پنجشنبه, 27 اردیبهشت 1403 2024,May

کاهش ثبت علامت تجاری به حداکثر ۴۵ روز

24 خرداد 1401
کاهش ثبت علامت تجاری به حداکثر ۴۵ روز

به گزارش بانک اول در پنجاه و یکمین نشست هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب و کار به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی و با حضور اعضای هیأت، تشکل‌های بخش خصوصی و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی مرتبط در روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۰/۴/۷ برگزار شد.

در این نشست با توجه به طولانی بودن زمان ثبت علامت تجاری برای فعالین اقتصادی و رشد غیرمتناسب تعداد متقاضیان ثبت علائم تجاری نسبت به وضعیت کسب و کار و بنگاه‌های فعال در کشور، موضوع اصلاح فرایند ثبت علامت تجاری مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در راستای تسریع و تسهیل فرایند ثبت علامت تجاری به منظور تحقق شعار سال، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور (مرکز مالکیت معنوی) مکلف شد با برقراری ارتباط سیستمی با دستگاه‌های ذی‌ربط، تقاضای ثبت علامت تجاری متقاضیان را از طریق مسیر سبز حداکثر ظرف مدت زمان ۴۵ روز تا مرحله «صدور آگهی نوبت اول (تقاضای ثبت) و یا اخطار رد» مورد رسیدگی قرار دهد.

همچنین منوط کردن هرگونه صدور مجوز به ثبت علامت تجاری از سوی مراجع صدور مجوز مجاز نیست، مگر اینکه بر اساس قانون تجویز شده باشد.

از طرفی دیگر مقرر شد، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور (مرکز مالکیت معنوی) با همکاری سازمان غذا و دارو حداکثر ظرف مدت ۲ ماه میز خدمت ثبت علامت تجاری در حوزه غذا و دارو را در مراکز منتخب سازمان غذا و دارو سراسر کشور راه اندازی ‌کند.

در خاتمه این نشست، در راستای بند (۱) تبصره (۴) ماده (۷) قانون اصلاح مواد (۱) و (۷) قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی مصوب ۱۳۹۹ و با توجه به نیازمندی دبیرخانه هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب و کار مبنی بر دسترسی به سرویس احراز هویت اشخاص حقیقی با متد «ورودی: کد ملی و تاریخ تولد، خروجی: نام، نام خانوادگی، نام پدر، شماره شناسنامه، جنسیت و وضعیت حیات» برای استفاده در درگاه ملی مجوزهای کشور (G۴b) که بر بستر اینترنت پیاده‌سازی شده است؛ سازمان ثبت احوال کشور مکلف شد ظرف مدت زمان ۱۵ روز کاری ضمن تعامل با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در صورت نبود محدودیت قانونی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، سرویس بهینه و برخط مورد نیاز را در اختیار دبیرخانه هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب و کار قرار دهد.

گفتنی است مصوبات هیأت مقررات زدایی پس از امضاء وزیر امور اقتصادی و دارایی لازم الاجرا بوده و در درگاه ملی مجوزهای کشور به آدرس www. G۴b.ir قابل دسترس عموم است.

اخبار مرتبط
در لایحه جدید دولت، تبصره ۱ ماده ۷ قانون کار به این شکل اصلاح شده که در کلیه مشاغل – چه مستمر و چه غیرمستمر- حداکثر مدت قرارداد موقت ۵ سال است و بعد از ۵ سال اگر کارگر همچنان در آن شغل که فرقی نمی‌کند مستمر باشد یا غیرمستمر، اشتغال داشته باشد، قرارداد او به قرارداد کار دائم تبدیل می‌شود. طبیعی‌ست که بازهم اگر کارگاه تعطیل شود یا کار خاتمه یابد، قرارداد قابل خاتمه یافتن است.
وی در ادامه توضیح داد: اصل قضیه این بود که ما برای برقراری ارتباطات بیشتر با دنیا و تحقیقاتی که کارشناسان امر انجام دادند، به این نتیجه رسیدیم که تعطیلی شنبه از نظر اقتصادی برای کشور مفیدتر خواهد بود تا تعطیلی پنجشنبه. این نماینده مجلس مطرح کرد: براساس آن چیزی که امروز تصویب شد از یکشنبه تا آخر وقت پنجشنبه ساعت کاری محسوب می‌شود. جمعه که مراسم دینی برگزار می‌شود، مانند نماز جمعه و شنبه هم روز استراحت خواهد بود.
درسال ۲۰۲۱ گجت ایرتگ به دنیا معرفی شده و سریعا در میان کاربران محبوب شد. تا جایی که افراد آن را به کلید، چمدان یا حتی ماشین خود متصل کرده و با بهره‌گیری از شبکه جهانی دستگاه‌های اپل و سیگنال‌های بلوتوثی برای یافتن مکان شیء موردنظر خود استفاده می کردند و البته برخی نیز از این ایرتگ‌ها برای تعقیب غیرمجاز افراد بهره بردند. پس از آن شرکت‌هایی مثل موتورولا نیز ردیاب‌های بلوتوثی خود را ساخته‌اند.
در پی سخنان رئیس قوه قضاییه در رابطه با مشکلات ناشی از مسدودسازی کد ملی افراد و مأموریت رئیس عدلیه به معاون اول قوه قضاییه در این زمینه، حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی، معاون اول قوه قضاییه با صدور بخشنامه‌ای، کلیه مراجع قضایی را از انسداد کد ملی متهم و محکوم، منع کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها