دوشنبه, 10 اردیبهشت 1403 2024,April

پاسخ وزارت رفاه به چند سوال پرتکرار درباره «یارانه‌ها»

24 خرداد 1401
پاسخ وزارت رفاه به چند سوال پرتکرار درباره «یارانه‌ها»

به گزارش بانک اول وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در صفحه ایسنتاگرامش به چند سوال درباره اصلاح نظام یارانه‌ها پاسخ داده که به این شرح است:

- چرا مبلغ واریزی یارانه با رقم اعلام شده از سوی رئیس جمهور متفاوت است؟

این مابه‌التفاوت ناشی از کسر مبلغ قسط وام یک میلیون تومانی کمک معیشتی کرونای اعطا شده در دولت قبل است که توسط بانک‌ها کسر شده است.

- آیا موجودی کل حساب پس از واریز کمک معیشتی مسدود شده است؟

چنین مطلبی صحت ندارد، ‌پس از واریز کمک معیشتی فقط رقم آن در حساب سرپرست خانوار مسدود است و بقیه موجودی حساب، به هیچ عنوان مسدود نیست.

-یارانه واریزی از چه زمانی قابل برداشت خواهد بود؟

به گفته رئیس سازمان برنامه و بودجه تا پایان اردیبهشت ماه در خصوص زمان برداشت مبالغ واریزی یارانه به حساب خانوار، تصمیم‌گیری و از طریق سخنگوی اقتصادی دولت، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

-یارانه جدید برای چه کسانی واریز شده است؟

دهک‌های یک تا سه: هر نفر ۴۰۰ هزار تومان (۳۰ درصد جمعیت)

دهک‌های چهار تا ۹: هر نفر  ۳۰۰ هزار تومان (۶۰ درصد جمعیت)

-آیا برای پیگیری واریز یارانه نیاز به مراجعه حضوری وجود دارد؟

به هیچ عنوان نیازی به مراجعه حضوری نبوده و تمامی مراحل ثبت اعتراض به دهک‌بندی از طریق سایت hemayat.mcls.gov.ir قابل پیگیری است.

ایسنا

اخبار مرتبط
طرح پرداخت یارانه معیشتی به مادران دارای فرزند شیرخوار (یسنا) که تاکنون فقط برای دهک اول درآمدی در ۸ استان اجرا می‌شد، از دیروز به‌صورت کشوری اجرا شده و حالا تمام مادران واجد شرایط این طرح در همه استان‌ها و در سه دهک کم‌درآمد، این اعتبار را دریافت می‌کنند.
تاکنون مبلغ یارانه مازاد برای این دسته از مادران معادل ۴۰۰ هزار تومان بود؛ اما اکنون طبق اظهارات صورت مرتضوی، اعتبار خرید بسته‌های غذایی و بهداشتی به میزان حدود ۶۰۰ هزار تومان برای مادران واجد شرایط در تمام استان‌های کشور تأمین شده است و افراد شامل این طرح می‌توانند اقدام به خرید کنند.
سخنگو سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها در این خصوص به مهر گفت: در خانوارهای دهک دهم افرادی هستند که به واسطه وجود یکی از فرزندان یا یکی از اعضای زیرمجموعه آنها باعث شده که آن خانواده جز دهک دهم باشند. به عنوان مثال فرزند بالای ۱۸ سال دارد که دارای درآمد بوده و حقوق بالاتر از سایر اعضای خانوار دارد و همین امر سبب می‌شود که خانوار در دهک دهم قرار گیرد.
حضور فرزندان خانوار بالای ۱۸ سال و شاغل در خانواده سطح درآمد پدر خانواده را به عنوان سرپرست خانوار افزایش می‌دهد. این امر خانوار را در دهک دهم قرار داده و یارانه نقدی ندارد. راه‌حل چیست؟

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها