شنبه, 29 اردیبهشت 1403 2024,May

معرفی شاخص صکوک فرابورس ایران

24 خرداد 1401
معرفی شاخص صکوک فرابورس ایران

به گزارش بانک اول امیر هامونی در جریان آیین رونمایی از بازار تامین مالی جمعی و شاخص صکوک فرابورس ایران(Sindex) که بعد از ظهر امروز(یکشنبه) با حضور معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور برگزار شد، به تاریخچه راه‌اندازی تامین مالی جمعی اشاره کرد و گفت: از سال ۹۴ بیش از ۳۰ جلسه کارگروه تدوین پیش‌نویس دستورالعمل اجرایی تامین مالی جمعی در دفتر مدیرکل کارآفرینی وزارت کار برگزار شد و در سال ۹۷ دستورالعمل آن، از سوی سازمان بورس و اوراق بهادار به تصویب رسید.

مدیرعامل فرابورس ایران افزود: برای نخستین ‌بار موافقت اصولی به یک شرکت با مسولیت محدود داده شده است تا از بستر تامین مالی جمعی اقدام به تامین مالی کند؛ همچنین به یک پلتفرم که در بستر بلاک‌چین است مجوز فعالیت داده شده تا بتواند در این حوزه نقش‌آفرینی کند.

 

وی اشاره کرد: درخواست‌های بررسی ‌شده برای موافقت اصولی به سکوهای عامل تامین مالی جمعی در سامانه http: //www.cf.ifb.ir تاکنون ۷۲ مورد و تعداد درخواست‌های بررسی‌ شده، ۲۸ مورد بوده است؛ همچنین به ۷ متقاضی تامین مالی جمعی موافقت اصولی داده شده و ۴ مجوز فعالیت به شرکت‌های آتنا، کارن، پارس فاندینگ و فاینتک اعطا شده است.

مدیرعامل فرابورس ایران در ادامه به معرفی شاخص صکوک فرابورس ایران (Sindex) پرداخت و با بیان اینکه این شاخص، معیاری برای نمایش بازدهی و ریسک بازار اوراق بدهی در فرابورس ایران است، گفت: شاخص صکوک فرابورس ایران علاوه بر اینکه امکان مقایسه بازارهای مالی مختلف را فراهم می‌کند، با ارائه‌ داده از روند کلی بازار بدهی به تحلیل‌ سرمایه‌گذاران و سیاست‌گذاران کمک می‌کند؛ همچنین ایجاد زیرساخت جهت تولید ابزارهای پوشش ریسک در بازار بدهی مانند آتی شاخص و اختیار خرید و فروش شاخص از دیگر مزیت‌های این شاخص است.

 

اخبار مرتبط
فرزاد وجیهی کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه خرید طلا برای حفظ سرمایه گزینه مناسبی است، گفت: خرید طلا تنها برای افرادی که به دنبال حفظ سرمایه هستند مناسب است. اما اگر کسی به دنبال کسب سود مازاد از تورم است باید در بازار بورس و صندوق‌های اعتباری سرمایه گذاری کنند
معامله‌گران در بورس تهران با انجام 336 هزار معامله دادوستد کردند که ارزش آن به حدود 45 هزار میلیارد ریال رسید و در نتیجه آن، حدود 6 میلیارد و 427 میلیون سهم معامله شد.
معامله گران در بورس تهران با انجام ۳۵۷ هزار معامله دادوستد کردند که ارزش آن به حدود ۳۹ هزار میلیارد ریال رسید و در نتیجه آن، حدود ۷ میلیارد و ۳۸۳ میلیون سهم معامله شد.
در این روز به ترتیب نماد‌های فارس، فملی، شپنا و شبندر بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل بازار سرمایه داشتند و عامل افت بازار سرمایه شدند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها