دوشنبه, 24 اردیبهشت 1403 2024,May

هشدار/ غذاهایی که نباید قبل از تزریق واکسن کرونا مصرف شوند

24 خرداد 1401
هشدار/ غذاهایی که نباید قبل از تزریق واکسن کرونا مصرف شوند

به گزارش بانک اول، دکتر نیکیتا خارلوف متخصص گوارش روس اظهار کرد: لازم است قبل از واکسیناسیون علیه کرونا تغییراتی در رژیم غذایی ایجاد شود تا احتمال عوارض جانبی کاهش یابد.

به گفته او بسیار ضروری است که از خوردن شیرینی قبل از واکسیناسیون خودداری کنید؛ زیرا وقتی سطح قند خون بالا می‌رود، تحمل عوارض جانبی واکسن دشوار می‌شود.

این پزشک متخصص می‌گوید: شیرینی‌ها از جمله غذا‌هایی هستند که قبل از واکسیناسیون علیه کرونا ممنوع شده اند، زیرا باعث افزایش سطح قند در خون می‌شوند. 

نیکیتا خارلوفی اضافه می‌کند که این ممنوعیت شامل غذا‌های غنی از کربوهیدرات حتی غیر شیرین مانند سیب زمینی، فرنی و نان می شود  زیرا آن‌ها هم باعث افزایش سطح قند خون می‌شوند.

این پزشک توصیه می‌کند از خوردن میوه‌ها قبل از واکسیناسیون خودداری کرده یا آن‌ها را به نصف کاهش دهید. همچنین بهتر است از مصرف موز، انگور و هندوانه قبل و بعد از واکسیناسیون خودداری کنید، اما مصرف مرکبات ممنوعیتی ندارد.

او می‌افزاید: علاوه بر پرهیز از غذا‌هایی که باعث افزایش سطح قند خون می‌شوند، باید از مصرف غذا‌هایی که باعث ایجاد حساسیت می‌شوند نیز خودداری شود.

نیکیتا خارلوفی می‌گوید: شما نباید غذا‌های جدید میل کنید، بلکه باید فقط غذا‌هایی را که به آن عادت دارید بخورید.

این پزشک هشدار داد: پرخوری می‌تواند به طور جدی به سیستم ایمنی آسیب برساند؛ بنابراین، بهتر است چند روز قبل از واکسیناسیون علیه "کووید -۱۹" تغییرات لازم را در رژیم غذایی ایجاد کرده و دو هفته پس از آن که طی آن پاسخ ایمنی اولیه شکل می‌گیرد به این رژیم غذایی پایبند باشید.

اخبار مرتبط
در مورد کنسرو‌هایی که یک طرف آنها برآمده شده است چنانچه با سوراخ کردن قوطی مقدار زیادی گاز خارج شود دلیل بر فاسد بودن محتوی قوطی است. باید توجه داشت که موقع باز کردن قوطی‌های سالم، مقدار ناچیزی هوا به داخل آنها کشیده می‌شود که نباید آن را با خروج گاز اشتباه کرد.
سرطان‌ها لیست بلندبالایی دارند که برخی از آن‌ها تهدید جدی برای سلامت و جان افراد محسوب می‌شوند، اما پنج تا از این سرطان‌ها از همه خطرناک‌تر و کشنده‌تر هستند.
افتالموپاتی مرتبط با اختلالات تیروئید وضعیتی است که به ندرت در مورد آن صحبت می‌شود. اربیت ها از دیواره‌های استخوانی تشکیل شده‌اند که قادر به تغییر شکل نیستند. با افزایش محتویات اربیت، همه چیز در آن (از جمله کره چشم) به جلو حرکت می‌کند. تیروئید چشمی می‌تواند در برخی از اشکال پرکاری تیروئید (بیماری Basedow)، در برخی از اشکال کم کاری تیروئید (تیروئیدیت هاشیموتو) و حتی در غیاب مشکلات تیروئید رخ دهد.
بر اساس یک مطالعه، حتی اگر ژنتیک شما را در معرض خطر مرگ زودهنگام قرار دهد، یک سبک زندگی سالم می‌تواند به شما کمک کند تا به طور قابل توجهی با آن مبارزه کنید.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها