شنبه, 8 اردیبهشت 1403 2024,April

10 تا از قدرتمندترین گوشی های اندرویدی در فوریه ۲۰۲۴ مشخص شد+ اسامی

14 اسفند 1402
10 تا از قدرتمندترین گوشی های اندرویدی در فوریه ۲۰۲۴ مشخص شد+ اسامی

بنچمارک انتوتو لیست قدرتمندترین گوشی های اندرویدی پرچمدار و میانرده فوریه ۲۰۲۴ را اعلام کرد. سری پرچمدار شیائومی ۱۴ و وان پلاس ۱۲ مهم‌ترین غایبان این لیست هستند.

به گزارش بانک اول نبرد بین پرچمداران اندرویدی مجهز به تراشه‌های مدیاتک و کوالکام هرگز به اندازه امروز جذاب نبوده است! در سال‌های گذشته عموما تراشه‌های اسنپدراگون موفق شده بودند چه در بنچمارک‌ها و چه عملکرد واقعی پیروز نبرد باشند.

با این وجود چیپست‌های قدرتمند مدیاتک نیز اخیرا توانسته‌اند با عملکرد بسیار خوب خود اختلاف با رقیب آمریکایی خود را به حداقل برسانند. نبرد نزدیک این دو تراشه در لیست قدرتمندترین گوشی های اندرویدی فوریه 2024 که به‌تازگی توسط AnTuTu اعلام شده کاملا مشهود است.

انتوتو معمولا هر ماه لیستی ده‌تایی از بهترین گوشی‌های میانرده و پرچمدار بازار که بالاترین امتیاز عملکردی را به دست آورده‌اند منتشر می‌کند. ماه گذشته، در لیست قدرتمندترین گوشی های اندرویدی ژانویه ۲۰۲۴ شاهد درخشش محصولات مختلف مجهز به تراشه دایمنسیتی، چه در بخش پرچمداران و چه محصولات میانرده، بودیم. این روند در این ماه نیز ادامه یافته و گوشی های مجهز به چیپست مدیاتک توانسته‌اند در بخش‌های مختلف درخشان ظاهر شوند. در عین حال، نکته عجیب در خصوص لیست این ماه عدم حضور هیچ محصولی از شیائومی در میان پرچمداران است که عجیب و تا حدی بی‌سابقه به نظر می‌رسد. این کمپانی البته در بخش میانرده‌ها توانسته صدرنشین لیست باشد؛ اما با توجه به فروش فوق‌العاده سری شیائومی ۱۴، عدم حضور آن‌ها در میان ده پرچمدار برتر ماه فوریه اندکی عجیب به نظر می‌رسد.

قدرتمندترین گوشی اندرویدی فوریه 2024

مطابق ماه گذشته، اوپو فایند ایکس ۷ برترین گوشی ماه فوریه از دید AnTuTu است.‌ این گوشی که به تراشه دایمنسیتی 9300 مجهز شده، امتیاز متوسط 2195036 را به دست آورده و تمامی رقبای پرادعا را کنار زده است. در رده دوم لیست بهترین گوشی های پرچمدار بازار هم ایسوس راگ ۸ پرو جای گرفته که به چیپست اسنپدراگون 8 نسل 3 مجهز است. بد نیست بدانید که جایگاه دوم در ماه گذشته در اختیار گوشی iQOO 12 بود که اکنون به رتبه سوم سقوط کرده است. امتیازات دو گوشی Asus ROG 8 Pro و iQOO 12 در ماه فوریه به ترتیب برابر با 2157660 و 2120878 بوده که پیشرفتی بزرگ در مقایسه با ماه گذشته به شمار می‌رود.

در عین حال همان‌طور که اشاره شد، نکته جالب در خصوص لیست قدرتمندترین گوشی های ماه فوریه ۲۰۲۴ عدم حضور هیچ محصولی از شیائومی است که اندکی عجیب به نظر می‌رسد. البته شیائومی تنها برند سرشناس غایب در این لیست نیست و وان پلاس ۱۲، پرچمدار به‌شدت محبوب و موفق OnePlus نیز دیگر محصولی است که در این لیست حضور ندارد. عدم حضور این دو گوشی در لیست این ماه البته به معنای عملکرد ضعیف‌ترشان نیست؛ بلکه نبود هزار تست بنچمارک مختلف برای این دو گوشی دلیل عدم راهیابی آن‌ها به لیست نهایی اعلام شده است.

قدرتمندترین میانرده‌های فوریه ۲۰۲۴

صدرنشین لیست برترین میانرده‌های ماه فوریه ۲۰۲۴ هم همانند ماه ژانویه، گوشی ردمی K70E است. در ماه فوریه این گوشی موفق به کسب امتیاز متوسط 1405360 شد. Redmi K70E به تراشه دایمنسیتی 8300 اولترا مجهز بوده و مدیاتک را بار دیگر در لیست میانرده‌ها نیز به‌عنوان صدرنشینی می‌رساند.

بعلاوه، در رده دوم لیست بهترین گوشی های میان رده دومین ماه از سال ۲۰۲۴ هم Realme GT Neo5 SE جای گرفته است. این گوشی ماه گذشته هم در جایگاه مشابهی قرار گرفته بود؛ اما در این ماه امتیاز ۱۱۵۵۲۳۰ را به دست آورده و جای خود را در رده دوم مستحکم‌تر کرده است. از سوی دیگر، ردمی نوت ۱۲ توربو هم سومین میانرده قدرتمند فوریه 2024 است که همانند ماه گذشته به این عنوان دست پیدا می‌کند. این گوشی در ماه جاری امتیاز 1138654 را به دست آورده است. جزئیات بیشتر لیست قدرتمندترین میانرده‌های AnTuTu در ماه فوریه 2024 در جدول زیر قابل مشاهده است.

آیا امتیاز بنچمارک انتوتو تنها ملاک خرید یک گوشی است؟

همان‌طور که اشاره شد، صرف امتیاز بالاتر در AnTuTu یا سایر بنچمارک‌های گوشی‌های موبایل نمی‌تواند به معنای ارزشمندتر بودن یک گوشی باشد؛ چراکه این بنچمارک‌ها در بهترین حالت صرفا عملکرد فنی دستگاه اعم از توان پردازشی و گرافیکی آن را سنجیده و قادر به مقایسه سایر جنبه‌های عملکرد گوشی نیستند.

برخی از دیگر مشخصات فنی که می‌توانند در انتخاب یک گوشی موبایل مناسب تاثیرگذار باشند به‌صورت زیر هستند:

کیفیت دوربین و شارژدهی باتری

در بخش دوربین نباید دید خود را تنها به مگاپیکسل دوربین‌های یک گوشی محدود کنید؛ بلکه در انتخاب خود باید فاکتورهای دیگری مثل اندازه سنسور، دیافراگم و کیفیت لنز را نیز مورد بررسی قرار دهید. همچنین نیاز شما از یک دوربین مثل تصویربرداری در نور کم، قابلیت‌های بزرگنمایی و موارد دیگر هم می‌توانند در انتخاب دوربین تاثیرگذار باشند. همچنین شارژدهی مناسب باتری هم دیگر فاکتوری است که باید حتما در انتخاب گوشی بعدی خود مد نظر قرار دهید. هیچ یک از این دو ویژگی توسط بنچمارک AnTuTu قابل سنجش نیستند!

صفحه نمایش، کیفیت ساخت و توان نرم افزاری

کیفیت، اندازه و میزان روشنایی صفحه نمایش هم پارامترهای دیگری به شمار می‌روند که بنچمارک‌هایی نظیر انتوتو قادر به سنجش آن‌ها نیستند.‌ در این بخش نیز باید توجه خود را به مواردی مثل کیفیت پانل، رزولوشن، نرخ نوسازی یا پاسخ لمسی معطوف کنید. علاوه بر این، کیفیت ساخت گوشی نیز پارامتر دیگری است که باید در حین خرید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشید.

در پایان همچنین توجه به نسخه اندروید، رابط کاربری و قابلیت‌های ویژه‌ای که هر گوشی‌ساز در محصولاتش تعبیه می‌کند نیز موردی ضروری در انتخاب دستگاه بعدی‌تان است که نباید فراموشش کنید. علاوه بر این، پشتیبانی نرم افزاری گوشی‌ساز و دریافت نسخه‌های بعدی اندروید نیز می‌تواند تاثیر عمده‌ای در خرید یک گوشی مناسب داشته باشد.

اخبار مرتبط
اسفند سال گذشته بود که هیات وزیران به پیشنهاد معاونت حقوقی رئیس جمهور و به استناد اصل 138 قانون اساسی تصویب کرد که بند (6) ماده (1) دستورالعمل اجرایی بند (ط) تبصره (7) ماده واحده قانون بودجه سال 1402 کل کشور موضوع تصویب نامه بهمن ‌ماه 1402، اصلاح شود.
بازار موبایل در کمال و تعجب و شگفتی سفره خودش را از بازار ارز جدا کرده و با نزدیک شدن به شب عید شاهد ارزان شدن مدل‌های نوبرانه هستیم.
کارشناسان حوزه سخت‌افزار اعتقاد دارند خرید کالای دیجیتال دست‌دوم به خصوص لپ‌تاپ اشکالی ندارد، به شرطی که این دستگاه بی‌عیب و نقص باشد، چون عده‌ای از افراد که قدرت خرید بالایی دارند و می‌توانند کالاهای دیجیتال نو بخرند، معمولاً کالاهای دیجیتال خود را که مدتی با آن کار کرده‌اند، می‌فروشند، این کالاها، چون قابلیت استفاده دارند، از این رو خریدشان توصیه می‌شود، چون قیمت پایین‌تری- ۳۰ تا ۷۰ درصد قیمت کالای نو- دارند.
عیدی کارگری ۱۴۰۲ در کمترین حالت حدود ۱۰ میلیون تومان تعیین شده و بسته به توافق بین کارگر و کارفرما می‌تواند تا مرز ۱۶ میلیون تومان افزایش پیدا کند. در همین بازه قیمت دست کم ۴۰ مدل جورواجور در فروشگاه‌های اینترنتی و بازار موبایل وجود دارد که هفت‌تا از آن‌ها در هفته‌های اخیر با استقبال بیشتری از سمت خریداران روبرو بودند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها