شنبه, 15 اردیبهشت 1403 2024,May

ریزش بیت کوین ادامه یافت

24 خرداد 1401
ریزش بیت کوین ادامه یافت

به گزارش بانک اول به نقل از سی ان بی سی، ناکامی بیتکوین در فتح کانال ۴۰ هزار دلاری کماکان ادامه دارد و برای دومین روز متوالی بازدهی این ارز منفی باقی ماند.

برخی از معامله گران و کارشناسان معتقدند صعود ارزهای دیجیتالی بیش از حد بوده و هر لحظه امکان ترکیدن حباب قیمتی آن ها وجود دارد. به عقیده این دسته از معامله گران، ارزهای دیجیتالی هنوز وابستگی بسیار زیادی به بیتکوین دارند و اگر این ارز به هر دلیل دچار ریزش سنگین شود، سرنوشت مشابهی برای سایر ارزها رقم خواهد خورد. در حال حاضر ۶۹ درصد کل بازار ارزهای دیجیتالی در اختیار بیتکوین و ۱۳ درصد در اختیار اتریوم است. بیت کوین ۱۲ سال پیش توسط گروه گمنامی از معامله گران بر بستر بلاک چین ایجاد شد و از سال ۲۰۰۹ معاملات اولیه آن شکل گرفت.

به گفته بانک جی پی مورگان جریان سرمایه ورودی به بازار ارزهای دیجیتالی در ماه های پایانی سال قبل افزایش کاملا محسوسی داشته است و این مساله بدان معنا خواهد بود که پتانسیل رشد زیادی برای ارزهای دیجیتالی در سال ۲۰۲۱ متصور خواهد بود. بزرگ ترین بانک آمریکایی از احتمال رسیدن ارزش بیتکوین به ۱۴۶ هزار دلار در بلندمدت خبر داده است. در حال حاضر ‌ارزش بازار بیتکوین ۷۱۹ میلیارد دلار برآورد می شود که در صورت تحقق قله پیش بینی شده چی پی مورگان، این میزان با رشد ۴.۶ برابری به ۲.۷ تریلیون دلار خواهد رسید.

سرگی نظروف- بنیان گذار موسسه چین لینک- گفت: هر چه بیشتر می گذرد اطمینان مردم و معامله گران نسبت به ارزهای دیجیتالی بیشتر می شود و فناوری بلاک چین بیشتر و بیشتر وارد زندگی روزمره می شود. شاید به نظر برخی ها بازار ارزهای دیجیتالی یک تریلیون دلار ارزش نداشته باشد اما واقعیت این است که این بازار پتانسیل رسیدن به ارقام بسیار بالاتری را دارد.

برخی از مقامات مشهور جهان نسبت به رشد بیش از حد بازار این ارزها ابراز نگرانی کرده اند و این احتمال وجود دارد که نظارت ها روی معاملات این چنینی بیشتر شود. کریستین لاگارد- رئیس فعلی بانک مرکزی اروپا و رئیس سابق صندوق بین المللی پول- در یکی از تندترین اظهار نظرات در مورد ارزهای دیجیتالی گفته است که بیتکوین به یک ابزار برای فعالیت های مجرمانه مثل پولشویی تبدیل شده است و باید حفره های موجود در فعالیت ارزهای دیجیتالی بسته شود. لاگارد بدون اشاره به جزئیات بیشتر گفت که نمی توان وجود ارتباط بین ارزهای دیجیتالی و فعالیت های مجرمانه را کتمان کرد.

در سال های اخیر تمایل شهروندان عادی برای ورود به بازار ارزهای دیجیتالی بیشتر شده و فراگیر شدن استفاده از آن ها ضرورت قانون گذاری در این حوزه را بیشتر کرده است.

بروزرسانی قیمت ارزهای دیجیتالی (تا ۱۳ ظهر به وقت شرقی)

 

۱- بیتکوین

قیمت: ۳۶ هزار و ۱۱.۲۳ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۴.۲۶ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۹.۶۲ درصد کاهش

 

۲- اتریوم

قیمت: ۱۲۳۴.۵۵ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۳.۰ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۵.۲۹ درصد کاهش

 

۳- لایت کوین

قیمت: ۱۴۳.۳۳ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۴.۶۱ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۸.۱۹ درصد کاهش

 

۴- بیتکوین کش

قیمت: ۴۷۹.۴۲ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۵.۵۳ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۸.۵۹ درصد کاهش

 

۵- مونرو

قیمت: ۱۵۵.۰۱ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۸۴ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۵.۸۸ درصد کاهش

 

۶- میکر

قیمت: ۱۴۷۱.۹۶ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۷.۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۴.۳۳ درصد کاهش

 

۷- دش

قیمت: ۱۲۴.۳۲ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۳.۷۱ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۸.۲۸ درصد کاهش

 

۸- زد کش

قیمت: ۱۰۰.۷۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۴.۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۴.۰۷ درصد افزایش/ایسنا

اخبار مرتبط
این دارایی‌های دیجیتال بامزه، توجه بسیاری از سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان را به خود جلب کرده‌اند؛ بااین‌حال نوسانات قیمت آن‌ها در کنار ماهیتی میم‌محور همچنان موردبحث و مناقشه میان این افراد است. با همه این تفاسیر، جهش‌های قیمت این میم کوین‌ های انفجاری و جوامع پرجنب‌و‌جوش و دوآتیشه آن‌ها چیزی نیست که بتوان نادیده گرفت.
جبی مشهدی با توصیه به علاقه‌مندان این کسب‌وکار برای دریافت مجوزهای لازم ادامه داد: دارندگان دستگاه‌های مجاز می‌توانند از ساعت ۱۲ شب تا ۷ صبح بدون محدودیت به استخراج اقدام کنند.
گزارش فوربس این ارزها را با اصطلاح بلاک‌چین‌های زامبی توصیف می‌کند که شبیه به مردگان متحرک، صرفا وجود دارند و نشانه‌ای از حیات واقعی از نظر کاربرد یا پایگاه کاربری قابل توجه ندارند. برای مثال، ریپل که در ابتدا رقیبی جدی برای شبکه بانکی سوئیفت (SWIFT) تصور می‌شد، همچنان به عنوان یکی از ارزشمندترین ارزهای دیجیتال شناخته می‌شود.
با همه این‌ها لازم است که بدانیم بهترین صرافی ارز دیجیتال چه ویژگی‌هایی دارد تا بتوانیم به عنوان یک کاربر با دیدگاه باز انتخاب داشته باشیم. لذا ما در ادامه این مطلب شما را با معیارهای انتخاب بهترین صرافی ارز دیجیتال آشنا می‌کنیم.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها