شنبه, 8 اردیبهشت 1403 2024,April

جزییات عرضه ۳ محصول کرمان موتور در بورس کالا + جدول

25 آبان 1401
جزییات عرضه ۳ محصول کرمان موتور در بورس کالا + جدول

به گزارش بانک اول  شرکت کرمان موتور ۲۸ آبان ماه جاری سه خودروی تولیدی خود را در این بورس عرضه می کند.

 براساس اطلاعیه عرضه بورس کالای ایران، شرکت کرمان موتور ۲۸ آبان ماه جاری سه خودروی تولیدی خود را در این بورس عرضه می کند. این شرکت در نظر دارد ۱۰۰ دستگاه خودرو کی ام سی T۸و ۱۰۰ دستگاه خودرو جک S۵ و ۱۰۰ دستگاه خودرو جک J۴ خود را در بورس عرضه کند؛ مبلغ پیش پرداخت ثبت سفارش خرید ۲۵ درصد قیمت پایه در نظر گرفته شده است.

براساس اطلاعیه عرضه بازار فیزیکی بورس کالای ایران کرمان موتور هر دستگاه خودرو کی ام اس T۸ خود را که ۵۰ دستگاه آن سفید و ۵۰ دستگاه مشکی خواهد بود به قیمت پایه ۸۶۰ میلیون تومان عرضه خواهد کرد.

قیمت پایه خودرو جک S۵ این شرکت نیز ۸۸۳ میلیون تومان تعیین شده است که ۵۰ دستگاه از آن مشکی و ۵۰ دستگاه سفید است.

کرمان موتور ۱۰۰ دستگاه جک J۴ خود را که ۵۰ دستگاه آن مشکی و مابقی سفید است به قیمت پایه ۴۷۲ میلیون تومان عرضه خواهد کرد.

در مشخصات عرضه تمامی خودروهای عرضه شده کرمان موتور آمده است: هر کد ملی صرفا مجاز به ثبت سفارش بر روی یکی از کدهای عرضه شده در تاریخ عرضه و صرفا برای یک دستگاه خودرو است و صدور سند و شماره گذاری خودرو فقط به اسم شخص خریدار خواهد بود. همچنین مبلغ پیش پرداخت ثبت سفارش خرید ۲۵ درصد قیمت پایه در نظر گرفته شده است.

خریداران جهت تحویل خودرو باید همزمان با تسویه اصل مبلغ معامله شده در بورس کالا با مراجعه به سایت فروش اینترنتی کرمان موتور به آدرس (http://customer.kermanmotor.ir/) به ایجاد و تکمیل پروفایل شخصی کرده و ضمن انتخاب یکی از نمایندگی های مجاز کرمان موتور، نسبت به واریز وجه هزینه های ذیل اقدام کنند.

هزینه های جانبی

هزینه های جانبی که به خودرو کی ام سی T۸ اضافه می شود ۱۲ درصد قیمت معامله شده شامل ۹ درصد مالیات و عوارض ارزش افزوده و ۳ درصد مالیات و عوارض شماره گذاری که بر اساس قیمت معامله محاسبه و اعلام می شود. همچنین هزینه هایی جمعا به مبلغ ۴۰ میلیون و ۲۶۵ هزار و ۲۸۱ ریال شامل هزینه هوشمندسازی، صدور و ارسال کارت مشخصات خودرو به مبلغ یک میلیون و ۲۰۰ هزار ریال، هزینه پست سند مالکیت به مبلغ ۳۰۰ هزار ریال، هزینه تولید پلاک و شماره گذاری به مبلغ ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال، هزینه بیمه شخص ثالث به مبلغ ۳۶ میلیون و ۲۶۵ هزار و ۲۸۱ ریال به مبلغ کل افزوده می شود.

علاوه بر این هزینه های جانبی که به خودرو جک S۵ اضافه می شود ۱۱ درصد قیمت معامله شده شامل ۹ درصد مالیات و عوارض ارزش افزوده و ۲ درصد مالیات و عوارض شماره گذاری که بر اساس قیمت معامله محاسبه و اعلام می شود. همچنین هزینه هایی جمعا به مبلغ ۴۱ میلیون و ۱۸۴ هزار و ۲۷ ریال شامل هزینه هوشمندسازی، صدور و ارسال کارت مشخصات خودرو به مبلغ یک میلیون و ۲۰۰ هزار ریال، هزینه پست سند مالکیت به مبلغ ۳۰۰ هزار ریال، هزینه تولید پلاک و شماره گذاری به مبلغ ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال، هزینه بیمه شخص ثالث به مبلغ ۳۷ میلیون و ۱۸۴ هزار و ۲۷ ریال به مبلغ کل افزوده می شود.

هزینه های جانبی که به خودرو جک J۴ نیز اضافه می شود ۹.۵ درصد قیمت معامله شده شامل ۹ درصد مالیات و عوارض ارزش افزوده و ۰.۵ درصد مالیات و عوارض شماره گذاری که بر اساس قیمت معامله محاسبه و اعلام می شود. همچنین هزینه هایی جمعا به مبلغ ۴۱ میلیون و ۱۸۴ هزار و ۲۷ ریال شامل هزینه هوشمندسازی، صدور و ارسال کارت مشخصات خودرو به مبلغ یک میلیون و ۲۰۰ هزار ریال، هزینه پست سند مالکیت به مبلغ ۳۰۰ هزار ریال، هزینه تولید پلاک و شماره گذاری به مبلغ ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال، هزینه بیمه شخص ثالث به مبلغ ۳۷ میلیون و ۱۸۴ هزار و ۲۷ ریال به مبلغ کل افزوده می شود.

33624

اخبار مرتبط
ماد‌های فملی، شبندر، فایرا، جم، سدشت، کویر و خزامیا از نماد‌های تاثیر گذار مثبت بر شاخص کل بورس بودند. اما نماد‌های پارسان، فولاد، کگل، شپدیس و بوعلی با تاثیر منفی از افزایش بیشتر شاخص کل ممانعت کرد.
خبر جالب امروز را مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن مطرح کرد که قرار است بخش املاک پلتفرم‌های دیوار و شیپور مسدود شوند. گفته می‌شود با توجه به مصوبه شورای عالی مسکن برای انتشار آگهی در سکوهای اینترنتی باید احراز هویت مالک و کد پستی انجام شود و اگر این سکوها تا هفته آینده این بخش وب‌سرویس را انجام ندهند، بخش املاک آنها با مجوز شورای امنیت و دستگاه‌های امنیتی مسدود خواهد شد.
گفتنی است سه نماد «فولاد»، «فملی» و «شپنا» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «خاور»، «ارفع» و «هرمز» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «ذوب»، «کاما» و «فولاد» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «خاور»، «فزر» و «کرمان» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.
تا اسفند سال ۱۴۰۰، ۴۰۰ هزار نفر از مردم و طرفداران اقدام برای افزایش سرمایه کردند و از محل افزایش سرمایه و با بورسی شدن سلب حق تقدم انجام شد و در سال ۱۴۰۱ سه مرتبه تلاش شد از طریق عرضه به بخش‌های خصوصی و تعاونی فرآیند مالکیت انجام شود که مشکلی برای مراجع آسیایی صورت نگیرد و مالکیت باشگاه‌ها برای این مراجع مشخص شود، اما با توجه به پابان مهلت‌ای افی سی در انتهای سال گذشته از طریق مشارکت کنسرسیومی از بانک‌های غیر دولتی و کنسرسیومی از ذیل پتروشیمی امروز صبح در فرابورس محقق شد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها