دوشنبه, 10 اردیبهشت 1403 2024,April

آربیتراژ ارز چیست؟

24 خرداد 1401
آربیتراژ ارز چیست؟

به گزارش بانک اول، آربیتراژ ارز شامل قراردادهای همزمان در دو یا بیش از دو بازار خارجی است که برای خریدار و فروشنده پول بدون اینکه ریسکی متحمل شوند سود بدست می‌آورد.

آربیتراژ ارز ممکن است به صورت دو جانبه (ساده) و سه جانبه (مثلثی) یا بین دو مقطع زمانی باشد و عموماً به وسیله بانک‌های تجاری بزرگ انجام می‌شوند که می‌توانند مقادیر بزرگی از ارز را با تفاوت‌های نرخ کمی برای سوددهی بکار گیرند.

 آربیتراژ بین زمانی، آربیتراژ ساده و آربیتراژ سه جانبه (INTERTEMPORAL ARBITRAGE, SIMPLE ARBITRAGE, TRIANGULAR ARBITRAGE)   از جمله آربیتاژها است.

 در علم اقتصاد، آربیتراژ به معنای کسب سود از اختلاف به‌وجود آمده در دو و یا حتی چند بازار مختلف است.

اخبار مرتبط
طی جلسه معاملاتی امروز یک شنبه 9 اردیبهشت ماه 1403و در دو حراج عمده و خرد، مجموعا 250 قطعه شمش طلای استاندارد از سوی صادرکنندگان عرضه شد. میانگین قیمت شمش های طلای معامله شده در این روز، 4 میلیارد و 388 میلیون تومان به ثبت رسید.
طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 930 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 97 میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و 27 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.
زمان جلسه حراج از ساعت 12 تا 16 است و وجه‌الضمان مبلغ 3 میلیارد و 500 میلیون ریال (3،500،000،000 ریال) به‌ازای هر قطعه شمش طلای استاندارد است. متقاضی خرید می‌تواند تا ساعت 24 روز دوشنبه دهم اردیبهشت سال 1403 مبلغ وجه‌الضمان را پرداخت کند.
رصد بازار سکه و طلا طبق آخرین معاملات انجام شده تا لحظه انتشار این گزارش نشان می‌دهد که بازار همچنان در مسیر کاهش قرار دارد. ضمن اینکه بازار جهانی نیز امروز (یکشنبه) تعطیل بوده و تاثیر چندانی بر روند بازار داخل نداشته است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها