پنجشنبه, 27 اردیبهشت 1403 2024,May

بورس در روزهای آینده چه می‌شود؟

24 خرداد 1401
بورس در روزهای آینده چه می‌شود؟

به گزارش بانک اول در آخرین روز معاملاتی هفته گذشته شاخص کل بورس در محدوده یک میلیون و ۴۳۷ هزار واحد قرار گرفت. شاخص کل هم‌وزن هم در روزهای گذشته با افت و اصلاح مواجه شد و گروه‌های کوچک بازار با افت قیمت رو به رو شدند.

در پایان هفته اول مهر ماه از روند اصلاحی شاخص بورس کم شد و برخی از نمادهای شاخص‌ساز نسبتا متعادل شدند. اما کلیت بازار و صنایع بزرگ بورسی منفی بودند یا در محدوده صفر تابلود داد و ستد می‌شدند.

 

کارشناسان بازار سرمایه مثل یوسف هاشمی پیش‌بینی کردند با توجه به سیگنال‌های اقتصادی و گزارش فروش شرکت‌ها که در چند روز آینده منتشر می‌شود روند بازار سرمایه هم احتمالا تغییر کند.

این کارشناس بازار در بخش دیگری اضافه کرد: اگر در نرخ بهره بانکی دستکاری و تغییراتی ایجاد شود ضرر جبران‌ناپذیری در بازار سهام رخ می‌دهد و بهتر است سیاست‌گذاران در حال حاضر برای افزایش آن برنامه‌‌ای نداشته باشند.

وی افزود: در افت اخیر بازار، گروهی از سهم‌ها لیدر افت نبودند و کاهش قیمت در همه گروه‌ها به صورت هم‌زمان اتفاق افتاد. اگر با دیدی بلند مدت بخواهیم به بازار سرمایه نگاه کنیم گروه‌های فلزات اساسی، پالایشی، بانکی و غذایی از رشد خوبی برخوردار خواهند بود اما اگر به صورت میان‌مدت و کوتاه مدت به بازار نگاه کنیم همه گروه‌ها هم‌زمان برگشت قیمتی خواهند داشت.

 

ایمان رئیسی، کارشناس بازار سرمایه هم در گفتگو با تجارت‌نیوز در تحلیل وضعیت فعلی بازار سهام گفت: هراس و احتیاطی که مردم در این روزها در بازار دارند بیش از ریسک‌های بازار خودنمایی می‌کند و عامل نوسانات سریع بازار است.

وی همچنین گفت: قیمت دلار عامل ابهام در بازار سهام است که پیش روی بازار قرار گرفته است و همین موضوع از عوامل دیگری مثل تورم، رشد نقدینگی و نتایج مذاکرات برجام تاثیر می‌گیرد. اما می‌توان برای محدوده‌های مختلف نرخ دلار سناریوهای متفاوتی برای سرمایه گذاری در نظر گرفت.

محمد خیری کارشناس بازار سهام هم درباره تاثیر نرخ دلار در بازار سرمایه گفت: در وضعیت فعلی به واسطه نرخ دلار و برجام حجم معاملات پایین آمده و ترید سهامداران زیاد شده است . در حال حاضر به دلیل مشخص نبودن مذاکرات برجام برای قیمت دلار نمی‌توان نرخ دقیقی را پیش‌بینی کرد.

وی همچنین درباره روند بازار سهام در روزهای آینده گفت: بازار سرمایه رشد خاصی را نخواهد داشت آن هم به دلیل ابهاماتی است که در بازار وجود دارد و تا زمانی که تغییرات بنیادی در بازار رخ ندهد روند بازار سرمایه هم تغییر نمی‌کند.

اخبار مرتبط
معامله‌گران در بورس تهران با انجام 336 هزار معامله دادوستد کردند که ارزش آن به حدود 45 هزار میلیارد ریال رسید و در نتیجه آن، حدود 6 میلیارد و 427 میلیون سهم معامله شد.
معامله گران در بورس تهران با انجام ۳۵۷ هزار معامله دادوستد کردند که ارزش آن به حدود ۳۹ هزار میلیارد ریال رسید و در نتیجه آن، حدود ۷ میلیارد و ۳۸۳ میلیون سهم معامله شد.
در این روز به ترتیب نماد‌های فارس، فملی، شپنا و شبندر بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل بازار سرمایه داشتند و عامل افت بازار سرمایه شدند.
شاخص کل بازار سرمایه در ادامه روند کاهشی هفته اخیر، امروز(شنبه) هم ۰.۴۹ درصد منفی شد و شاخص هم وزن نیز ۰.۶ درصد افت کرد و در کانال ۷۳۳ هزار واحدی قرار گرفت.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها