شنبه, 8 اردیبهشت 1403 2024,April

تزریق دوز چهارم واکسن کرونا ابلاغ شد

24 خرداد 1401
تزریق دوز چهارم واکسن کرونا ابلاغ شد

به گزارش بانک اول کمال حیدری، معاون بهداشت وزارت بهداشت در نامه به مراکز بهداشتی جزئیات تزریق دوز چهارم واکسن کرونا را تشریح کرد.

مصوبه کمیته ملی واکسن کووید ۱۹ مورخ ۱۴۰۱/۰۱/۲۲ در خصوص تزریق دوز چهارم واکسن کووید ۱۹ در گروه سنی بالای ۸۰ سال و کادر بهداشت و درمان به شرح زیر است:

– تجویز نوبت چهارم واکسن کووید ۱۹ برای گروه سنی ۸۰ سال به بالا به فاصله حداقل ۴ ماه از نوبت سوم آغاز شود.
– توصیه می‌شود پرسنل بهداشت و درمان نسبت به دریافت نوبت چهارم به فاصله حداقل ۶-۴ ماه پس از نوبت سوم اقدام کنند.
– نوع واکسن نوبت چهارم، ترجیحا با پلتفرم مشابه نوبت سوم است.

اولین داروی کووید کودکان تاییدیه دریافت کرد

به نقل از ایسنا، سازمان غذا و داروی ایالات‌متحده (FDA) تایید خود را برای درمان کووید با وکلوری (Veklury) که به نام رمدسیویر نیز شناخته می‌شود، گسترش داده است تا شامل بیماران ۲۸ روزه و بالاتر با وزن حداقل سه کیلوگرم شود.

 

سازمان غذا و داروی ایالات‌متحده، وکلوری را برای کودکان خردسالی که در بیمارستان بستری یا مبتلا به کووید-۱۹ خفیف تا متوسط ‌هستند و در معرض خطر بالایی برای پیشرفت به کووید-۱۹ شدید قرار دارند، تایید کرده است.

این اقدام وکلوری را به اولین درمان تایید شده کووید-۱۹ برای کودکان کمتر از ۱۲ سال تبدیل می‌کند. پیش از این وکلوری تنها برای درمان کووید- ۱۹ بزرگسالان و کودکان ۱۲ ساله و بالاتر که حداقل ۴۰ کیلوگرم وزن دارند، تایید شده بود.

پاتریزیا کاوازونی، مدیر مرکز ارزیابی و تحقیقات دارویی سازمان غذا و داروی ایالات‌متحده گفت: «از آنجایی که کووید-۱۹ می‌تواند باعث بیماری شدید در کودکان شود که برخی از آنها در حال حاضر گزینه واکسیناسیون ندارند همچنان نیاز به گزینه‌های درمانی ایمن و موثر کووید-۱۹ برای این جمعیت وجود دارد.»/باشگاه خبرنگاران

اخبار مرتبط
در این مطلب با تکیه بر تحقیقات معتبر، به سه اقدام ساده برای افزایش طول عمر مفید اشاره می‌شود.
ویتامین D به بدن شما کمک می‌کند تا کلسیم غذای مصرفی را جذب کند. در واقع این یکی از مهمترین نقش‌های آن است. با این حال، اگر مصرف ویتامین D شما بیش از حد باشد، می‌تواند موجب بروز مشکلاتی در سلامت شما شود
همه می‌دانیم که شکر چقدر برای ما ضرر دارد. اما اعتیاد به آن طوری است که به سختی می‌توانیم ترکش کنیم. به‌نظر می‌رسد به‌جای ترک شکر، باید جایگزین‌هایی برای آن پیدا کنیم. اما چه جایگزین‌هایی؟
بر اساس این گزارش که در مجله Journal of Neuroscience منتشر و رسانه‌های عربی هم آن را بازنشر داده‌اند: محققان بعد از بررسی و تحلیل توانمندی‌های فکر ۷۵۱ شهروند سوئیسی که سن آنها بین ۵۰ تا ۹۱ سال بود و با در نظر گرفتن سطح علمی آنها و اینکه آیا در طول زندگی به بیماری‌های قلبی و عروقی، افسردی، نگرانی مبتلا بوده یا مواد مخدر مصرف کرده‌اند آن را با نتایج سیتی‌اسکن‌های آنها مطابقت دادند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها