شنبه, 29 اردیبهشت 1403 2024,May

چرا برخی سهامداران سود سهام عدالت نگرفتند؟

24 خرداد 1401
 چرا برخی سهامداران سود سهام عدالت نگرفتند؟

به گزارش بانک اول اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور در خصوص سهام عدالت گفته است: ۴۹ میلیون نفر از مردم ما دارای سهام عدالت هستند که امروز ارزش شرکت‌ها و سهام آن‌ها افزایش یافته است. ارزش یک سهم یک میلیونی متعلق به اقشار بی‌بضاعت امروز معادل هشت میلیون تومان شده و ارزش سهم ۵۰۰ هزار تومانی سایر سهامداران نیز به چهار میلیون تومان رسیده است.

وی همچنین با تاکید بر این که امکان فروش سهام عدالت مطرح شود، اظهار کرد: ارزش سهام یک خانواده چهار نفره معادل ۳۲ میلیون تومان شده است. در این شرایط اگر برخی طبقات دو تا سه میلیون تومان پول وارد چرخه زندگی آنها شود مشکلاتشان تا حدی مرتفع می‌شود و باید امکان فروش این دارایی فراهم شود.

این سخنان در حالی از سوی اسحاق جهانگیری مطرح شده است که واریز سود سهام عدالت در اسفند ماه سال گذشته با حواشی همراه شد.

در بهمن ماه سال گذشته سازمان خصوصی‌سازی به عنوان متولی امور سهام عدالت میزان سود هر برگه سهام یک میلیون تومانی را ۲۰۵ هزار تومان اعلام کرد؛ اما با شروع واریزی‌ها در روز سوم اسفند ماه با عدم واریز این مبلغ ( و واریز شدن تنها ۱۰۷ هزار تومان) صدای اعتراض سهام‌داران بلند شد.

علیرضا صالح، رئیس سازمان خصوصی‌سازی در خصوص این اعتراض گفت: سود ۲۰۵ هزار تومانی به ازای یک میلیون تومان سهام عدالت، برای افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی به صورت کامل واریز می‌شود چون این افراد ۵۰ درصد تخفیف و ۵۰ درصد سهام عدالت دارند. ارزش واقعی برگه‌های یک میلیون تومانی برای دیگر حدود ۵۳۰ هزار تومان است و سود این مقدار (نه یک میلیون تومان) محاسبه می‌شود.

در حالی که بنابر اظهارات صالح، برگه‌های سهام یک میلیون تومانی فقط برای افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی دارای ارزش واقعی است و برای دیگر سهام‌داران فقط ۵۳۰ هزار تومان ارزش دارد، معاون اول رئیس‌جمهور می‌گوید ارزش یک سهم یک میلیونی متعلق به اقشار بی‌بضاعت به هشت میلیون تومان و ارزش سهم ۵۰۰ هزار تومانی سایر سهامداران نیز به چهار میلیون تومان رسیده است.

اما این همه ماجرا نیست، برخی از سهام‌دارن پس از گذشت ۴۵ روز از آخرین زمان واریز سود سهام عدالت، هنوز همان مبلغ ۱۰۷ هزار تومانی را نیز دریافت نکرده‌اند.

در این خصوص، حسن علائی، عضو هیات عامل و معاون واگذاری سهام و بنگاه‌ها سازمان خصوصی‌سازی گفته است: سود سهام برخی از افراد به دو دلیل واریز نشده است، اول این که ممکن است به هر دلیلی شماره شبا برخی از افراد مسدود یا راکد باشد که سود سهام عدالت این افراد برگشت خورده و دوم این است که برخی از بانک‌ها به خاطر شیوع ویروس کرونا در واریز سود برخی از سهامداران کند عمل می‌کنند.

 

 

اخبار مرتبط
در حال حاضر هیچگونه ثبت نامی برای سهام عدالت وجود ندارد و اعطای سهام عدالت به جاماندگان منوط به این مورد است که هیأت دولت منابعی را برای توزیع سهام اختصاص دهد. بر همین اساس هرگونه لینک، تماس، پیامکی و... مبنی بر ثبت نام سهام عدالت جاماندگان کلاهبرداری خواهد بود و امیدواریم که افراد به این نکات توجه کافی را داشته باشند تا فریب نخوردند. بنابر این مردم حتما باید اخبار مربوط به حوزه سهام عدالت را از از رادیو و تلویزیون و رسانه‌های رسمی پیگیری کنند تا خدایی نکرده در این حوزه دچار چالش نشوند.
در وزیر اقتصاد و دارایی در خصوص بهبود وضعیت بازار اجاره بها طی گفت: قانون ساماندهی اجاره بهای مسکن طی امروز و فردا برای اجرا به دولت ابلاغ می شود و ابلاغ آن ظرفیت های جدیدی را به وزارت راه وشهرسازی می دهدو این قانون نقش تنطیم گیری با نفوذ بالاتری را در پی دارد.
طبق گفته سرپرست سازمان خصوصی سازی نیز چنانچه فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشود، می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند. اما وزارت رفاه بلافاصله در بیانیه‌ای اعلام کرد: از مردم و متقاضیان دریافت سهام عدالت تقاضا می‌کنیم از مراجعه حضوری و تماس با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص سهام عدالت خودداری کنند.
افراد برای تعیین سهام متوفیان خود می‌توانند به شعب بانک‌ها یا کارگزاری‌های منتخب اعلامی مراجعه کنند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها