پنجشنبه, 27 اردیبهشت 1403 2024,May

آیا خرید طلا در بورس کار درستی است؟

24 خرداد 1401
 آیا خرید طلا در بورس کار درستی است؟

به گزارش بانک اول سرمایه‌گذاری در بازار طلا وابسته به دو عامل نرخ ارز و اونس جهانی است. پس ضرر و زیان در این نوع از سرمایه‌گذاری نیازمند بررسی این دو عامل است و افت قیمت در هر کدام از این دو عامل می‌تواند زیان بزرگی را به سرمایه‌گذاران طلا وارد کند.

 

 سرمایه‌گذاری در صندوق‌های طلا به جای خرید طلا

بسیاری از خبرگان بازار سهام خرید واحدهای صندوق‌های سرمایه‌گذاری طلا را به سرمایه‌گذاران پیشنهاد می‌دهند زیرا خرید فیزیکی طلا از معایب بسیار زیادی برخودار است و افراد با خرید هر واحد از این صندوق‌ها از خطرهای احتمالی دور خواهند شد.

با سرمایه‌گذاری در این صندوق‌ها دارایی افراد ضمن حفظ شدن، در زمان بازدهی بازار طلا هم سود مضاعفی را دریافت می‌کند. البته باز هم باید تاکید کرد که میزان سود و زیان در این بازار بستگی به نرخ دلار و اونس جهانی دارد.

 

 

در بورس طلا بخریم یا نخریم؟

 

علی بخشنده، کارشناس بازار سرمایه در پاسخ به این سوال که آیا در بورس طلا بخریم یا نخریم گفت: معامله طلا در دو نوع قرارداد در بازار رواج دارد نوع اول شرکت‌هایی که عمدتا با طلا سر وکار دارند اقدام به خرید شمش می‌کنند. نوع دوم سرمایه‌گذاری در این بازار بر مبنای خرید اوراق صندوق‌های طلا است که به سرمایه‌گذاران این بازار با پشتوانه طلا عرضه می‌شود و افراد می‌توانند با هر مقدار نقدینگی اقدام به خرید اوراق صندوق‌های طلا بکنند.

بخشنده  گفت: بهتر است افراد قبل از ورود به بازار طلا نوسانات نرخ دلار و اونس جهانی را مورد بررسی قرار دهند و برای خرید و فروش واحدهای صندوق‌های طلا وقت زیادی را بگذارند و بدون دانش و آگاهی لازم اقدام به معامله نکنند.

وی در این باره تشریح کرد: در حال حاضر با توجه به ریسک‌هایی که متوجه بازار طلا است خرید را به سرمایه‌گذاران غیر حرفه‌ای پیشنهاد نمی‌دهم.

وی همچنین پیش‌بینی کرد، کامودیتی‌ها افزایش قیمت در ماه‌های آینده داشته باشند در حال حاضر طلا در اوج قیمتی به سر می‌رود که ادامه این موضوع بستگی به روند دلار در کشور دارد. همچنین به دلیل نوسانات زیادی که در این بازار وجود دارد در مقطع فعلی خرید طلا توصیه نمی‌شود.

تجارت نیوز

اخبار مرتبط
معامله‌گران در بورس تهران با انجام 336 هزار معامله دادوستد کردند که ارزش آن به حدود 45 هزار میلیارد ریال رسید و در نتیجه آن، حدود 6 میلیارد و 427 میلیون سهم معامله شد.
معامله گران در بورس تهران با انجام ۳۵۷ هزار معامله دادوستد کردند که ارزش آن به حدود ۳۹ هزار میلیارد ریال رسید و در نتیجه آن، حدود ۷ میلیارد و ۳۸۳ میلیون سهم معامله شد.
در این روز به ترتیب نماد‌های فارس، فملی، شپنا و شبندر بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل بازار سرمایه داشتند و عامل افت بازار سرمایه شدند.
شاخص کل بازار سرمایه در ادامه روند کاهشی هفته اخیر، امروز(شنبه) هم ۰.۴۹ درصد منفی شد و شاخص هم وزن نیز ۰.۶ درصد افت کرد و در کانال ۷۳۳ هزار واحدی قرار گرفت.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها