شنبه, 15 اردیبهشت 1403 2024,May

آخرین جزییات افزایش سن بازنشستگی در کشور

24 دی 1402
آخرین جزییات افزایش سن بازنشستگی در کشور

سرپرست دبیرخانه هیات امنای سازمان تامین اجتماعی و صندوق های تابعه درباره اخرین جزییات مصوبه افزایش سن بازنششتگی گفت: این مصوبه مجلس هم اکنون در شورای نگهبان و مجمع تشخیص مجمع در حال بررسی است.

به گزارش بانک اول یکتا،محمد صادق غلامی، سرپرست دبیرخانه هیات امنای سازمان تامین اجتماعی و صندوق‌های تابعه، در حاشیه نشست آموزشی بیمه‌های اجتماعی در سازمان تامین اجتماعی، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: "ما در نظام صندوق‌های بازنشستگی آیتمی به نام مستمری جمع داریم. خوشبختانه، اخیراً ایین نامه مربوطه در روزهای آینده در دولت نهایی خواهد شد. این اقدام می‌تواند به پیشگیری از ناترازی صندوق‌ها در بحث انتقال سوابق بازنشستگی کمک کند.

وی درباره میزان بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی گفت: بدهی دولت به این سازمان متفاوت است به این دلیل که اخلاف نظری بین دولت و صندوقها وجود دارد.

غلامی همچنین درباره ادغام صندوق‌های بازنشستگی نیز گفت: در دنیا و کشورهای همسایه تعداد صندوق‌های بازنشستگی بسیار کم است، در ترکیه در مجموع ۳ صندوق مسیولیت ساماندهی نظام رفاهی بازنشستگان را دارند این در حالی است که در کشور ما ۱۸ صندوق با ناترازی‌های مختلف فعالیت‌ می‌کنند و البته ادغام این صندوق‌ها یک ضرورت اجنتاب ناپذیر است و باید به سمت نظام جامع یکپارچه تامین اجتماعی در کشور حرکت کنیم.

وی ادامه داد: بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی حدود ۷۰۰ همت است و روی این عدد اجماعی وجود ندارد.

سرپرست دبیرخانه هیات امنای سازمان تامین اجتماعی و صندوق های تابعه درباره اخرین جزییات مصوبه افزایش سن بازنششتگی گفت: این مصوبه مجلس هم اکنون در شورای نگهبان و مجمع تشخیص مجمع در حال بررسی است و زمان تصویب آن مشخص نیست.


تبعات افزایش سن بازنشستگی

افزایش سن بازنشستگی تبعاتی متعدد را به همراه دارد. در ادامه تعدادی از این تبعات را بررسی می‌کنیم:

۱. افزایش طول عمر: یکی از تبعات مهم افزایش سن بازنشستگی، افزایش طول عمر افراد است. با تأخیر در بازنشستگی، افراد بیشتری در سنین بالا به بازنشستگی می‌روند و برای مدت طولانی‌تری نیاز به تأمین درآمد دارند.

۲. فشار بر سیستم تأمین اجتماعی: با افزایش سن بازنشستگی، تعداد افرادی که در حال دریافت مستمری بازنشستگی هستند، افزایش می‌یابد. این امر می‌تواند فشار زیادی بر سیستم تأمین اجتماعی و صندوق‌های بازنشستگی ایجاد کند.

۳. کاهش نیروی کار: با افزایش سن بازنشستگی، افراد برای مدت طولانی‌تری در بازنشستگی می‌مانند و از نیروی کار خارج می‌شوند. این موضوع می‌تواند منجر به کاهش نیروی کار فعال در جامعه شود و تأثیرات منفی بر اقتصاد کشور داشته باشد.

۴. نیاز به تغییرات سیاست‌های بازنشستگی: افزایش سن بازنشستگی ممکن است نیاز به تغییرات در سیاست‌های بازنشستگی داشته باشد. این تغییرات شامل تأخیر در سن بازنشستگی، تغییر در حقوق و مزایا، و راهکارهای مالی برای تأمین درآمد بازنشستگی بیشتر می‌شوند.

به طور کلی، افزایش سن بازنشستگی تأثیرات مهمی بر جوامع و سیستم‌های تأمین اجتماعی دارد و نیاز به برنامه‌ریزی مناسب و تغییرات سیاستی را به همراه دارد.

اخبار مرتبط
دوازدهم اردیبهشت علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت، از تصویب افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در هیات دولت خبر داد و گفت: بازنشسته‌ای که همسر و یک فرزند داشته باشد حداقل حقوقش برای سال جاری بالای ۱۰ میلیون تومان خواهد بود. برای سایر سطوح هم ۲۲ درصد به اضافه عدد ثابتی که مطابق روال هر ساله بود افزایش حقوق اعمال خواهد شد.
حقوق آن دسته از بازنشستگان تأمین اجتماعی که حداقل‌بگیر هستند، 35درصد افزایش پیدا می‌کند و در سایر سطوح مزدی، حقوق بازنشستگان 22درصد به‌اضافه رقم ثابت ماهانه 690هزار تومان افزایش خواهد یافت.
سخنگوی دولت از تصویب افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی، خبر داد.
مدیرعامل بانک رفاه با بیان اینکه باید توجه داشت که از آنجایی تعداد مشمولان این وام بسیار زیاد است نمی‌توان سقف آن را به طور قابل توجه بالا برد، گفت: در حال حاضر بیش از ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار بازنشسته داریم که هر یک از این افراد مشمول دریافت وام ۳۰ میلیون تومانی می‌شوند که هر سال ۱۰ درصد از این جمعیت وام بازنشسته‌ها را دریافت می‌کنند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دیدگاه کاربران
هادی
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 26 دی 1402

افزایش سن باز نشستگی باعث خروج نیروی کار از چرخه تولید وافزایش شغل‌های کاذب وافزایش فساد فحشا و مهاجرت میلیونی جوانان به کشورهای دیگر با شرایط خیلی بهتر می‌شود وهمچنین تعداد نفرات بیمه ریز به صندوقها بشدت کاهش می یابد .ومن الله التوفیق

فرهنگ
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 26 دی 1402

این کارشناس شما آنقدر بی سواداست که چنین چیزهایی را بیان می کند چون در کشور ما امید به زندگی آنقدر پایان است که با این افزایش کمتر کسی بازنشستگی را خواهد دسد و تمایلی به پرداخت بیمه نخواهد داشت ودر آینده نیز دولت با لشگری از مسن ها روبرو خواهد شد وهزاران عیب و ایراد دیگر که این کارشناسان شما صدها سال آن را نمی فهمند .

kian
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 26 دی 1402

چرا باید ۳۵ سال کار کنیم و حقوق ۳۰ روز بگیریم این هم از لحاظ شرع بررسی کنید

صمد بیرانوند
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 26 دی 1402

بدهی دولت به تامین اجتماعی چه ربطی به کارمن وکارگر بدبختی دارد که زیر بار ین تورم خراب شده کمرشان شکسته تا کی باید دست در جیب کارگر ومردم کرد آیا این دزدی عمر هم نیست با این وضعیت افزایش حقوق تان آیا درست است که سن باز نشستگی راهم افزایش بدهید چرا کارگر باید جورش را بکشد که از پس مخارج خانه اش هم بر نمی آید

مجتبی چراغی
ارسال شده در : ﺳﻪشنبه 26 دی 1402

سلام من الان ۶ سال که بیکارم هرجا میرم میگن یک نفر با مدرک لیسانس میاریم ۲۶ یا ۲۷ ساله با حداقل حقوق وسر سال هم سنوات و مزایایشو میدیم شما نه مدرگ داری ۲۳ سال هم سابقه کار منتطرم ۶ الی ۷ ماه هم تمام شود یک حداقل حقوقی بگیرم الان نمیتونم نون بخرم یک ربال در امد ندارم حالا تازه میگن باید چند سال دبگه صبر کنم

جواد علیزاده
ارسال شده در : دوشنبه 25 دی 1402

آیاتاموقع بازنشستگی کسی هم زنده خواهدماندتاازمزایای بازنشستگی استفاده خواهدکردW

علیرضاهادی
ارسال شده در : دوشنبه 25 دی 1402

افزایش سن بازنشستگی چه ربطی به شرع دارد عقل میگه این همه جوان بیکار وجویای کار در جامعه است زودتر بازنشست بشوند فرصت کاروزندگی بهتروبیشتر میشود. اگه فرد در۳۰سال بازنشست بشه حقوق و مزایای ۳۰و یا کمتر و بیشتر برهمان مقدار سال حقوق بازنشستگی دریافت خواهدکرد افزایش سن بازنشستگی هیچ ربطی به ورشکستگی صندوقها ندارد.

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها