پنجشنبه, 13 اردیبهشت 1403 2024,May

آینده دلار چه می شود؟

24 خرداد 1401
آینده دلار چه می شود؟

 

به گزارش بانک اول به نقل از رویترز، شیوع گسترده ویروس کرونا در سطح جهان باعث شده است تا روند معاملات در بازارهای مالی و ارز از الگوهای معمولی تبعیت نکند و نوسانات شدید و کم سابقه ای در این بازارها شکل گیرد. بانک مرکزی آمریکا که تا مدت ها در برابر کاهش نرخ بهره مقاومت کرده بود سرانجام تسلیم شد و نرخ بهره را به یکی از کمترین سطوح خود در طول ۱۳ سال اخیر رساند. 
تحلیل گران بازار ارز اگرچه به دلیل نوسانات شدید بازار ارز معتقدند که بهتر است فعلا با احتیاط بیشتری دست به معامله زد اما به عقیده بیشتر آن ها، نمی توان انتظار داشت که دلار در روزهای آینده با کاهش شدیدی مواجه شود. به گفته تحلیل گران تنها بانک مرکزی آمریکا نیست که مجبور شده است نرخ بهره تا چنین سطحی پایین بیاورد و وضعیت در بسیاری از مناطق به ویژه در منطقه یورو و انگلیس بدتر است. 
پاول ماکل، مدیر بازار ارز کشورهای نوظهور در بانک اچ اس بی سی گفت: کاری که فدرال رزرو انجام می دهد یک حرکت واقعا سنگین است اما اگر انتظار دارید که اقدامات حمایتی بانک مرکزی آمریکا این ترس را به معامله گران القا کند که دلارهایشان را بفروشند باید بگویم که چنین چیزی خیلی عملی نیست و دلار جای پای خود را سفت کرده است.


دلار در روزهای اخیر و پس از ریزش های اولیه، به سرعت روند صعودی خود را به شکل کم سابقه ای از سر گرفت تا جایی که ارزش بسیاری از ارزهای مهم جهانی در برابر دلار به کمترین سطوح خود در طول دو دهه اخیر رسید. 
به گفته ماکل، دلایل صعود اخیر دلار بسیار زیاد است: معامله گران دنبال یک دارایی امن هستند تا این بحران را پشت سر بگذارند و در زمانی که برخی دارایی های امن سنتی نظیر طلا نیز با ریزش مواجه شده اند، دلار یک دارایی نقد ایده آل خواهد بود. قدرت بالای نقدشوندگی دلار آن را در زمان بحران های اینچنینی محبوب می کند. 
عملکرد دلار در برابر همتایان اقیانوسیه ای خود از این هم بهتر بوده است: ارزش دلار تنها طی پنج روز در برابر همتای نیوزلندی ۱۰ درصد و در برابر همتای استرالیایی ۱۲ درصد صعود داشته است. 
سین کالو، کارشناس بازار ارز در موسسه وست پاک گفت: تا زمانی که ویروس کرونا این طور فعالیت های اقتصادی را فلج کرده باشد، تقاضا برای خرید دلار در سطح بالایی باقی خواهد ماند. اتفاقی که در بازار نفت و مواد اولیه افتاد نیز کاملا به نفع دلار بود.

اخبار مرتبط
شروع جلسه حراج راس ساعت 12 است و بازه ثبت سفارش نیز از ساعت 12 الی 15 خواهد بود. بازه نظارت و تخصیص نیز از ساعت 15 تا 17همان روز است و ساعت 17 نیز نتایج حراج اعلام می شود.
سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: فعالان حوزه طلا و و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان و جامع تجارت الزامی ندارند و ثبت در یکی از این سامانه ها کافی است.
امروز قیمت طلا در جریان معاملات بازار شیب صعودی را تجربه کرد، قیمت سکه امامی به ۴۱,۷۰۰,۰۰۰ (چهل و یک میلیون و هفتصد هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل ، افزایش ۰.۴۷ درصدی داشته است.
بیست و سومین جلسه حراج شمش طلا در روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۱۲ الی ۱۶ در مرکز مبادله ایران برگزار خواهد شد. وجه الضمان مبلغ ۳ میلیارد و۵۰۰ میلیون ریال (۳،۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال) به ازای هر قطعه شمش طلای استاندارد است. متقاضی خرید می‌تواند تا ساعت ۲۴ روز شنبه مورخ ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ مبلغ وجه الضمان را پرداخت کند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها