دوشنبه, 10 اردیبهشت 1403 2024,April

تمدید دریافت تسهیلات کرونایی کسب وکارها تا پانزدهم اسفندماه

24 خرداد 1401
تمدید دریافت تسهیلات کرونایی کسب وکارها تا پانزدهم اسفندماه

به گزارش بانک اول ، در ابلاغیه بانک مرکزی به بانک‌های عامل از تمام بانک‌ها و موسسات اعتباری عامل خواسته شده است که ابلاغیه را برای واحدهای ذیربط ابلاغ و بر حسن اجرای آن نظارت کنند.

پیش از این  نیز «محمد نهاوندیان» معاون اقتصادی رئیس جمهور و رئیس کارگروه اقتصادی مقابله با پیامدهای اقتصادی کرونا در پایان جلسه پنجاه و ششم ستاد ملی کرونا گفت که مهلت دریافت تسهیلات کرونایی برای سه گروه مشاغل حوزه ورزش، فرهنگ و هنر و گردشگری تا نیمه اسفند تمدید شد.

با شیوع بیماری کرونا دولت برای حفظ اشتغال و حمایت از کارگران پرداخت تسهیلات به واحدهای متضرر را در دستور کار قرار دارد. در مجموع 14 رسته اصلی و 850 زیررسته شناسایی شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیش از این اعلام کرد که  40 هزار میلیارد تومان منابع وام 12 درصد به تمام واحدهایی که در دوران کرونا آسیب دیده بودند اختصاص پیدا کرد.

پرداخت تسهیلات در کارگاه‌هایی که مستقیم از کرونا لطمه دیده و به اجبار تعطیل شده‌اند، مبلغ 16 میلیون تومان وام به ازای هر نیروی انسانی اختصاص می‌یابد و در واحدهای کسب‌وکاری که فعال بوده، تعطیل نشده و غیر مستقیم از کرونا آسیب دیده‌اند، مبلغ 12 میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌شود. نرخ سود تسهیلات نیز 12 درصد است./ایرنا

اخبار مرتبط
اعزام زائران ایرانی به عمره پس از ۹ سال وقفه از سوم اردیبهشت‌ماه آغاز شده و بازگشت آن‌ها به کشور تا ۲۳ اردیبهشت‌ماه ادامه دارد. در این بازه قرار است حدود پنج هزار نفر به عمره اعزام شوند. بنابر اعلام سازمان حج و زیارت کم‌تر از ۶ میلیون نفر در نوبت عمره هستند.
لطفی در ادامه در توضیح پیشنهاد خود در این باره گفت: طبق پیشنهاد مذکور از جدول ۹ لایحه بودجه، ۱۵۰۰ میلیارد تومان کسر شده و به جدول ۷ برای ترمیم حقوق کارکنان وزارت کشور اضافه می‌شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این پرسش که نظام بانکی کشور تا چه اندازه با طراحی الگوی توسعه و الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت هماهنگی دارد گفت: در حال حاضر نظام بانکی کشور تفاوت نسبتاً زیادی با الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت دارد. بانک مرکزی از اول متعهد نبود به اینکه بانکدار اسلامی را دنبال کند اما الان در قانون جدید بانک مرکزی مهم ترین تکلیف این قانون، اجرای بانکداری اسلامی است و تحقق این مهم نیازمند تحول و تغییرات جدی است.
، فرآیند تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را آسان، رایگان، غیرحضوری و تنها در چند دقیقه اعلام کرد و گفت: مجوزهای الکترونیکی بر فضای وب و همچنین از طریق گوشی‌های هوشمند قابل استعلام است و نیاز به امضا ندارد و مجوزهایی که از مسیر درگاه ملی مجوزهای کشور به نشانی " mojavez.ir " صادر نشده باشند با مشکلات مالیاتی، بانکی و خدمات دولتی مواجه خواهند شد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها