چهارشنبه, 19 اردیبهشت 1403 2024,May

تکلیف افرادی که ماه‌ها است منتظرکارت سوخت هستند چه می‌شود؟

20 مهر 1401
تکلیف افرادی که ماه‌ها است منتظرکارت سوخت هستند چه می‌شود؟

به گزارش بانک اول محمد صادقی، مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران گفت: صدور و تحویل کارت هوشمند سوخت تا قبل از رخداد آبان ماه ۱۴۰۰ بدون وقفه و در بازه زمانی حدود ۴۰ روزه انجام می‏شد. لیکن پس از رخداد ذکر شده و به دلیل قطعی سرویس‏های سامانه هوشمند سوخت و عدم ارتباط سامانه سوخت با نهاد‌های برون‌سازمانی، کارت هوشمند سوخت خودرو‌های شخصی با تأخیر در حال صدور میباشند. در سال ۱۴۰۰ تعداد دو میلیون و نهصد هزار کارت تولید و در اختیار مردم قرار گرفت.

در سال ۱۴۰۱ بیش از یک میلیون و سیصد هزار کارت سوخت تولید و تحویل مالکین محترم خودور‌ها شده  که از این تعداد هشتصد هزار کارت مربوط به درخواست‌های المثنی سال گذشته بوده و بیش از پانصدهزار درخواست المثنی مربوط به سال جاری است.

 تاکنون تولید و توزیع کارت سوخت برای کلیه درخواست‌های کارت هوشمند سوخت المثنی که تا نیمه خرداد ماه سال جاری ثبت شده اند انجام پذیرفته است.

 اقدامات و عقد قرارداد جهت تامین کارت خام انجام پذیرفته است و پس از تحویل صدرو کارت‌های باقیمانده به سرعت انجام می‌پذیرد.

 تولید کارت سوخت خودرو‌های عمومی (تاکسی و وانت)، خودرو‌های مربوط به استان سیستان و بلوچستان، خودرو‌های نفتگازسوز و همچنین کارت‌های مجاری عرضه بدون وقفه درکمترین زمان ممکن همانند گذشته انجام میپذیرد.

 سهمیه سوخت خودرو‌های شخصی به میزان ۹ ماه معادل ۵۴۰ لیتر بر روی کارت‌های سوخت قابل ذخیره سازی است؛ لذا سهمیه سوخت مزبور پس از صدور کارت سوخت جدید به‌صورت یکجا به کارت سوخت واریز می‏شود.

 درخصوص عدم تخصیص سهمیه سوخت مربوط به برخی از دوره‏ها، امکان ترمیم سهمیه وجود دارد که پس از اخذ مجوز‌های لازم از متولیان ذیربط و بازآوری کامل سرویس‏های سامانه هوشمند سوخت، دستورالعمل مربوطه به عموم مردم به نحو مقتضی اطلاع‏رسانی خواهد شد.

کارشناسان مرکز پاسخگویی شرکت ملی پخش فرآورده‏های نفتی ایران (شماره تماس:۰۹۶۲۷) پاسخگوی هرگونه سؤال یا ابهام در خصوص کارت هوشمند سوخت هستند./باشگاه خبرنگاران

اخبار مرتبط
برای خرید اموال متروکه از اموال تملیکی باید براساس شیوه‌نامه‌ای که در سال ۱۳۹۸ منتشر شده است اقدام شود.
موحدی بک نظر با بیان اینکه دلالان، سفته‌بازان و سودجویان بازارهایی مثل ملک، خودرو، رمزارز و ارز و سکه، باید از مالیات بر عایدی سرمایه بترسند، حتما هم باید بترسند گفت: مردم عادی نباید از این قانون بترسند، چون در طرح مالیات بر عایدی سرمایه، چهار قلم دارایی یعنی املاک با انواع کاربری و سرقفلی، خودرو، سکه و طلا و جواهرات و همچنین رمزارزها در نظر گرفته شده‌اند.
نکته مهمی درباره روش کاکه ایبو وجود دارد: این روش پس‌انداز برای قطع‌کردن شادی و نشاطتان از خرید نیست؛ برای نمونه، اگر حالتان خوش نیست و با دسته‌گلی زیبا می‌توانید احساس بهتری پیدا کنید، کاکه ایبو جلویتان را نمی‌گیرد. هدف این روش ترک عادت‌های بد در خرید و خرج‌کردن است. خریدکردن برای حال خوب خیلی هم خوب است؛ اما روش کاکه ایبو به ما یاد می‌دهد گاهی خرید‌کردن برای تغییر روحیه اثرات مثبت کوتاه‌مدت دارد و بعدتر پشیمانی هم به بار می‌آورد.
برای ایجاد هر نوع مغازه‌ای به دریافت جواز کسب نیاز داریم. طبق قانون هر شخصی (اعم از حقیقی یا حقوقی) که بدون دریافت جواز کسب شروع به فعالیت کند مرتکب تخلف شده است. قانون برای این دسته از افراد مجازات درنظر گرفته است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز: