چهارشنبه, 19 اردیبهشت 1403 2024,May

وام 10 میلیارد تومانی «سکوی مالی فرابورس» به کدام کسب‌وکارها پرداخت می‌شود؟

24 خرداد 1401
وام 10 میلیارد تومانی «سکوی مالی فرابورس» به کدام کسب‌وکارها پرداخت می‌شود؟

به گزارش بانک اول بسیاری از افرادی که کسب وکار جدیدی راه اندازی می کنند یا تصمیم به راه اندازی چنین کسب وکاری دارند، برای تامین مالی و به دست آوردن سرمایه مورد نیاز خود نیازمند تسهیلات و وام های بانکی هستند اما اغلب این کسب وکارها موفق به دریافت وام بانکی نمی شوند چرا که شرایط مورد نظر بانک ها برای کسب وکارهای جدید به نوعی سخت گیرانه است.

فرابورس مدلی از تامین مالی را برای کسب وکارهای نوپا راه اندازی کرده که سکوی مالی نام دارد و این کسب وکارها می توانند از این روش تا سقف10 میلیارد تومان منابع مالی از سرمایه گذاران دریافت کنند.

 

بنا به گزارش واحد مرکزی خبر صدا و سیما، عارف علیقلی‌پور مدیر نهاد‌های مالی فرابورس ایران در توضیح روش تامین مالی مذکور گفته است: در فرابورس کسب و کار‌های نوپا می‌توانند با استفاده از ابزاری نوین به نام «سکو‌های تامین مالی»، اقدام به جمع آوری منابع مورد نیاز برای راه اندازی کسب و کار کنند.

پرداخت سرمایه مورد نیاز کسب وکارها تا سقف 10 میلیارد تومان

وی افزود: در این مدل تامین مالی پولی که باید صرف راه اندازی کسب وکار مذکور شود توسط مردم و سرمایه گذاران پرداخت می شود به این صورت که مردم براساس فراخوان سکو‌های تامین مالی، با طرح‌ها آشنا می‌شوند و با بررسی ارزشمند بودن طرح ها، وجوه خود را پرداخت می‌کنند.

 

مدیر نهاد‌های مالی فرابورس ایران گفت: تامین مالی برای هر طرح تا سقف ۱۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

علیقلی پور با بیان این که روش تامین مالی مذکور در احال اجراست، گفت: در فرابورس ۵ طرح مجوز جمع آوری منابع مالی از طریق ابزار تامین مالی جمعی دریافت کردند که از این تعداد ۴ طرح موفق به جمع آوری وجوه شده و یک طرح تامین مالی و وجوه حاصل از آن به سرمایه گذاران پرداخت شد و ۳ طرح دیگر نیز در حال جمع آوری پول از طریق سکوی مالی است و تا یکسال فرصت دارند پول را به مردم بازگردانند.

سرمایه گذاری در کسب وکارهای نوپا پرریسک است

این مقام مسئول فرابورس بیان کرد: اکثر کسب و کار‌های که انتخاب می‌شوند نوپا هستند و بدلیل نداشتن تراز مالی مناسب و نداشتن اعتبار برای دریافت تسهیلات از بانک ها، نمی‌توانستند طرح‌های خود را به یک کسب و کار تبدیل کنند بر همین اساس با تامین مالی جمعی در فرابورس این شکاف مالی برطرف شده است و مردم با اعتماد به کسب و کار اقدام به سرمایه گذاری می‌کنند.

علیقلی پور با بیان اینکه این ابزار پر ریسکی است سرمایه گذاران حتما باید به آن توجه کنند گفت: ضمانت نامه‌هایی در نظر گرفته شده است، اما مردم برای سرمایه گذاری باید در نظر داشته باشند که این ابزار، پر ریسک است.

گفتنی است؛ مدیر نهاد‌های مالی فرابورس ایران در توضیحاتی که به واحد مرکز خبر صدا و سیما داده ، مورد ساز وکار و جزئیات توافق بین سرمایه گذارانی که پول مورد نیاز صاحبان کسب وکار را فراهم می کنند و صاحبان کسب وکارها توضیح دقیقی نداده و برای مثال مشخص نکرده است صاحبان کسب وکار در صورت دریافت پول مورد نیاز خود باید دقیقا چقدر سود بابت آن پرداخت کنند. متقاضیان این نوع تامین مالی برای جزئیات بیشتر به سایت شرکت فرابورس مراجعه کنند یا با این شرکت تماس بگیرند./کاماپرس

اخبار مرتبط
افزایش تسهیلات ودیعه مسکن برای خانواده‌های در قالب طرح جوانی جمعیت اگر از سوی بانک ها موافقت شود و بانک ها در پرداخت این تسهیلات همکاری کنند می‌تواند به بازار مسکن کمک کند اما به نظر می رسد که در این بین بانک ها چندان همکاری نمی‌کنند.
ضمن اینکه میزان بهره‌مندی از تسهیلات تبصره ماده 100، سه برابر سال گذشته شده است. براین اساس کسبه تا سقف 18 میلیارد تومان از ارائه اظهارنامه مالیاتی معاف شده‌اند و می‌توانند از تسهیلات تبصره ماده 100 استفاده کنند.
برای دریافت این تسهیلات متقاضی باید ابتدا یک سپرده ویژه طرح اندواخته باز نماید و به مدت ۴ ماه، هر ماهه ۸۰۰ هزارتومان به این حساب واریز نماید. پس از گذشت ۴ ماه، متقاضی می‌تواند درخواست تسهیلات اندوخته بانوان بانک مهر را داشته باشد.
در زمان حاضر با مصوبه شورای پول و اعتبار مبلغ تسهیلات ودیعه مسکن در تهران 200 میلیون تومان، در مراکز استان‌ها 150 میلیون تومان، در سایر شهرها 100 میلیون تومان و در روستاها 40 میلیون تومان است. نرخ سود این تسهیلات 18 درصد و دوره بازپرداخت آن 60 ماهه است. از سوی دیگر مطابق قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت وام 300 میلیون تومانی ودیعه مسکن به‌صورت قرض‌الحسنه به خانوارهای مشمول پرداخت می‌شود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها