جمعه, 28 اردیبهشت 1403 2024,May

تخصیص اعتبار پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان/ افزایش دریافتی نیروهای خدماتی

24 خرداد 1401
تخصیص اعتبار پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان/ افزایش دریافتی نیروهای خدماتی

به گزارش بانک اول محسن حاجی میرزایی در پنل تخصصی «تحول و نیروی انسانی» در سی و پنجمین اجلاس سراسری مدیران و رؤسای آموزش و پرورش که در اردوگاه باهنر برگزار شد با بیان اینکه تا پایان امسال، باعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان تعیین تکلیف و بسته نیروی انسانی تکمیل خواهد شد، درباره رتبه بندی معلمان گفت: ارتقای کیفی صلاحیت های معلمی از جمله اهداف اصلی رتبه بندی معلمان است و به افزایش انگیزه معلمان کمک می‌کند.

وی افزود: طرح کارآمد در معاونت ابتدایی و طرح جامع یادگیری در معاونت متوسطه برای سال تحصیلی جدید، اجرا خواهد شد که خروجی  آنها، ارتقای صلاحیت معلمان است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در دوره‌های تربیت معلم دانشگاه فرهنگیان ۲۰ رشته مطابق با شرایط جدید، بازنگری و به وزارت علوم ارسال شده است اظهار کرد: همچنین در راستای افزایش صلاحیت کیفی دانشگاه نیز اقدامات لازم صورت گرفته است. الگویی با ۱۴ شاخص برای نیروی انسانی طراحی کرده ایم و هیچ مدرسه ای نباید در آغاز سال تحصیلی بدون معلم باشد.

حاجی میرزایی در پاسخ به پرسشی درباره افزایش حقوق نیروهای خدماتی عنوان کرد: در قانون هیچ راهی برای افزایش حقوق نیروهای خدماتی وجود نداشت، اما با هماهنگی‌های صورت گرفته از ماه گذشته به دریافتی‌های آنان یک میلیون تومان در قالب اضافه کار افزوده شده است. اعتبارات پاداش پایان خدمت بازنشستگان نیز تخصیص یافته و باید تأمین شود که در هفته‌های آینده پرداخت خواهد شد.

وی در پنل تخصصی «تحول در برنامه درسی» نیز با بیان اینکه در حال حاضر ماهیت برنامه درسی به دلیل پیچیدگی‌های این عرصه با کندی پیش می‌رود و باید برای سال‌های آینده برنامه ریزی و پیش بینی صورت گیرد اظهار کرد: نقشه راه آینده باید در برنامه درسی تعیین شود. اقدامات خوبی در زمینه تهیه برنامه درسی مناسب ایجاد شده که امید است با تبیین نقش اولیا به خوبی پیش رود.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در حال حاضر تهیه محتوای آموزشی مناسب برای سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک در حال انجام است. سازمان تعلیم و تربیت کودک از جمله نهادهای اساسی ماست که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

حاجی میرزایی با بیان اینکه برای ایجاد برنامه درسی مناسب نیازمند استفاده از ظرفیت اجتماعی هستیم گفت: استفاده از ظرفیت‌های بیرونی مورد تاکید است. آموزش و پرورش باید همپای تحولات پیش برود. ما بدون شک در سال تحصیلی جدید در این عرصه جلوتر از سال‌های گذشته هستیم.

وی تاکید کرد: هیچ تحولی بدون تحول در برنامه درسی میسر نمی‌شود، برای تحقق اهداف سند تحول بنیادین نیازمند برنامه درسی مناسب هستیم. در سند تحول بنیادین از حاکمیت رویکرد تربیت محور یاد شده و لازم است از رویکرد آموزش حافظه محور به سمت آموزش تربیت محور پیش برویم تا انسانی مطابق با اهداف سند تحول بنیادین پرورش یابد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه نسل ما برای بالندگی، خلاقیت، پرسشگری و پژوهشگری باید از برنامه درسی بیرون بیاید گفت: روش‌های آموزشی مختلف مورد بررسی قرار گرفته است، باید از روش‌های اثربخش و مبتنی بر نتیجه و خلق موقعیت یادگیری بهره مند شد.

حاجی میرزایی با اشاره به اینکه با شیوع ویروس کرونا وارد زیست بوم جدیدی شدیم که پیش از آن آمادگی لازم را نداشتیم گفت: این آمادگی باید در برنامه درسی نیز ایجاد شود.

 

اخبار مرتبط
اگر شورای نگهبان با مصوبه مجلس موافقت کند، روزهای غیرکاری هفته در کل کشور مثل شرایط فعلی تهران به دور روز افزایش پیدا می‌کند؛ خانوارها وقت بیشتری برای دورهم بودن دارند، آرزومندان خواب در صبح روز جمعه به مراد دلشان می‌رسند و از این به بعد احتمالاً آرزوی خواب در صبح روز یکشنبه را خواهند داشت! فعالان اقتصادی نیز با افزایش مطابقت تعطیلات هفتگی کشور با جهان می‌توانند بیشتر و بهتر به تجارت و امور اقتصادی بپردازند.
در سال‌جاری دریافت لاستیک دولتی با کمی تغییرات همراه بوده و برای دریافت این محصول باید مدارکی مانند برگ سبزخودرو، کارت ماشین و کارت ملی صاحب خودرو را داشته باشیم و به نشانی اینترنتی kala.ntsw.ir مراجعه کنیم.
به نظر می‌رسد که تعطیلی پنج‌شنبه‌ها در اقتصاد بی‌تاثیر نبود. این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: البته در ایام کرونا ثابت شد که خیلی از شاخ و برگ‌های دولت زیادی است و می‌توان خیلی از کارها را به راحتی پیش برد. رشیدی‌کوچی در خصوص اینکه چه کسانی مخالف تعطیلی شنبه‌ها بودند، گفت: آن طیفی که خیلی تلاش می‌کردند تا شنبه تعطیل نشود، برخی از دوستان جبهه پایداری بودند و همچنین عزیزانی که نگاهشان به دولت خیلی نزدیک است. به نظر می‌رسید که نگاه دولت تعطیلی پنج‌شنبه بود.
در لایحه جدید دولت، تبصره ۱ ماده ۷ قانون کار به این شکل اصلاح شده که در کلیه مشاغل – چه مستمر و چه غیرمستمر- حداکثر مدت قرارداد موقت ۵ سال است و بعد از ۵ سال اگر کارگر همچنان در آن شغل که فرقی نمی‌کند مستمر باشد یا غیرمستمر، اشتغال داشته باشد، قرارداد او به قرارداد کار دائم تبدیل می‌شود. طبیعی‌ست که بازهم اگر کارگاه تعطیل شود یا کار خاتمه یابد، قرارداد قابل خاتمه یافتن است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها