پنجشنبه, 20 اردیبهشت 1403 2024,May

خبر ناراحت کننده از حذف یارانه

24 خرداد 1401
خبر ناراحت کننده از حذف یارانه

به گزارش بانک اول طبق تبصره 14 قانون بودجه دولت موظف است با استفاده از کلیه بانکهای اطلاعاتی در اختیار نسبت به شناسایی و حذف سه دهک بالای درآمدی از فهرست یارانه بگیران اقدام کند.

برهمین اساس نیز وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اجرای ماده 6 آیین نامه اجرایی این بند،‌به منظور تدوین دستوالعمل اجرایی مربوط، نسبت به برگزاری جلسات با وزارت‌خانه‌های کشور و ارتباطات و فناوری اطلاعات،‌سازمان برنامه بودجه کشور و هدفمندی یارانه‌ها اقدام و پیش نویس دستور العمل مربوط را در تاریخ 30 مرداد 98 به دستگاه های اجرایی فوق الذکر ارسال نموده لیکن دستگاه های مذکور پاسخی ارائه ننموده اند و دستورالعمل مربوط به تصویب نرسیده که مبین عدم رعایت مفاد حکم مربوط است.

در سال 98 تعداد یارانه بگیران حدود هفتاد و هفت میلیون و پانصد هزار بوده که حدود 23 میلیون و 250 هزار نفر آنها جزء سه دهک بالای درآمدی بوده اند. در سال مورد گزارش، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با استفاده از کلیه بانک های اطلاعاتی در اختیار، طی و مرحله در ماه های شهریور و مهر، نسبت به ارسال مشخصات تعداد 262 هزار و 979 خانوار شامل تعداد یک میلیون و پنج هزار و یکصد و بیست و چهار نفر به سازمان هدفمندسازی یارانه ها جهت حذف یارانه ایشان اقدام کرده است.

با این حال اما طبق گزارش تفریغ بودجه 98، دولت همچنان موفق به حذف 3 دهک بالای درآمدی از فهرست یارانه بگیران نشده است.

همزمان با حذف یارانه برخی از دهک‌های بالای درآمدی، البته وزارت تعاون در اجرای آیین نامه اجرایی این بند جهت ثبت اعتراض افراد حذف شده و همچنین اعلام نتایج بررسی ها به کلیه معترضین، سامانه www.yaraneh10.mcls.gov.ir   را معرفی کرده که در سال 98 بعد از بررسی مستندات مربوط به معترضین ثبت نام کننده در سامانه ذکر شده، در مجموع تعداد 34 هزار و 870 نفر جهت دریافت یارانه،‌ مجدداً به سازمان هدفمندی یارانه ها معرفی شده اند.

گفتنی است،‌وزارت تعاون در اجرای ماده 7 آیین نامه اجرایی طی سال گذشته اطلاعات یک میلیون و دویست و یک هزار و نهصد و سی و دو نفر از موالید جدید را جهت برقراری یارانه ایشان به صورت ماهانه به سازمان هدفمندسازی یارانه ها ارسال کرده است./ تسنیم

اخبار مرتبط
دولت از ۱۷ بهمن‌ماه ۱۴۰۲ به مدت سه ماه (تا ۱۸ اردیبهشت) مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک را تحت عنوان «طرح فجرانه» اجرا کرد. در این فاز، «شرط ۲۰۰ هزار تومان خرید از یارانه» حذف شد، اما اعتبار تشویقی آن از ۱۲۰ هزار تومان (اعتبار تشویقی کالابرگی) به ۲۲۰ هزار تومان افزایش یافت. روز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه، آخرین روز اعتبار طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک است، اما دولت هنوز در خصوص ادامه روند این سازوکار پرطرفدار، خبر جدیدی اعلام نکرده است.
مشاور امور رفاهی خاطرنشان کرد،‌ دولت تا کنون در قالب اجرای سه ماه طرح فجرانه کالابرک الکترونیک ۲۸ هزار میلیارد تومان پرداخت کرده و آورده خود مردم نیز ۸۴ هزار میلیارد تومان بوده است و در این زمینه تا کنون ۱۴۲ میلیون بسته غذایی بر سر سفره مردم قرار گرفته و شرایط ایجاد امنیت غذایی در ۷ دهک پائین درآمدی جامعه را فراهم کرده است.
هنوز خبری از ادامه طرح کالا برگ در ادریبهشت ماه نیست. سیدرضا یحیوی در این باره گفته است: برای نحوه اجرای طرح کالابرگ الکترونیک در مرحله جدید تصمیم‌گیری در سطح دولت صورت خواهد گرفت. در این راستا وزارت رفاه مدل‌هایی طراحی و پیشنهاد می‌دهد که تا هفته آینده در خصوص نحوه اجرای مرحله جدید اطلاع‌رسانی خواهد شد.
با افزایش حجم سرمایه در نوبت‌های ارزیابی سطح درآمدی خانوارها برخی از فهرست دریافت یارانه حذف می‌شوند. بخشی از گردش مالی بعضی افراد مربوط به تنخواه شرکت‌های آنها بوده که عموماً ماهانه مبلغی برای هزینه کرد ماهانه از سوی مدیریت به حساب شخصی این افراد واریز می‌شود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دیدگاه کاربران
گیتا طاها
ارسال شده در : چهارشنبه 25 خرداد 1401

بنده سرپرست خانواده هستم و حقوق بازنشستگی بنده دو میلیون و دویست هزار تومنه لطفا از آقایون سوال بفرمایین با این مبلغ میشه زندگی کرد؟شغل دوم بنده نماینده فروش بیمه است که وزارت محترم ورود و خروج پولهای مردم به حساب من رو جزو درآمد حساب کرده و یارانه رو قطع کرده یعنی متاسفم برای جامعه ای که حتی بررسی نکرده کلیه برداشتها به شرکت بیمه رفته اونم با همون مبلغ واریز

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها