یکشنبه, 16 اردیبهشت 1403 2024,May

کدام مالکان باید منتظر مالیات جدید باشند؟

24 خرداد 1401
کدام مالکان باید منتظر مالیات جدید باشند؟

به گزارش بانک اول اسماعیل حسین زهی با اشاره به ضرورت اجرای دقیق قانون اخذ مالیات از خانه های خالی بیان کرد: متولی اجرای قانون اخذ مالیات از خانه های خالی وزارت راه و شهرسازی است که مکلف است لیست خانه های خالی را تهیه و به سازمان امورمالیاتی معرفی کند. بر اساس آخرین رایزنی صورت گرفته تاکنون حدود یک میلیون ۴۰۰ هزار واحد مسکونی خالی با خود اظهاری مالکان شناسایی شده است.

وی در ادامه اظهار کرد: اما قطعا آمار خانه های خالی بیش از این رقم است که وزارت راه و شهرسازی به کمک سازمان بازرسی باید هرچه سریع تر نسبت به شناسایی این واحدها و معرفی آن به سازمان امور مالیاتی اقدام کند.همه بخش ها باید در اجرای این قانون همکاری لازم را داشته باشند.

نماینده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: باتوجه به اینکه عده ای از طریق ساخت و ساز واحدهای مسکونی آن را دارایی ثابت تلقی می کردند، افزایش قیمت نیز به نفع آنان بود. اجرای این قانون برای صاحبان خانه های خالی به صورت پلکانی مالیات وضع می کند و از ایجاد انحصار در این بازار جلوگیری خواهد کرد.

وی در ادامه تاکید کرد: خانه های خالی که شناسایی شده اند، یا باید خانه خود را اجاره بدهند یا به صورت پلکانی مالیات بالایی بپردازند. قطعا اجرای دقیق این قانون در ساماندهی بازار مسکن و کنترل رشد قیمت ها موثر است و باید با دقت اجرایی شود./ایسنا

اخبار مرتبط
عبدالله اسفندیاری رئیس اتحادیه خرازان تهران در حاشیه این مراسم با تاکید بر ضرورت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا اظهار کرد: بر اساس قانون باید تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا تا ۲۵ اردیبهشت ماه جاری صورت بگیرد.
شایان ذکر است که ارائه تصویر ثبت سفارش و اصل قبض انبار یا تاییدیه مرجع صدور قبض انبار جهت بررسی درخواست کلیه متقاضیان الزامی است.
ضمانت‌نامه‌های شرکت در مناقصه، پیش‌پرداخت و حُسن انجام کار را می‌توان مهم‌ترین ضمانت‌نامه‌های پیمانکاری دانست که در صندوق بدون دریافت ودیعه نقدی و با تخفیف حداکثر 50 درصدی در کارمزد، به درخواست واحدهای تولید کوچک و به نفع کارفرمایان صادر می‌شود.
سقف خرید روزانه از طریق درستگاه های کارتخوان با یک کارت ۵۰ میلیون تومان و با تمام کارت‌های هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز است. علاوه بر این، سقف انجام تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت غیر حضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. همچنین، سقف مبلغ انتقال ساتنا در شعب بانکی با ارائه مستندات، بدون محدودیت است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها