شنبه, 15 اردیبهشت 1403 2024,May

سازندگان مسکن از چهار مردادماه ملزم به معرفی مجری ذی صلاح شدند

24 خرداد 1401
سازندگان مسکن از چهار مردادماه ملزم به معرفی مجری ذی صلاح شدند

به گزارش بانک اول افشین حبیب زاده  در خصوص جلسه تصمیم گیری درباره آغاز الزامی شدن استفاده از مجری ذی صلاح در ساخت و سازهای شهر تهران گفت: از ابتدای دوره پنجم شورای اسلامی شهر تهران و به لحاظ اینکه معتقد بودم کلیه ساختمان ها باید توسط افراد صاحب صلاحیت ساخته شود، پیگیر اجرایی شدن مجری ذی صلاح در شهر تهران شدم و از این رو به طور مرتب جلساتی با مدیران معاونت معماری و شهرسازی شهرداری تهران و سازمان نظام مهندسی برگزار کردم.

رییس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه صدور شناسنامه فنی ساختمان بدون مجری ذی صلاح امکان اجرایی شدن ندارد، اظهار کرد: همه مشکلات موجود در حوزه فنی ساختمان ناشی از عدم اجرای موضوع مجری ذی صلاح است که باید جدی گرفته شود.

وی به امضای تفاهنامه استفاده از خدمات سازندگان ذیصلاح مسکن در شهریور ماه سال گذشته میان شورای اسلامی شهر تهران، شهرداری تهران و سازمان نظام مهندسی استان تهران اشاره کرد و گفت: براساس این تفاهنامه ساختمان های بیش از 6 طبقه در مناطق 22گانه ملزم شدند که برای ساخت و ساز نسبت به انتخاب سازندگان و مجریان ذی صلاح اقدام کنند.

رییس کمیته نظارت شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: به منظور عملیاتی شدن این تفاهمنامه روز گذشته جلسه ای با حضور بنده، آقای محمد سالاری عضو و رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر، مدیران معاونت معماری و شهرسازی، سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران و سازمان نظام مهندسی استان تهران برگزار و آخرین مباحث مرتبط با اجرایی شدن موضوع مجری ذی صلاح مورد بررسی قرار گرفت.

حبیب زاده در تشریح مصوبات این جلسه گفت: در این جلسه سازمان نظام مهندسی استان تهران مکلف شد فرم قرارداد مجری ذی صلاح را تا پایان تیر ماه در اختیار سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران قرار دهد تا در سایت «تهران من» جانمایی و برای عموم شهروندان قابل دسترس باشد.

وی ادامه داد: قرار شد از تاریخ چهار مردادماه سال 1400 ،همزمان با اعلام عوارض پروانه ساختمان و تخریب و نوسازی از سوی شهرداری، مالکین ملزم به معرفی مجری ذی صلاح شوند. همچنین در روز چهارم مردادماه سامانه مجری ذی صلاح با حضور مسئولان مربوطه رونمایی خواهد شد./اقتصادنیوز

اخبار مرتبط
بررسی‌ها نشان می‌دهد طی دو سال اخیر، معادل نصف خانوار‌هایی که صاحبخانه نیستند، متقاضی فعال مسکن دولتی شده اند. یعنی تنها ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار خانوار از ۵‌میلیون خانوار متقاضی واجد شرایط اولیه، نسبت به تکمیل فرآیند ثبت نام و وارد شدن به مسیر پرداخت آورده نقدی، اقدام کرده اند و در فهرست «ثبت نام قطعی» تحت عنوان «متقاضی فعال» قرار گرفته اند.
متولیان نهضت ملی مسکن تأکید دارند که براساس متن قراردادهای واگذاری زمین، فروش امتیاز تا قبل از فروش اقساطی ساختمان به متقاضی، غیرقانونی است و حتی احتمال سلب امتیاز نیز وجود دارد.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند، گفت: از این تعداد 1700 واحد نهضت ملی مسکن، 700 واحد مسکن مهر و مابقی پروژه‌ای مشارکتی است.
در شرایطی که بازار ملک به ثبات نسبی رسیده دولت دو میلیون و ۵۱۸ هزار واحد نهضت ملی مسکن را به مرحله ساخت رسانده که اگر تعداد قابل توجهی از واحد‌های این پروژه در سال جاری به سرانجام برسد می‌توان به کنترل و ثبات بازار مسکن در میان مدت امیدوارا بود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها