شنبه, 8 اردیبهشت 1403 2024,April

چگونه می توانیم مغزمان را خاموش کنیم؟

24 خرداد 1401
چگونه می توانیم مغزمان را خاموش کنیم؟

به گزارش بانک اول همه ی ما در ساعاتی از روز و هفته چنان خسته می شویم از حجم زیاد کارها و مشغله های ذهنی که آرزو می کنیم کاش مغزمان یک کلید خاموش و روشن داشت تا می توانستیم اندکی استراحت کنیم. مراقبه یکی از همین کلید های خاموش کردن مغز است که علاوه بر تاثیرات مثبتی که بر روی ذهن و جسم دارد می تواند مگرش شما را نیز به زندگی تغییر دهد.

 

 مراقبه چیست؟

تا به حال شده است دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید مراقبه شما شما خودآگاهی ذهنی می دهد کافی است بر روی احساسات تان تمرکز کنید و نفس های تان را بشمارید  به نور، صدا و انرژی محیط تان توجه کنید و اگر از مسیر منحرف شدید به مسیر بازگردید. لازمه مراقبه مهربان بودن با خود احساسات تان و توجه به افکارتان است.

 

روش های مراقبه: مراقبه دارای 2 روش است. مراقبه تمرکزی و مراقبه مایندفولنس. تمرکزی یعنی به طور کامل فقط بر روی چیز خاصی مثل نفس کشیدن یا یکی از احساسات دورنی تان تمرکز کنید. مایندفولنس نیز یعنی بر روی تمام چیزهایی که اطرافتان اتفاق می افتد بدون هیچ واکنشی تمرکز کنید و فقط تماشا کنید.

تاثیر ذهنی مراقبه: خودآگاهی که با تمرین تمرکز بدست می آید و حتی در مواقعی که مراقبه نمی کنید نیز تمرکز بالایی خواهید داشت همچنین باعث قدرت خلاقیت ، احساس شکرگزاری ، احساس همدردی و تقویت قدرت حافظه می شود. به علاوه اضطراب و استرس را کاهش می دهد.

تاثیر جسمی مراقبه: مراقبه به مغز شما نظم می دهد و باعث افزایش شادی، آرامش عمیق تنظیم ضربان قلب و فشار خون می شود و سیستم ایمنی بدن را در برابر بیماری تقویت می کند.

اخبار مرتبط
ویتامین D به بدن شما کمک می‌کند تا کلسیم غذای مصرفی را جذب کند. در واقع این یکی از مهمترین نقش‌های آن است. با این حال، اگر مصرف ویتامین D شما بیش از حد باشد، می‌تواند موجب بروز مشکلاتی در سلامت شما شود
همه می‌دانیم که شکر چقدر برای ما ضرر دارد. اما اعتیاد به آن طوری است که به سختی می‌توانیم ترکش کنیم. به‌نظر می‌رسد به‌جای ترک شکر، باید جایگزین‌هایی برای آن پیدا کنیم. اما چه جایگزین‌هایی؟
بر اساس این گزارش که در مجله Journal of Neuroscience منتشر و رسانه‌های عربی هم آن را بازنشر داده‌اند: محققان بعد از بررسی و تحلیل توانمندی‌های فکر ۷۵۱ شهروند سوئیسی که سن آنها بین ۵۰ تا ۹۱ سال بود و با در نظر گرفتن سطح علمی آنها و اینکه آیا در طول زندگی به بیماری‌های قلبی و عروقی، افسردی، نگرانی مبتلا بوده یا مواد مخدر مصرف کرده‌اند آن را با نتایج سیتی‌اسکن‌های آنها مطابقت دادند.
اگر در طول خواب با مشکلاتی مانند تعریق شبانه، سردرد، تلاش زیاد برای به خواب رفتن و دندان قروچه مواجه هستید به‌احتمال زیاد دچار بیماری‌ای هستید که تاکنون تشخیص داده نشده یا نسبت به درمان آن اقدام نکرده‌اید.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها