جمعه, 21 اردیبهشت 1403 2024,May

بانک جهانی کمک به افغانستان را متوقف می‌کند

24 خرداد 1401
بانک جهانی کمک به افغانستان را متوقف می‌کند

به گزارش بانک اول به نقل از راشا تودی، بانک جهانی اعلام کرد: در نشست اعضای هیات مدیره این بانک تصمیم گرفته شد تا کمک‌های مالی بانک جهانی به افغانستان متوقف شود.

سخنگوی بانک جهانی در این باره گفت ما به شدت نگران اوضاع در افغانستان و تأثیر آن بر بخش‌های مختلف این کشور و به خصوص زنان هستیم.

وی تأکید کرد: این بانک از نزدیک پیگیر اوضاع در افغانستان است، در عین حال بانک جهانی گفته تلاش می‌کند تا از راه‌های دیگر همچنان در افغانستان حضور داشته و از دستاوردهای خود حفاظت کند و به حمایت از مردم این کشور ادامه خواهد داد.

سخنگوی این بانک تأکید کرد: ما از نزدیک در حال نظارت و ارزیابی شرایط بر مبنای سیاست‌های داخلی و رویکردهای خود در افغانستان هستیم. همگام با این مسأله ما به مشورت با جامعه بین الملل و شرکای خود ادامه خواهیم داد.

هفته گذشته وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد که دسترسی طالبان به ۴۶۰ میلیون دلار از دارایی‌‌ای که صندوق بین المللی پول می‌خواست به افغانستان ارسال کند را مسدود کرده است.

 

واشنگتن همچنین با هدف خالی نگه داشتن دست طالبان از پول ارسال پول نقد به افغانستان را به حالت تعلیق درآورده است. بانک مرکزی افغانستان حدود ۹ میلیارد دلار ذخایر ارزی و دارایی داشته که تقریبا همه این دارایی در خارج از این کشور نگهداری می‌شود.

اجمل احمدی، رئیس کل سابق این بانک می‌گوید که طالبان نمی‌تواند به هیچ بخشی از این دارایی دسترسی پیدا کند.

چند روزی است که طالب‌ها توانسته‌اند کابل، پایتخت افغانستان را به تصرف خود دربیاورند./تجارت نیوز

اخبار مرتبط
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی از هدیه ۴۰۰ هزار تومانی خرید کتاب برای این افراد خبر دارد
ﺻﺎﺣﺒﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﻟﻮحﻫﺎ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﺴﺘﻨﺪ ﺩﺭ ﺍﯾﺴﺘﮕﺎﻩﻫﺎﯼ ﺑﯿﻦ ﺭﺍﻫﯽ، ﺁﻥﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺎﻣﻮﺭﺍﻥ ﺣﮑﻮﻣﺘﯽ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﻫﻨﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺧﺪﻣﺎﺕ ﻭ ﺍﻣﮑﺎﻧﺎﺕ ﺍﻗﺎﻣﺖ ﮔﺎﻩﻫﺎﯼ ﻭﯾﮋﻩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪ. ﻧﻤﻮﻧﻪﻫﺎﯼ ﺑﺴﻴﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻟﻮﺡﻫﺎ ﺩﺭ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺷﺮﻕ ﺷﻨﺎﺳﯽ ﺷﯿﮑﺎﮔﻮ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ می‌شدﻧﺪ، ﺍﯾﻦ ﻟﻮﺡ ﻭ ۳۰۰ ﻟﻮﺡ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺩﺳﺖ ﺩﺭ ﺳﺎﻝ ۸۳ ﺑﻪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩﺍﻧﺪﻩ ﺷﺪﻧﺪ.
در شرایطی که بحث درباره مالیات بالا گرفته، سخنگوی سازمان امور مالیاتی توضیحاتی درباره شیوه مالیات‌ستانی دولت از افراد و مشاغل ارائه داده تا ابهامات مطرح‌شده تا حدودی رفع شوند
وزیر نفت در ادامه گفت: اگر بخواهیم یک پالایشگاه ۱۰۰ هزار بشکه‌ای احداث کنیم، حداقل سه تا چهار سال زمان می‌برد و حداقل سه تا چهار میلیارد دلار بار مالی دارد تا بتواند ۸ تا ۱۰ میلیون لیتر در روز بنزین تولید می‌کند. این یعنی ما باید سالی چهار پالایشگاه احداث کنیم که این میزان از مصرف را در مواقع اضطرار و این میزان مصرف، شرایط را کنترل کنیم.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها