پنجشنبه, 13 اردیبهشت 1403 2024,May

سهام پالایشی یکم از شنبه قابل معامله می شود

24 خرداد 1401
سهام پالایشی یکم از شنبه قابل معامله می شود

به گزارش بانک اول مریم شاه حسینی با بیان اینکه سهام پالایشی یکم روز چهارشنبه به حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر که کد بورسی فعال داشتند تخصیص داده شده است، اظهار کرد: چنانچه افراد می خواهند اطلاعات در پرتفوی آن ها قابل مشاهده شود باید گزینه کارگزار ناظر را انتخاب کنند؛ بنابراین افرادی که این صندوق را از طریق کارگزاری خریداری کرده اند، کارگزاری دارایی آن ها را فریز کرده و سهام پالایشی یکم از فردا (شنبه ١٧ آبان) در پرتفوی آنلاین آنان قابل مشاهده خواهد بود.

وی ادامه داد: افرادی که کد آنلاین دارند اما کارگزار ناظر را انتخاب نکرده اند، می توانند روز شنبه درخواست خود را به کارگزار مد نظر بدهند تا کارگزار مد نظر، به صورت گروهی، در درگاه کارا تخصیص ناظر دهد. پس از این فرایند سهام در پرتفوی افراد قابل مشاهده خواهد بود و می توانند آنرا بفروشند.

مدیر امور ناشران شرکت سپرده گذاری مرکزی درمورد افرادی که کد سهام داری فعال ندارند نیز توضیح داد: حدود ۲۰۰ هزار نفر کد سهام داری فعال یا کد ندارند که این افراد باید حتما سجامی شوند تا کد برای آن ها فعال صادر شود؛ بعد به مدیریت صندوق پالایشی یکم اعلام کنند تا صندوق نیز مشخصات این افراد را به شرکت سپرده گذاری مرکزی اعلام کند تا دارایی به این افراد تخصیص داده شود.

بر اساس این گزارش، پالایشی یکم دومین ETF (صندوق سرمایه گذاری) دولت است که شامل باقی مانده سهام دولت در پالایشگاه های تهران، بندرعباس، تبریز و اصفهان می شود./ایسنا

اخبار مرتبط
لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ 12 اردیبهشت ماه 1402، مبلغ 3 هزار میلیارد و 800 میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود 246 میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.
شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران بیش از 11 هزار واحدی دیگر افت کرد تا مسر نزولی ( هر چند کوتاه ) اردیبهشت ماه را ساخته باشد . شاخص هم وزن نیز با افت بیش از 5290 واحدی بازار را به پایان برد.
بر این اساس در روز یکشنبه 16 اردیبهشت سنگ آهن، کنسانتره سنگ آهن، گندله و آهن اسفنجی، ورق اختصاصی و سایر محصولات عرضه شده طبق روال شنبه هر هفته در تالار صنعتی، محصولات غیر بهین یابی در تالار فرآورده های نفتی عرضه می‌شود.
در این روز به ترتیب نماد‌های فملی، فولاد، شپنا و شبندر بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل بازار سرمایه داشتند و عامل افت بازار سرمایه شدند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها