ﺳﻪشنبه, 25 اردیبهشت 1403 2024,May

۵خطر مصرف هر روز ایبوپروفن برای بدن چیست؟

24 خرداد 1401
۵خطر مصرف هر روز ایبوپروفن برای بدن چیست؟

به گزارش بانک اول، ایبوپروفن یک داروی ضد التهابی غیر استروئیدی است که هم برای کنترل درد و هم برای کنترل تب استفاده می‌شود. اگرچه در صورت مصرف مناسب ایبوپروفن بی خطر است، اما استفاده مداوم می‌تواند باعث برخی از مسائل مرتبط با سلامتی شود:

 

افزایش التهاب

ایبوپروفن با مهار پروستاگلاندین‌ها، مواد شیمیایی طبیعی که درد و التهاب را در بدن روشن می‌کنند، عمل می‌کنند، اما نکته عجیب این است که زیاده روی در مصرف این نوع مسکن می‌تواند خود منجر به عوارضی جانبی مانند افزایش التهاب معده شود.

 

افزایش خطر حمله قلبی یا سکته مغزی

استفاده هر روز و طولانی مدت از ایبوپروفن می‌تواند باعث افزایش خطر وقایع جدی ترومبوتیک قلبی عروقی مانند حملات قلبی و مغزی شود.

 

سردرد مزمن

 

اولین دارویی که بسیاری از ما برای سردرد به آن متوسل می‌شویم ایبوپروفن است، اما نکته عجیب این است که، در صورت استفاده زیاد از آن، می‌تواند باعث سردرد شود"استفاده از دارو‌های ضد درد مانند ایبوپروفن به طور معمول برای درمان سردرد می‌تواند باعث سردرد‌های برگشتی در هنگام قطع دارو شوند.

 

افزایش فشار خون

مصرف روزانه ایبوپروفن می‌تواند فشار خون را کمی افزایش دهد. طبق پژوهش کلینیک مایو، فشار خون بالا اغلب علائمی ندارد. اما با گذشت زمان، اگر درمان نشود، می‌تواند شرایط خطرناکی مانند بیماری قلبی را ایجاد کند.

 

آسیب کبدی

کبد شما هر آنچه را که مصرف می‌کنید متابولیزه می‌کند. ایبوپروفن بیش از حد می‌تواند به سلول‌های کبدی آسیب برساند. خوشبختانه کبد می‌تواند دوباره احیا شده و بهبود یابد، اما اگر آسیب شدید باشد، در نهایت می‌تواند منجر به سیروز کبدی شود.

اخبار مرتبط
در مورد کنسرو‌هایی که یک طرف آنها برآمده شده است چنانچه با سوراخ کردن قوطی مقدار زیادی گاز خارج شود دلیل بر فاسد بودن محتوی قوطی است. باید توجه داشت که موقع باز کردن قوطی‌های سالم، مقدار ناچیزی هوا به داخل آنها کشیده می‌شود که نباید آن را با خروج گاز اشتباه کرد.
سرطان‌ها لیست بلندبالایی دارند که برخی از آن‌ها تهدید جدی برای سلامت و جان افراد محسوب می‌شوند، اما پنج تا از این سرطان‌ها از همه خطرناک‌تر و کشنده‌تر هستند.
افتالموپاتی مرتبط با اختلالات تیروئید وضعیتی است که به ندرت در مورد آن صحبت می‌شود. اربیت ها از دیواره‌های استخوانی تشکیل شده‌اند که قادر به تغییر شکل نیستند. با افزایش محتویات اربیت، همه چیز در آن (از جمله کره چشم) به جلو حرکت می‌کند. تیروئید چشمی می‌تواند در برخی از اشکال پرکاری تیروئید (بیماری Basedow)، در برخی از اشکال کم کاری تیروئید (تیروئیدیت هاشیموتو) و حتی در غیاب مشکلات تیروئید رخ دهد.
بر اساس یک مطالعه، حتی اگر ژنتیک شما را در معرض خطر مرگ زودهنگام قرار دهد، یک سبک زندگی سالم می‌تواند به شما کمک کند تا به طور قابل توجهی با آن مبارزه کنید.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها