شنبه, 29 اردیبهشت 1403 2024,May

یک خبر مهم درباره کمبود بنزین در کشور!

24 خرداد 1401
یک خبر مهم درباره کمبود بنزین در کشور!

به گزارش بانک اول کرامت ویس‌کرمی افزود: با توجه به برنامه‌ریزی و مجموعه اقدامات در حال انجام و بدون وقفه و شبانه‌روزی مجموعه عوامل در زنجیره تولید، انتقال، ذخیره‌سازی و توزیع فرآورده‌های نفتی در شرکتهای پالایشی، خطوط لوله و مخابرات نفت، ستاد شرکت ملی پخش و همچنین مناطق عملیاتی سی و هفت گانه آن، خوشبختانه هیچ مشکلی برای تامین فرآورده‌های نفتی و بنزین در کشور وجود ندارد.

ایشان  تصریح کرد: همکاری، تعامل و همراهی مطلوب تمامی عوامل در بخش‌های انتقال جاده‌ای وپخش  سوخت همچون شرکت‌ها، پیمانکاران و رانندگان سختکوش ناوگان حمل و نقل جاده‌ای سوخت و مالکان، بهره‌برداران و عوامل جایگاه‌های عرضه سوخت در سراسر کشور و امعان نظر به میزان ذخائر استراتژیک و تراز مثبت تولید فرآورده‌های نفتی نسبت به مصارف آن و وجود ظرفیت‌ها و پتانسیل مناسب در زمینه انتقال سوخت به وسیله خطوط لوله، تاکید می شود که هیچ مشکلی برای تامین سوخت در سراسر کشور وجود ندارد.

اخبار مرتبط
اگر شورای نگهبان با مصوبه مجلس موافقت کند، روزهای غیرکاری هفته در کل کشور مثل شرایط فعلی تهران به دور روز افزایش پیدا می‌کند؛ خانوارها وقت بیشتری برای دورهم بودن دارند، آرزومندان خواب در صبح روز جمعه به مراد دلشان می‌رسند و از این به بعد احتمالاً آرزوی خواب در صبح روز یکشنبه را خواهند داشت! فعالان اقتصادی نیز با افزایش مطابقت تعطیلات هفتگی کشور با جهان می‌توانند بیشتر و بهتر به تجارت و امور اقتصادی بپردازند.
در سال‌جاری دریافت لاستیک دولتی با کمی تغییرات همراه بوده و برای دریافت این محصول باید مدارکی مانند برگ سبزخودرو، کارت ماشین و کارت ملی صاحب خودرو را داشته باشیم و به نشانی اینترنتی kala.ntsw.ir مراجعه کنیم.
به نظر می‌رسد که تعطیلی پنج‌شنبه‌ها در اقتصاد بی‌تاثیر نبود. این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: البته در ایام کرونا ثابت شد که خیلی از شاخ و برگ‌های دولت زیادی است و می‌توان خیلی از کارها را به راحتی پیش برد. رشیدی‌کوچی در خصوص اینکه چه کسانی مخالف تعطیلی شنبه‌ها بودند، گفت: آن طیفی که خیلی تلاش می‌کردند تا شنبه تعطیل نشود، برخی از دوستان جبهه پایداری بودند و همچنین عزیزانی که نگاهشان به دولت خیلی نزدیک است. به نظر می‌رسید که نگاه دولت تعطیلی پنج‌شنبه بود.
در لایحه جدید دولت، تبصره ۱ ماده ۷ قانون کار به این شکل اصلاح شده که در کلیه مشاغل – چه مستمر و چه غیرمستمر- حداکثر مدت قرارداد موقت ۵ سال است و بعد از ۵ سال اگر کارگر همچنان در آن شغل که فرقی نمی‌کند مستمر باشد یا غیرمستمر، اشتغال داشته باشد، قرارداد او به قرارداد کار دائم تبدیل می‌شود. طبیعی‌ست که بازهم اگر کارگاه تعطیل شود یا کار خاتمه یابد، قرارداد قابل خاتمه یافتن است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها