یکشنبه, 16 اردیبهشت 1403 2024,May

توضیحات جدید مهم تامین اجتماعی برای دفترچه درمانی ۴۰ میلیون بیمه شده

24 خرداد 1401
 توضیحات جدید مهم تامین اجتماعی برای دفترچه درمانی ۴۰ میلیون بیمه شده

به گزارش بانک اول ، مدیر کل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی در ارتباط درباره چگونگی نسخه‌نویسی پزشکان به صورت الکترونیکی و بدون دفترچه کاغذی توضیحاتی داد.

 شهرام غفاری (مدیرکل درمان غیرمستقیم تامین اجتماعی) درباره جزئیات صدور نسخه به صورت الکترونیک برای بیماران و صاحبان دفترچه‌های درمانی تامین اجتماعی به شبکه خبر سیما، گفت: بیمه‌شدگان تامین اجتماعی از اول اسفندماه، اگر به پزشک مراجعه کردند و پزشک نسخه‌نویسی الکترونیک داشته باشد، می‌توانند فارغ از اینکه دفترچه به همراه دارند یا نه، نسخه الکترونیکی از پزشک دریافت کنند.

اگر بیماری به پزشک مراجعه کرد و پزشک نخواست نسخه‌نویسی الکترونیک کند، می‌تواند نسخه را در دفترچه بیمار بنویسد. وی افزود: در صورتی که بیمه‌شده، دفترچه درمانی به همراه نداشت، پزشک می‌تواند نسخه را در سرنسخه مخصوص مطب خودش بنویسد و با درج کد ملی بر روی نسخه، بیمار می‌تواند به داروخانه مراجعه و خدمات دریافت کند. غفاری با بیان اینکه در حال حاضر دو طرح داریم، گفت: نسخه الکترونیک از دوسال پیش در سازمان تامین اجتماعی آغاز شده است. اما از اول اسفند طرح توقف انتشار دفترچه درمانی کلید می‌خورد و دفترچه جدیدی صادر نمی‌شود. 

مدیر کل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی درباره چگونگی دریافت نسخه به صورت الکترونیک از داروخانه‌ها در هنگام قطعی سامانه تصریح کرد: اگر پزشک بر روی سامانه نسخه‌نویسی را انجام داده ولی سامانه در داروخانه قطع باشد، امکان دریافت نسخه الکترونیک برای بیمار مهیا نیست. وی ادامه داد: حسنی که نسخه‌نویسی الکترونیک برای بیمه‌شده‌ها دارد این است که تا به امروز اگر بیماری به داروخانه‌ای مراجعه می‌کرد و آن داروخانه بخشی از اقلام ثبت شده درنسخه را داشت، برگه را از دفترچه جدا می‌کرد و به همین دلیل بیمار نیاز به چند نسخه داشت، اما الان بیمار می‌تواند هر قلم موجود از دارو در هر داروخانه را با نسخه الکترونیکی‌اش دریافت کند و مشکلی از این بابت نداشته باشد.

اخبار مرتبط
رئیس جمهور همچنین «قانون ارجاع اختلاف بین شرکت مادر تخصصی مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) و شرکت کنت ترکیه به داوری» را که در جلسه علنی ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ به تأیید شورای نگهبان رسید، برای اجرا به وزارت نیرو و نهاد ریاست جمهوری (معاونت حقوقی رئیس جمهور) و وزارت امور خارجه ابلاغ کرد.
بیمه مرکزی البته تأکید کرده بود که بدهی جریمه‌های راهنمایی و رانندگی ربطی به بیمه‌ها ندارد و فقط بدهی عوارض آزادراهی و بزرگراهی در صدور بیمه‌نامه شخص ثالث بررسی می‌شود.
افرادی که دوره خدمت خود را تمام کرده‌اند، می‌توانند میزان دوره‌ای که به خدمت سربازی مشغول بوده‌اند را به سنوات سابقه بیمه خود اضافه کنند.
دانشجویان در تمام مقاطع دانشگاهی می‌توانند با پرداخت حق بیمه به صورت ماهیانه تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار بگیرند و از خدمات درمانی و بازنشستگی استفاده کنند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها