یکشنبه, 9 اردیبهشت 1403 2024,April

پیشگیری از فیشینگ با ۱۰ روش ساده

10 اسفند 1402
پیشگیری از فیشینگ با ۱۰ روش ساده

حملات فیشینگ یکی از رایج‌ترین روش‌های کلاهبرداری آنلاین هستند که در آن، هکرها با جعل هویت افراد یا سازمان‌های معتبر، سعی در فریب کاربران و سرقت اطلاعات شخصی و مالی آنها دارند.

به گزارش بانک اول در این حملات، هکرها با ارسال ایمیل، پیامک، یا لینک‌های جعلی، کاربران را به صفحات وب تقلبی هدایت می‌کنند که شبیه به صفحات وب واقعی هستند. هنگامی که کاربران اطلاعات خود را در این صفحات وارد می‌کنند، هکرها به این اطلاعات دسترسی پیدا می‌کنند و می‌توانند از آنها برای سوء استفاده‌های مختلف استفاده کنند.

راه‌های پیشگیری از فیشینگ

۱. آموزش: اولین و مهم‌ترین قدم در پیشگیری از فیشینگ، آموزش است. کاربران باید با انواع حملات فیشینگ و روش‌های پیشگیری از آنها آشنا باشند.

۲. دقت: به آدرس فرستنده ایمیل یا پیامک دقت کنید. اگر آدرس فرستنده مشکوک بود، به هیچ عنوان بر روی لینک کلیک نکنید و پیوست را باز نکنید. این مورد در پیشگیری از فیشینگ بسیار موثر است.

۳. عدم کلیک بر روی لینک‌های جعلی: به هیچ عنوان بر روی لینک‌هایی که در ایمیل، پیامک، یا شبکه‌های اجتماعی دریافت می‌کنید، کلیک نکنید. اگر می‌خواهید به یک وب سایت خاص مراجعه کنید، آدرس آن وب سایت را به طور مستقیم در مرورگر خود تایپ کنید.

۴. عدم ورود اطلاعات شخصی و مالی در صفحات وب جعلی: به هیچ عنوان اطلاعات شخصی و مالی خود را در صفحات وب که به آنها اعتماد ندارید، وارد نکنید.

۵. استفاده از آنتی ویروس: از یک آنتی ویروس قوی و به روز استفاده کنید تا از رایانه شما در برابر بدافزارهای فیشینگ محافظت کند

۶. به روز نگه داشتن نرم‌افزارها: سیستم عامل و نرم‌افزارهای خود را به روز نگه دارید تا از آسیب‌پذیری‌های امنیتی که می‌توانند توسط هکرها مورد سوء استفاده قرار گیرند، محافظت کنید.

۷. احتیاط در شبکه‌های اجتماعی: در شبکه‌های اجتماعی مراقب باشید و اطلاعات شخصی خود را به طور عمومی به اشتراک نگذارید.

۸. استفاده از رمز عبور قوی: برای حساب‌های کاربری خود از رمز عبور قوی و منحصر به فرد استفاده کنید.

۹ .فعال کردن احراز هویت دو مرحله‌ای: احراز هویت دو مرحله‌ای را برای حساب‌های کاربری خود فعال کنید تا از دسترسی غیرمجاز به آنها جلوگیری کنید.

۱۰. گزارش فعالیت‌های مشکوک: در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک، بلافاصله آن را به مقامات مربوطه گزارش دهید.

نکات مهم برای پیشگیری از فیشینگ

  • هیچگاه اطلاعات شخصی و مالی خود را از طریق ایمیل، پیامک، یا تلفن به اشتراک نگذارید.
  • به هیچ عنوان بر روی لینک‌هایی که در ایمیل، پیامک، یا شبکه‌های اجتماعی دریافت می‌کنید، کلیک نکنید.
  • قبل از کلیک کردن بر روی هر لینک، ابتدا موس خود را بر روی آن نگه دارید تا آدرس واقعی آن لینک نمایش داده شود.
اخبار مرتبط
مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز گفت: هر نوع قرارداد رهن و اجاره ساختمان اعم از مسکونی، تجاری و صنعتی توسط افراد و مشاوران املاک با اتباع خارجی غیر مجاز ممنوع است.
گفتنی است صاحبان مشاغلی که از تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌ها استفاده می‌کنند، از مزایای عدم مراجعه به ادارات و قرار گرفتن در فرایند طولانی تشخیص و رسیدگی،عدم نیاز به نگهداری اسناد و مدارک و دفاتر، امکان تقسیط مالیات در بازه‌های زمانی بیشتر و عدم نیاز به تکمیل جداول درآمد و هزینه (اظهارنامه) برخوردار می‌شوند.
این شرکت همچنین بار دیگر تاکید کرده که تمام شهروندان باید در هنگام سوخت‌گیری به مسائل ایمنی توجه کنند، کارت‌های هوشمند سوخت موجود در جایگاه‌های عرضه سوخت صرفاً برای سوخت‌گیری موارد اضطراری در نظر گرفته شده است و بهتر است شهروندان با رعایت دقت و نکات ایمنی، از کارت سوخت شخصی خود استفاده و از در اختیار گذاشتن کارت سوخت شخصی خود به دیگران جدا خودداری کنند.
به کمک این طرح دیگر نیازی به حمل کارت‌های فیزیکی و نگرانی گم شدن یا فراموش کردن آنها نیستید. نسخه ‌های الکترونیکی کارت ‌ها از امنیت به مراتب بالاتری نسبت به کارت‌ های فیزیکی برخوردارند. ضمنا این طرح برای مردم هزینه‌ای ندارد و حتی با حذف کارت‌های فیزیکی، هزینه‌های دریافت و تعویض کارت‌های جدید را نیز کاهش می‌دهد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها