شنبه, 8 اردیبهشت 1403 2024,April

خوراکی‌هایی که اعصاب و روانتان را بهم می‌ریزد

24 خرداد 1401
خوراکی‌هایی که اعصاب و روانتان را بهم می‌ریزد

 

به گزارش بانک اول، در روز‌هایی که همه مردم با بیماری کرونا دست و پنجه نرم می‌کنند و در تلاش هستند تا این ویروس منحوس را شکست دهند و دوباره به زندگی بدون ماسک و مواد ضدعفونی کننده بازگردند، استرس و فشار روانی بیشتر شده‌ است، فشار‌های روانی که دلیلش ترس از ابتلای عزیزان به بیماری کروناست.

هرکسی این استرس و اضطراب خود را به گونه‌ای مشخص و خاص بروز می‌دهد و گاهی باعث می‌شود فرد تعادل خود را از دست بدهد و اختلال در زندگی عادی‌ او به وجود بیاید و دست به کار‌های غیرعادی بزند. در این دوران که فشار عصبی و عوامل استرس‌زا زیاد شده است، مصرف برخی خوراکی ها موجب افزایش استرس و اضطراب می شود که باید از مصرف آنها خودداری کرد.

افرادی که به طور ثابت یا به صورت الگوی تکرارشونده با اختلالاتی مانند خشکی و زبری پوست، شکنندگی ناخن، بی‌خوابی یا بدخوابی، اسپاسم عضلانی کتف و ساق، بواسیر، شقاق مقعد و خشکی مخاط رو به رو می شوند، باید در مصرف برخی مواد خوراکی احتیاط کنند.

 سرکه، آبغوره، ترشی‌های خانگی و بازاری، پنیرشور، خیارشور، آجیل شور، مصرف زیاد نمک، مصرف بی‌رویه زنجبیل، خردل، فلفل سیاه، سیر، پیازتند، فلفل قرمز، شاهی، تره، پیازچه، سس‌های تند، خرمای خشک، عسل کهنه، چای پررنگ، مصرف زیاد کاکائو، شکلات تلخ، قهوه، ذرت بو داده، گوشت‌های صنعتی مانند کالباس و سوسیس، فلافل، غذا‌های سرخ‌کرده، چیپس و پفک خوراکی ها و نوشیدنی‌هایی هستند که باعث افزایش استرس و اضطراب می‌شوند.

بهتر است در این شرایط کرونایی که فشار روانی و عصبی زندگیمان را تحت تاثیر قرار داده است، علاوه بر رعایت بهداشت دست و استفاده از ماسک به رژیم غذایی مصرفی خودمان هم توجه کنیم.

 

اخبار مرتبط
در این مطلب با تکیه بر تحقیقات معتبر، به سه اقدام ساده برای افزایش طول عمر مفید اشاره می‌شود.
ویتامین D به بدن شما کمک می‌کند تا کلسیم غذای مصرفی را جذب کند. در واقع این یکی از مهمترین نقش‌های آن است. با این حال، اگر مصرف ویتامین D شما بیش از حد باشد، می‌تواند موجب بروز مشکلاتی در سلامت شما شود
همه می‌دانیم که شکر چقدر برای ما ضرر دارد. اما اعتیاد به آن طوری است که به سختی می‌توانیم ترکش کنیم. به‌نظر می‌رسد به‌جای ترک شکر، باید جایگزین‌هایی برای آن پیدا کنیم. اما چه جایگزین‌هایی؟
بر اساس این گزارش که در مجله Journal of Neuroscience منتشر و رسانه‌های عربی هم آن را بازنشر داده‌اند: محققان بعد از بررسی و تحلیل توانمندی‌های فکر ۷۵۱ شهروند سوئیسی که سن آنها بین ۵۰ تا ۹۱ سال بود و با در نظر گرفتن سطح علمی آنها و اینکه آیا در طول زندگی به بیماری‌های قلبی و عروقی، افسردی، نگرانی مبتلا بوده یا مواد مخدر مصرف کرده‌اند آن را با نتایج سیتی‌اسکن‌های آنها مطابقت دادند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها