یکشنبه, 9 اردیبهشت 1403 2024,April

جزییات طرح ارائه بیمه‌نامه با وام ۱۰ میلیونی

24 خرداد 1401
جزییات طرح ارائه بیمه‌نامه با وام ۱۰ میلیونی

به گزارش بانک اول، داریوش محمدی در خصوص نقش صنعت بیمه در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، گفت: بخشی از عملکرد و سیاست های شرکت در خصوص مناطق آزاد و ویژه اقتصادی است. اگر قانون تاسیس مناطق آزاد را نگاه کنیم در این قانون مناطقی پیش بینی شده که ارتباطات اقتصادی بین المللی کشور را شکل بدهند و یک سری مشوق ها و مزایای اقتصادی مانند معافیت های مالیاتی وجود دارد که سرمایه گذاران تشویق شوند.

مدیرعامل بیمه ایران معین ادامه داد: از سویی، با این سرمایه گذاری ها ارتباطات بین المللی کشور شکل می گیرد. پیش بینی نیز شده که بیمه ها با اخذ مجوز در این مناطق حضور داشته باشند و بیمه ایران نیز در این مناطق طی سال های اخیر شعباتی را داشت و برای اینکه سیاست گذاری درستی متناسب با قانون مناطق آزاد داشته باشد، بیمه ایران معین را شکل داد.

وی تصریح کرد:‌ این شرکت در مناطق آزاد راهبر صنعت بیمه است و ما در پرداخت خسارت ها و ارائه خدمات توفیق هایی داشتیم. هیات مدیره جدید تکلیف کرده که بررسی شود در سایر مناطق ویژه اقتصادی اگر منافعی برای شرکت داشته باشد به صورت شعبه فعالیت کند. منطقه ویژه عسلویه ،‌سیرجان و شهیدرجایی از مناطقی است که شعبه فعال داریم و اگر توفیقی باشد حداکثر تا پایان سال 5 شعبه دیگر نیز می تواند کارهای مقدماتی آن انجام بگیرد.

محمدی در خصوص موضوع افزایش سرمایه شرکت های بیمه،‌ خاطرنشان کرد: در این صنعت،‌ سرمایه نقش پررنگی را دارد و ما شاخصی به نام نسبت توانگری داریم که با سرمایه شرکت نسبت مستقیم دارد. سرمایه شرکت هرچقدر بالاتر باشد، توانگری بالا خواهد بود. افزایش سرمایه مصوب سال گذشته در ابتدای امسال، انجام شد و در طی دو ماه مجمع افزایش سرمایه از 250 میلیارد تومان به 400 میلیارد تومان برگزار شد.

مدیرعامل شرکت بیمه ایران معین افزود: از روز 20 تیرماه به بعد شرکت 400 میلیارد تومانی شد و این موضوع در قبولی اتکایی شرکت تاثیرگذار خواهد بود. البته بسنده نکردیم چون شرکت ها در حال بزرگ شدن هستند و ما نیز نباید کوچک بمانیم و سهامدار عمده ما، بیمه ایران حمایت می کند و در حال افزایش سرمایه جدید از 400 به سمت 560 میلیارد تومان با تایید سهامداران خواهیم رفت. البته دوباره می توان افزایش سرمایه داد که بستگی به نظر سهامداران دارد که قبل از ورود به بورس انجام شود و یا بعد از آن.

به گفته وی، در مجموع شرکت قابلیت رسیدن به سرمایه 700 تا 800 میلیارد تومان را دارد؛ البته با تلاش همه ارکان شرکت در نیمه نخست سال سود خوبی دادیم و در مجموع پتانسیل یک شرکت هزار میلیارد تومانی در صورت اجازه سهامداران از محل سود انباشته شده شرکت وجود دارد.

محمدی تاکید کرد: شرکت 100 درصد سهامش برای بیمه ایران است و تکلیف سهامدار عمده این است که وارد بازار سرمایه شویم و حتی عقد قرارداد اولیه انجام شده و مدارک مورد نیاز بورس آماده شده و باید منتظر فضای بازار سرمایه باشیم. این شرکت سرمایه ملی است و باید به قیمت مناسب تری وارد بازار سرمایه شود.

مدیرعامل شرکت بیمه ایران معین گفت: شرایط بازار تعیین می کند که عرضه اولیه با چه قیمتی صورت بگیرد. در هر صورت،‌ بهترین شرایط برای ورود به بورس باید فراهم باشد. وی با اشاره به روزانه بودن رصد فعالیت های شرکت، بیان داشت: در رصد روزانه ما تقریبا نسبت به سال قبل بالای 40 درصد رشد در شرایط فعلی اقتصادی متاثر از ویروس کرونا داریم. رشد حوزه خسارتی کمتر از 20 درصد است و تلاش شده تا امسال توازن رشته های مختلف در پرتفوی شرکت رعایت شود.

وی تصریح کرد:‌ با تلاش شعب و حوزه فنی، سهم رشته ثالث در سبد پرتفوی شرکت که در سال گذشته 48 درصد بود، امسال به میزان 32 درصد رسید؛‌ یعنی ما 16 درصد کاهش داشتیم. فعالان صنعت بیمه می دانند که افزایش فروش بیش از 40 درصدی و کاهش 16 درصدی هزینه در رشته ثالث، مدیریت لازم دارد.

محمدی افزود: در نیمه نخست سال به میزان سال گذشته سود عاید شرکت شده و منتظر تایید حسابرس هستیم تا رقم اعلام شود. سرجمع بالای 40 درصد رشد حق بیمه داریم و رشد خسارت ما 15 درصد است. امسال تا به اینجای کار خوب بوده و توازن پرتفوی را داریم و در رشته ثالث نسبت به سال قبل منفی دو درصد رشد داریم.

مدیرعامل بیمه ایران معین اظهارداشت: در رشته ثالث از نرم صنعت کمتر فروش داریم و نکته مهم تر اینکه ریسک کنترل شده است. در سالیان نه چندان دور بالای 50 درصد پرتفوی شرکت ثالث بوده و دستاورد فعلی یک توفیق بزرگ است. در حوزه آتش سوزی نسبت خسارت ما به دلیل خسارت پردیس کیش بالاتر است و 72 ساعته پراخت خسارت ها را شروع کردیم.

به گفته وی، طرحی در شرایط سخت کرونایی در قالب مسئولیت اجتماعی شرکت شروع شده است. هرچقدر فراگیری طرح برای بیمه گذاران بیشتر باشد،‌ شایسته تر خواهد بود. با توجه به تورم فعلی، اموال شرکت افزایش قیمت پیدا کرده و حق بیمه ها نیز افزایش یافته است.

محمدی تصریح کرد: نهایتا تمام ملاحظات قانونی و اقتصادی را کنار هم گذاشتیم و یک طرح استخراج شد. این طرح از هفته های اخیر با عنوان طرح مهر ایران معین با همکاری بانک قرض الحسنه مهر ایران در قالب پرداخت تسهیلات 10 میلیون تومانی خرید بیمه نامه که به بیمه گذاران حقیقی اختصاص می یابد، آغاز شد. افراد بدون معرفی ضامن و بدون مراجعه به بانک، با ارئه نامه اشتغال می تواند از تسهیلات استفاده کند. تسهیلات در 12 قسط بدون سود و بدون کارمزد توسط متقاضی به بانک پراخت خواهد شد.

مدیرعامل بیمه ایران معین اظهارداشت: در این طرح تمام کارمزد 4 درصد بانک توسط شرکت بیمه پرداخت می شود که در این شرایط غیر از مبلغ اصل وام هزینه دیگری به بیمه گذار تحمیل نشود که در این زمینه همه شعب درگیر این طرح هستند. ما حق بیمه را از بانک می گیریم و شخص در 12 قسط بدون پیش پرداخت و تمام قسط و بدون کارمزد و سود بانکی با کمترین بوروکراسی، وام را بازپرداخت می کند.

وی ادامه داد:‌ اگر اشخاص حائز دریافت وام باشند از سوی بانک اعلام می شود و فرد با ارائه یک چک صیادی که الزام بانک است بیمه نامه را از شرکت دریافت می کند. در این شرایط، به دلیل سختی هایی که داریم و رکود موجود،‌ بیمه ها باید به رسالت اجتماعی خود عمل کنند. ما تلاش کریدم دغدغه بیمه گذاران کاهش یابد و محدودیت ها از سوی بیمه را تسهیل کردیم تا بیمه از سبد افراد خارج نشود./ایبنا

اخبار مرتبط
تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای هر یک از زوج هایی که تاریخ ازدواج آن ها بعد از ۱۴۰۱/۱/۱بوده است مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان و با دوره ی بازپرداخت ۱۰ ساله است. اگر خانم ها کمتر از ۲۳ سال سن داشته باشند مبلغ وام آنها ۳۵۰ میلیون تومان است همچنین اگر آقایان کمتر از ۲۵ سال باشند، ۳۵۰ میلیون تومان وام دریافت میکنند.
افراد متقاضی واجد شرایط دریافت وام فرزند آوری، می توانند برای متولدین مورخ اول فروردین ماه سال هزار و چهارصد به بعد، و حداکثر تا ۲ سال پس از تولد فرزند، برای ثبت نام تسهیلات قرض الحسنه فرزند، اقدام نمایند. لازم به ذکر است به هر فرزند، تنها یکبار تسهیلات قرض الحسنه فرزند، به پدر تعلق خواهد گرفت. همچنین والدین می توانند نسبت به دریافت زمین و مسکن پس از تولد فرزند سوم مراحل و فرم ثبت نام در سامانه مربوطه را تکمیل نمایند.
واریز وام ضروری ۳۰ میلیونی به حساب‌های بیش از ۳۲ هزار بازنشسته در سراسر کشور، عصر دیروز و امروز انجام شد. این خبر مسرت بخش در حالی منتشر می‌شود که با هماهنگی‌های انجام شده بین صندوق بازنشستگی کشوری و بانک صادرات ایران به عنوان بانک عامل، واریز وام‌های نوبت هفتم از عصر دیروز آغاز شده است.
درحال‌حاضر بانک‌های ملی، صادرات، سپه، ملت، مسکن، کشاورزی، پست بانک و رفاه کارگران به عنوان بانک‌های عامل پرداخت وام خود اشتغالی به متقاضیان معرفی شده است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها