سال ۱۳۲۰ و قبل از آن (افراد بالای ۸۰ سال) که که واکسن کرونا دریافت نکرده‌ بودند ‌یا از طریق خانه‌های بهداشت تماسی با آنها برای واکسیناسیون گرفته نشده بود، ثبت نام کردند. در این مرحله ثبت نام از متولدان ۱۳۴۰ و قبل از آن ( افراد ۶۰ سال به بالا) آغاز شده است.

اخبار مرتبط
افتالموپاتی مرتبط با اختلالات تیروئید وضعیتی است که به ندرت در مورد آن صحبت می‌شود. اربیت ها از دیواره‌های استخوانی تشکیل شده‌اند که قادر به تغییر شکل نیستند. با افزایش محتویات اربیت، همه چیز در آن (از جمله کره چشم) به جلو حرکت می‌کند. تیروئید چشمی می‌تواند در برخی از اشکال پرکاری تیروئید (بیماری Basedow)، در برخی از اشکال کم کاری تیروئید (تیروئیدیت هاشیموتو) و حتی در غیاب مشکلات تیروئید رخ دهد.
بر اساس یک مطالعه، حتی اگر ژنتیک شما را در معرض خطر مرگ زودهنگام قرار دهد، یک سبک زندگی سالم می‌تواند به شما کمک کند تا به طور قابل توجهی با آن مبارزه کنید.
نوروبیون نباید در بیماران حساس به هیچ یک از مواد فعال یا مواد کمکی این محصول استفاده شود. پس در این حال همیشه با پزشک یا داروساز خود که در مورد وضعیت بیماران اطلاعات بهتری دارد مشورت کنید.
قلبی که در شرایط عالی قرار دارد، برای یک زندگی طولانی و سالم اندامی حیاتی محسوب می‌شود. با‌این‌وجود، برای داشتن قلبی سالم چه کارهایی باید انجام بدهیم؟ در ادامه به هفت نکته خواهیم پرداخت:

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها