یکشنبه, 9 اردیبهشت 1403 2024,April

یک بانک خصوصی چک های جدید را قبول نمی کند!

24 خرداد 1401
یک بانک خصوصی چک های جدید را قبول نمی کند!

به گزارش بانک اول، ارائه چک های صیادی جدید مشکلاتی را برای مشتریان و بازاریان به وجود آورده است.

بسیاری از کسبه و بازاریان با توجه به بروکراسی چکهای جدید صیادی که ابتدا باید ثبت اولیه و سپس توسط گیرنده نیز ثبت نهایی گردد ترجیح می‌دهند امور خود را با این گونه چک‌ها انجام ندهند.

در این بین یکی از بانک‌های خصوصی که در زمینه پرداخت تسهیلات شهرت زیادی دارد اخیراً از دریافت چک های صیادی جدید برای تضمین تسهیلات خودداری کرده است.

بر این اساس این بانک به مشتریان خود اعلام کرده که از ابتدای اردیبهشت ماه سفته را به عنوان تضمین تسهیلات از مشتریان درخواست کرده و چک های صیادی جدید را قبول نمی‌کند.

اقدامی عجیب و جالب توجه که می‌تواند زمینه بی‌اعتمادی به چک های جدید صیادی در بین مشتریان، کسبه و بازاریان به وجود بیاورد.


مسئولین بانک مرکزی باید هرچه سریعتر با صدور بخشنامه‌ای، بانک‌ها و موسسات اعتباری را ملزم به قبول چکهای صیادی جدید برای تضمین تسهیلات نمایند.

اخبار مرتبط
دارنده چک می‌تواند بدون پرداخت هزینه‌های سنگین دادرسی، در کمتر از ۲۰ روز، اجراییه چک را دریافت و به موجب آن چک برگشتی را نقد کند.
مبلغ چاپ شده بر روی سفته در راستای پرداخت عوارض و مالیات‌های دولتی تعیین شده است و دلالتی بر میزان اشتغال ذمه صادرکننده ندارد؛ بنابراین در صورت عدم تکمیل آن، میزان دین صادرکننده، مشخص نبوده و دعوی مطالبه وجه آن مسموع نیست
یکی از مهم‌ترین مزایا چک صیادی، امکان استعلام از وضعیت اعتباری صاحب چک پیش از معامله است.این کار از طریق سامانه صیادی و کد ۱۶ رقمی روی چک انجام می‌شود.
اسماعیل محمدجانی ضمن تشریح آخرین وضعیت عملیاتی‌سازی ابزارهای نوین تأمین مالی زنجیره تأمین مانند اوراق گام و فاکتورینگ از عملیاتی‌سازی ابزار «برات الکترونیکی» در آینده نزدیک و هم‌چنین اجرایی‌سازی ابزار جدید تأمین مالی با عنوان «کارت رفاهی متصل به اوراق گام» در سال جاری خبر داد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دیدگاه کاربران
نسرین حسینی
ارسال شده در : چهارشنبه 25 خرداد 1401

بنده رئیس شعبه بازنشسته بانک هستم از ابتدا هم چک سند تضمین محسوب نمی شد بطور سلیقه ای برخی از شعب بانکها در کنارسفته ویا سایر وثایق تعریف شده در بخشنامه های بانک مرکزی و بیشتر موسسات مالی از چک به عنوان تضمین استفاده کردند که البته مطابق با مقررات بانک مرکزی هم نیست چون اساسا" ‌صدور چک وعده دار ویا بدون تاریخ خلاف قانون صدور چک است

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها