ﺳﻪشنبه, 25 اردیبهشت 1403 2024,May

داروی جدیدی که کرونا را مهار می‌کند

24 خرداد 1401
داروی جدیدی که کرونا را مهار می‌کند

 

به گزارش بانک اول داروی «سالیراویرا» به عنوان دارویی که از اسپری بینی، اسپری دهانی، قطره بخور و قرص خوراکی تشکیل شده در راستای کنترل بیماری کرونا پیش از واکسیناسیون امروز در محل معاونت علمی و فناوری رونمایی شد.

این دارو که در آستانه ورود به بازار دارویی است در کارآزمایی بالینی نتایج بسیار قابل قبولی داشته و می تواند راه امیدی برای کنترل بیماری کرونا باشد. سالیراویرا داروی متفاوتی است که می تواند به صورت اسپری بینی، دهانی، قطره بخور و قرص خوراکی استفاده شود.

اسپری بینی سالیراویرا و قرص خوراکی آن دو فرم معمول و متقابل دارویی هستند که از طریق سیستم گوارشی جذب می شوند. اسپری بینی این دارو نیز در شبکه مویرگی بینی جذب می‌شود. اما اسپری دهانی سالیراویرا فرمی است که چندان متداول نیست. این فرم دارویی به صورت موضعی در ناحیه حلق اثر کرده و از طریق مخاط دهانی قابلیت جذب سیستمی دارد.

 

سالیراویرا یک داروی گیاهی است که کارآزمایی بالینی آن به صورت منظم و دقیق در بیمارستان امام خمینی تهران انجام شده است و نتایج این کارآزمایی نشان داده این دارو در مبتلایان به کرونا اثربخشی خوب و چشمگیری داشته است.

همچنین نتایج کارآزمایی بالینی نشان از کاهش ۵۰ درصدی طول درمان، عدم نیاز به بستری شدن و افزایش viral- clearging بوده است. کارآزمایی بالینی با دقت زیادی انجام شده و از هر فرد سه مرتبه تست مولکولی کرونا گرفته شد که خوشبختانه نتایج به صورت مثبت بوده و اکنون به مرحله رونمایی رسیده است./مهر

اخبار مرتبط
ویتامین C یک آنتی اکسیدان ضروری برای سلامت سیستم ایمنی است. ویتامین B-۱۲ به حفظ سیستم عصبی و تشکیل گلبول‌های قرمز کمک می‌کند. مطالعات نشان می‌دهد که مصرف همزمان این دو مکمل ممکن است میزان ویتامین B-۱۲ دریافتی را در بدن کاهش دهد
در مورد کنسرو‌هایی که یک طرف آنها برآمده شده است چنانچه با سوراخ کردن قوطی مقدار زیادی گاز خارج شود دلیل بر فاسد بودن محتوی قوطی است. باید توجه داشت که موقع باز کردن قوطی‌های سالم، مقدار ناچیزی هوا به داخل آنها کشیده می‌شود که نباید آن را با خروج گاز اشتباه کرد.
سرطان‌ها لیست بلندبالایی دارند که برخی از آن‌ها تهدید جدی برای سلامت و جان افراد محسوب می‌شوند، اما پنج تا از این سرطان‌ها از همه خطرناک‌تر و کشنده‌تر هستند.
افتالموپاتی مرتبط با اختلالات تیروئید وضعیتی است که به ندرت در مورد آن صحبت می‌شود. اربیت ها از دیواره‌های استخوانی تشکیل شده‌اند که قادر به تغییر شکل نیستند. با افزایش محتویات اربیت، همه چیز در آن (از جمله کره چشم) به جلو حرکت می‌کند. تیروئید چشمی می‌تواند در برخی از اشکال پرکاری تیروئید (بیماری Basedow)، در برخی از اشکال کم کاری تیروئید (تیروئیدیت هاشیموتو) و حتی در غیاب مشکلات تیروئید رخ دهد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها