شنبه, 6 مرداد 1403 2024,July

آغاز سومین حراج سکه/ تکلیف پول برنده نشدگان حراج‌های قبلی چیست؟

19 اسفند 1402
آغاز سومین حراج سکه/ تکلیف پول برنده نشدگان حراج‌های قبلی چیست؟

درحالی سومین حراج سکه از دقایقی قبل در مرکز مبادله آغاز شده که تاکنون۱۵ هزار سکه ثبت سفارش شده است؛ اما برخی از برنده نشدگان حراج‌های قبلی از عدم استرداد وجهشان گلایه دارند.

به گزارش بانک اول، اصغر بالسینی با اشاره به سومین حراج سکه در روز جاری گفت: سومین حراج ربع سکه از ساعت 12 شروع شده وافرادی که احراز هویت شده و ثبت نام کرده اند می توانند از ساعت12 تا15 سفارش گذاری انجام دهند.

وی گفت: طی 20 دقیقه نخست حراج سه هزار و500 نفر سفارش گذاری کرده و بیش از 15 هزار سکه ثبت سفارش شده است؛ آمار نشان می دهد طی سومین حراج بیش از 68 هزار نفر امکان ثبت سفارش نهایی را داشته باشند.

بالسینی با تاکید براینکه بعد از ساعت 15 دسته بندی متقاضیان انجام می شود به مشکلات برنده نشدگان حراج های قبلی در خصوص استرداد وجه اشاره و تصریح کرد: افرادی که در حارج های قبلی برنده نشده اند مشکلات جزئی در استرداد وجهشان دارند که مربوط به اسمانه مرکز مبادله نیست بلکه مشکل از سامانه های سیستم مالی بانکی است. البته 95 درصد مشکل استرداد وجه برنده نشدگان حراج های قبلی مرتفع شده و مابقی نیز در حال رفع می باشد.

اخبار مرتبط
امروز قیمت سکه امامی به ۴۱,۲۰۰,۰۰۰ (چهل و یک میلیون و دویست هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل ، افزایش ۰.۴۸ درصدی داشته است. قیمت طلا اما روند نزولی را تجربه کرد.
قیمت دلار ۲۰ سال قبل ۸۸۰ تومان بود. به عبارتی اگر کسی قصد داشت در سال ۱۳۸۲ دلار را به ریال تبدیل کند احتمالا ناچار بود برای سادگی کار عدد را رو به بالا گرد کند و به هزار تومان برساند.
ارز اربعین ۱۴۰۳ به همه زائران پرداخت می‌شود؛ البته شرایط سنی ارز اربعین ۱۴۰۳ به شکلی است که متقاضی باید حداقل پنج سال سن داشته باشد. موعد پرداخت ارز اربعین ۱۴۰۳ در بازه زمانی هفتم مرداد ۱۴۰۳ تا پایان روز سوم شهریور ۱۴۰۳ اعلام شده. مدارک مورد نیاز برای دریافت ارز اربعین ۱۴۰۳، ارائه اصل کارت ملی و گذرنامه یا حتی برگه تردد اربعین معتبر زائر است که البته باید در سامانه نظارت ارز (سنا) با سرفصل ارز زیارتی اربعین ثبت شود و متقاضی نهایتا کد رهگیری دریافت کند.
عالی ترین مقام بانک مرکزی ضمن اشاره به روند متغیرهای پولی در سنوات گذشته خاطر نشان کرد: متغیرهای پولی که در آن زمان به طور بلندمدت در کانال ۲۰ درصد قرار داشت، به کانال ۴۰ درصد رسیده بود. بدین معناکه رشد نقدینگی و پایه پولی به کانال ۴۰ درصد وارد شده بود. به‌علاوه برخی متغیرها که متغیرهای پیش‌نگر بودند مانند تورم تولیدکننده حتی به بالای ۶۰ درصد رسیده بود. تورم مصرف کننده نیز در کانال ۴۰ درصد قرار گرفته بود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها