ﺳﻪشنبه, 25 اردیبهشت 1403 2024,May

شروط و نحوه بازنشستگی زنان شاغل چگونه است؟

24 خرداد 1401
 شروط و نحوه بازنشستگی زنان شاغل چگونه است؟

به گزارش بانک اول به نقل از مهر، بر اساس قوانین سازمان تأمین اجتماعی سن بازنشستگی زنان، ۵۵ سال است مشروط بر اینکه متقاضی بازنشستگی حداقل ۲۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد.

در این صورت اگر مستمری وی از حداقل حقوق مصوب کمتر شود همان حداقل حقوق به او پرداخت خواهد شد.

همچنین اگر زنی ده سال سابقه و ۵۵ سال سن داشته باشد نیز می‌تواند بازنشسته شود.

اما اگر متقاضی کمتر از ۱۰ سال سابقه داشته باشد با پرداخت یکجای حق بیمه سنوات کسری (تا ده سال) می‌تواند بازنشسته شود.

زنانی که ۳۰ سال تمام کار کرده و حق بیمه خود را پرداخت کرده باشند، در صورتی که سن آنان به ۴۵ سال تمام برسد، می‌توانند تقاضای بازنشستگی کنند.

در این شرایط مستمری بر اساس ۳۰ سال سابقه محاسبه و پرداخت خواهد شد.

از سوی دیگر زنان دارای ۳۵ سال سابقه پرداخت حق بیمه، بدون شرط سنی می‌توانند تقاضای بازنشستگی کنند.

همچنین زنان مشمول قانون کار با داشتن ۲۰ سال سابقه کار و ۴۲ سال سن (البته به شرط پرداخت حق بیمه) با ۲۰ روز حقوق می‌توانند بازنشسته شوند.

در خصوص این گروه از بیمه شدگان نیز در صورتی که مستمری استحقاقی از حداقل حقوق سال مربوط کمتر باشد، مستمری آنها تا حداقل حقوق افزایش پیدا می‌کند.

اگر فردی مشمول قانون کار است می‌تواند با ۵۰ سال سن و ۲۵ سال سابقه با ۲۵ روز حقوق نیز بازنشست شود.

اخبار مرتبط
اگر جزو کارمندان و کارکنان دولتی محسوب می‌شوید، برای اینکه انگیزه کافی برای کار داشته و کارایی بیشتری داشته باشید و دولت نیز بیشتر به نیروی انسانی خود توجه داشته باشد، از ابزار‌های مختلف مانند امتیازدهی برای افزایش حقوق و مزایای کارمندان و کارکنان دستگاه‌های اجرایی استفاده می‌شود.
در سال‌های اخیر، تلاش‌های قابل توجهی از سمت بانک‌ها و سازمان‌های مختلف برای ارائه‌ی خدمات بانکی برای معلولان انجام شده است. و در نهایت، این تلاش‌ها موجب تسهیل استفاده از خدمات بانکی برای این اقشار شده است. که ما در این مطلب به تمامی آن‌ها اشاره کردیم.
حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور در نامه‌ای به محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، لایحه اصلاح قانون تشکیل حساب پس انداز کارکنان دولت را برای انجام تشریفات قانونی به مجلس شورای اسلامی ارسال کرد.
دولت در لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری کاهش ساعت کاری از ۴۴ ساعت به ۴۲ و نیم ساعت در هفته را آورده بود که کمیسیون اجتماعی در مصوبات خود این میزان را به ۴۰ ساعت در هفته کاهش داده بود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها